› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › مرسولات پستی › ارسال کالا از چین توسط DHL
کاربر گرامی، ارسال تبلیغات و اطلاعات تماس در متن پیام ها ممنوع می باشد.
- This topic has 32 پاسخ, 4 کاربر, and was last updated 1 year، 4 months پیش by
محمد.
-
نویسندهنوشته ها
-
IBfon.Orgسرپرست کلسلام. هزینه های پستی را می بایستی از شرکتهای پشت بین المللی استعلام بگیرید.
اگر قیمت 4000 دلار توسط گمرک برای کالای شما احراز شود اجازه ترخیص توسط پست را نداده و کالای شما به انبار منتقل و قبض انبار خواهد شد.
Mohammad
میهمانباسلام من قصد وارد کردن تعداد محدودی کتونی از چین رو داشتم که قیمت خر کدام از انها زیر 200دلار است میخواستم بدونم هزینه پستی تموم شدش چه قدر میشه .باتشکر
Mohammad
میهمانببخشید قیمت هر کدام ازانها زیر 200دلار است یعنی کم تر از 600هزار تومن
صدف رضايي
میهمانبا سلام و تشکر از پاسخ گویی جنابعالی، من قصد خرید 5 بسته 100 گرمی از چین را دارم خواهشمندم بفرمایید هزینه پست DHL برای این 5 بسته چقدر می شود؟
mohammad2232مشارکت کنندهسلام
با توجه به تجربه شخصی جدا از تعرفه گمرکی که به کالا تعلق بگیرد یا نه
اگر بسته با پست های دولتی چین یا هنگ کنگ ارسال بشه (که برای من چندین بسته سفارش گمرکی نداشت)
ولی برای هر بسته شرکت پست ایران ١٨ هزار تومان دریافت میکند
و یک تجربه خرید با ارسال tnt که گمرک تعلق گرفت (بسته تقریبا مشابه بسته های دیگر بود !!!!)
که فکر میکنم حدود ١٠٠ هزار تومان از من دریافت شد
با این اوضاف شما هم باید هزینه پستی که به ایران ارسال میشه را در نظر بگیرید هم هزینه اضافی که در ایران از شما میگیرند
با این منطق که پست تحریم شدست و اونا پولی از خارج از کشور نمیگیرند !!!!
البته تجربه من مربوط به ماه ها پیش است شاید اخیرا تغییرات عملی داده شده باشه
و دقت این نکته ضروریست که بسته به کالای شما هم دارد
موفق باشید
یویف محمدی
میهمان<hr />
با سلام
من درحال خرید ابزار آلات صنعتی مانند چکس آچار و غیره و همچنین تجهزان برقی صنعتی مانند دریل وغیره از یک چینی هستم برای شروع نیاز دارم تا ابتدا مقداری نمونه از لوازم را وارد کنم
می خواستم تعرفه گمرکی و راحترین روش و ارزان ترین روش حمل را برای اعلام فرمایید .
<hr />
ابراهیم
میهمانسلام,من قصد خرید یک عدد وسیله آزمایشگاه شیمی از جنس استیل با وزن حدود ۲کیلوگرم و حجمی برابر یک لیوان رو از یک فروشگاه چینی با قیمت ۳۳ دلار دارم,میخواستم بپرسم هزینه پست از چین به ایران رو چطور میتونم بفهمم و اینکه آیابه این وسیله گمرگ تعلق میگیره.با تشکر ازشما.
IBfon.Orgسرپرست کلسلام.
بستگی دارد از کدام و با چه نوع پستی محموله ارسال بشه. معمولا این اقلام توسط پست سریع بین المللی ارسال میشه و هزینه حمل و ارسالشون از خود کالا نیز هزینه بیشتری داره.
از فروشنده بخواهید تا قیمت تحویل به آدرستون تو ایران یعنی با هزینه حمل را به شما اعلام کند.
ملاحسینی
میهمانبا سلام .بنده قصد وارد کردن چند نمونه مانیتور LED کامپیوتر را دارم. تعداد 3 عدد وزن 10 کیلوگرم و ابعاد هر کدام 50*50*10 سانتی متر است هزینه DHL آن چقدر است؟از چین. 09132246947
IBfon.Orgسرپرست کلسلام
می بایستی هزینه ها را از خود شرکت دی اچ ال استعلام کنید. در هر صورت هزینه ی دی اچ ال آن از خود مانیتورها نیز گرانتر می شود.
-
نویسندهنوشته ها