مراحل واردات خودرو با حجم کمتر از2500cc« برگشت به ليست پرسش ها

G4KE 2359 cc HYUNDAI SANTAFE هیوندایی سانتافه. من خانومی هستم میخواستم بدونم اگه این ماشین با مشخصاتی که براتون ذکر کردم باید چه مراحلی رو بگذرونم تا بتونم این ماشین وارد کنم واینکه هزینه ای که باید صرف اینکار انجام بشه چقدهس ونیز اینکه قیمت این خودرو در حال حاضر در بازار کنونی چه قیمتی دارد. واینکه داشتن امتیاز جانبازی چه شرایطی را میطلبد. ممنون از راهنماییتون.
نوشته شده توسط mahnaz2012
پاسخ در 2014/03/13 12:16
0

سلام.
با تشکر از ذکر موارد اشتباهی . لینک ها اصلاح شد.

نوشته شده توسط IBfon.Org
پاسخ داده شده در ۱۳۷۸/۰۹/۰۹ ۰۰:۰۰
0

باعرض سلام
من مطالب آخری که کارشناسان در جواب پرسش های من لطف نموده فرستاده بودن مطالعه کردم ولی قسمت خودروهای سواری ازلحاظ تعرفه بندی به ۲بخش تقسیم میشوند مورد دوم در توضیحات لینک ۲ باز نمیشد.
ونیزاینکه قسمت شما برای خرید۲ راه دارید لینک گمرکات مجاز را شناسایی کنید باز نمیشد وخطا می داد.

0

شما این مطلب را مطالعه کرده اید :
http://ibfon.org/forums/index/topic/%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d9%88%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%aa-%d8%ae%d9%88%d8%af%d8%b1%d9%88-%d9%88-%d9%85%d8%ad%d8%a7%d8%b3%d8%a8%d9%87-%d9%87%d8%b2%db%8c%d9%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d8%b1/

اگر مطالعه کرده اید و مطلب را برای شما نامفهوم بود دوباره بخوانید و دقیق بخوانید. چون مطلب و موضوع برای شما تازگی دارد نیازمند وقت و دقت لازم است.
شما می توانید خودروی خود را از هر کشوری به جز اسرائیل وارد کنید. از عراق و اردبیل هم می توانبد وارد کنید فقط توع حمل از دریایی به زمینی تغییر خواهد کرد.
برای جانبازان تخفیف گمرکی وجود دارد. فعلا مرحله به مرحله پیش رویم. بعد از اینکه دقیق خواندید کدام مرحله نامفهوم بود سوال کنید تا بیشتر توضیح داده شود.

نوشته شده توسط IBfon.Org
0

بجای دبی نمیشه از اربیل یا خود عراق یا کشورهای نزدیکتر به ایران خریدازی کرد>؟

0

عذر میخوام من از توضیحات شما اصلا چیزی متوجه نشدم

-2

اخذ مجوز ثبت سفارش .. خرید خورو از دبی ..بارگیری و انتقال به گمرک مورد نظر .. انجام امور ترخیص .. پرداخت گمرکی ..واریزفیش های پلاک گذاری .تبصره سیزده.اداره دارایی. شهرداری ..نقل و انتقال خودرو در دفتر اسناد رسمی و سند قطعی

نوشته شده توسط aziz