› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › مرسولات پستی › ارسال کالا از چین توسط DHL
کاربر گرامی، ارسال تبلیغات و اطلاعات تماس در متن پیام ها ممنوع می باشد.
- This topic has 32 پاسخ, 4 کاربر, and was last updated 1 year، 3 months پیش by
محمد.
-
نویسندهنوشته ها
-
امیر
میهمانسلام و خسته نباشید…. میخواستم ببینم آرامکس یا DHL و… میتونن کیس کامپیوتر یا ورک استیشن رو ترخیص کنند و تحویل بدند یا گیر میافته/ و کلا گمرک لپتاپ چند تومانه و یا کیس و ورک استیشن
هنگامه
میهمانبا سلام میخاستم بدونم هزینه ارسال بار از کاتماندو به ایران به ازاى هر کیلو چقدر میشه(بار وسایل شخصى هست)ممنون
سهیل قمی
میهمانبا سلام
آیا دی اچ ال شعبه مخصوصی در گوانجو برای ارسال مرسولات به ایران دارد.
چنانچه جواب مثبت است لطفا آدرس
در ثانی هزینه ارسال بسته های زیر یک کیلو در چین چقدر میباشد.(پرداخت هزینه در چین)عمید
میهمانبنده از سایت بنگود یک استابلایزر موبایل به مبلغ ۱۴۰$ خریداری کردم و بسته توسط سوییس پست ارسال گردید که از طریق سایت ۱۷ترک قابل پیگیریه چه مدت زمان طول میکشه تا بدستم به ایران برسه و ایا گورک تعلق میگیره
سارا فراهانی
میهمانسللم خسته نباشید ..
من قصد خرید ۲۰۰ جنس لباس بچه گانه کارترز از سایت علی بابا دارم که حدود ۱۶۰۰ دلار یا شاید کمتر ارزش مالی دارد .. از مقدار وزن ان اطلاع ندارم .. میخاستم بببینم چجوری و ّبه چه طریقی میتونم جنس وارد ایران کنم و درب منزل تحویل بگیرم ؟
مرسی اگه راهنمایی کنید
IBfon.Orgسرپرست کلجواب سارا فراهانی :
مشمول رویه تجاری می شود و پست نمی تواند بار شما را از گمرک ترخیص و به شما تحویل دهد و می بایستی با کارت بازرگانی ترخیص شود.مهتا آذر
میهمانسلام و خسته نباشید. من از یه سایت خارجی که مبدا ارسالشون چین هست چند تا لباس میخوام سفارش بدم برای استفاده شخصی. میخواستم بدونم که وقتی برسه ایران به ادرس خونه خودم میاد یا میره گمرک و باید برم ترخیصش کنم؟ هزینه ترخیصش چقد میشه و کدوم گمرک میره؟ قیمت کل سفارش ها روی هم یه چیزی حدود سیصد چهارصد دلار میشه
محمد
میهمانباسلام
من می خواستم حدود 2000$ از چین خرید کنم چهار عدد لپ تاپ و برای من از چین با پست DHL می فرستند و به من گفتند که هزینه پست برای شما رایگان من میخواستم بدونم هزینه گمرکی و ترخیص ان چکونه است با تشکرmohammad amin kazemi
میهمانسلام من از یک سایت چینی گندتا ساعت هوشمند می خوام بخرم ایا این ساعتا تحویل درب منزل هست یا تو گمرک میمونه
IBfon.Orgسرپرست کلسلام. بستگی به این داره که ساعت های هوشمند خریداری شما چقدر ارزش گمرکی داشته باشد.
-
نویسندهنوشته ها