لزوم کاهش شکر، نمک و چربی در محصولات غذایی وارداتی

شماره نامه:43966/675 تاریخ:1396/04/17
مدیرعامل محترم کلیه شرکتهای وارد کننده فرآورده های غذایی و آشامیدنی

موضوع:لزوم کاهش شکر، نمک و چربی در محصولات غذایی وارداتی
سلام علیکم؛
احتراماً به اطلاع می رساند با توجه به رأی کمیته فنی و قانونی مورخ 9/2/96 به شماره 9849/688/د در کلیه محصولات غذایی وارداتی می بایست میزان غلظت شکر، نمک و چربی حداکثر به میزان ۵۰% کمتر از موارد مشابه داخلی باشد، و در موارد استثناء منحصراً با تائید این اداره کل و تصویب کمیته فنی و قانونی اقدام پذیر است.
دکتر جنت رئیس مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران


منتشرشده توسط

IBfon.Org

IBfon.Org

مدیریت اصلی انجمن تجارت بین الملل