› انجمن ها › سامانه های الکترونیکی › سامانه تجارت فرامرزی گمرک – EPL › اشتباه در ثبت مدل گوشی و پرداخت عوارض آن
کاربر گرامی، ارسال تبلیغات و اطلاعات تماس در متن پیام ها ممنوع می باشد.
- This topic has 22 پاسخ, 2 کاربر, and was last updated 9 months پیش by
علی.
-
نویسندهنوشته ها
-
نامي هزارخاني
میهمانبا سلام و عرض خسته نباشید
اینجانب یک گوشی آیفون x از آمریکا به صورت مسافری برام کادو آوردن و بهم گفتن که پرداخت عوارض و رجیسترش انجام شده و به من کد فعالسازی هم داده شد و بنده هم با مراجعه به سایت همتا از اینکه عملیات درست انجام شده مطمئن شدم
ولی متاسفانه بعد از دو ماه برام از همتا پیام اومده که ثبت رجیستریتون به علت اشتباه در ثبت مدل گوشی باطل شده و گوشی بعد از چند روز قطع میشه،الان گوشیم ٣ روزه قطع شده و سایت همراه هیچ جواب درستی بهم نمیدن و وقتی به پنجره فرامرزی گمرک مراجعه میکنم برای پرداخت میگه قبلا مشخصات imei گوشی شما وارد شده،لطفا منو راهنمایی کنید.اگر امکانش باشه لطف کنید مشخصات imei گوشی منو حذف بفرمایید از سایت گمرک تا من بتونم عوارض درست گوشیمو پرداخت کنم و ثبتش کنم
iPhone X 256GIG
IMEI=356718089769050
TEL=09122727731
IBfon.Orgسرپرست کلسلام
این سایت هیچ ارتباطی با گمرک ندارد. اما کد شما در سامانه گمرک چک شد. ثبت نشده است.
https://epl.irica.ir/ImeiInfoView?0برای حل مشکلتان به خیابان شهید بهشتی. روبروی مصلی. ساختمان گمرک مراجعه نمایید.
محمدرضا انوری
میهمانبا سلام 14 خرداد بود که یه گوشی ایفون که از کشور اروپایی اومده بود رو از کسی خریدم که گفت عوارض این گوشی رو پرداخت کرده کاغذ با مهر گمرک هم ازش دارم اگه خواستید عکس هم میفرستم ازش مامور گمرک به اشتباه imeiرو به اشتباه در سیستم ثبت کرده هر سیم کارتی میزارم داخلش میگه از …این لحظه در شبکه سرویس نخواهد گرفت
ممنون میشم بفرمایین من باید چه کار کنم با تشکر
iphone 6s plus 32
imei:355729076749949
tel09195654330امیرحسین
میهمانسلام منم این مشکله واسم پیش اومد مامور گمرک تو دفتره پستی کرمانشاه که گوشیو بهم داد imeiاشتباه ثبت کرده بود وپرداخت کرده بود ودیگه راهه ویرایشیم نداشت چون ثبت شده بود تو سامانه گمرک من دستم بجایی نرسید واسه اشتباه یه ادمه بی سواد دوماهم الاف شدم الان میخوام گوشیومسافری ثبت کنم پیشنهاد میکنم.گوشی نه پستی بخرین نه مسافری بیارین چون بعضی وقتا یه مشکلاتی پیش میاد که نمیشه درستش کرد از همینجا ریجستری شده بگیرین بربه مشکل نخورین.
noor
میهمانباسلام :من توی سایت گمرک عوارض گوشی روبرداخت کردم ولی وقتی اومدم توی سایت همتااطلاعات مسافری روثبت کنم مشکل گذرنامه میزنه میگه بیش ازاین نمبشه ثبت درخواست داد چونکه بااین گذرنامه قبلاکه من اطلاع نداشتم چندتاگوشی ثبت شده الان من چطور میتونم با یه گذرنامه دیگه گوشیمو رجستری کنم لطفا راهنمایی کنید…
علی نظر
میهمانسلام من قبلا از گوشی سامسونگ استفاده میکردم که اشتباها داخل آب افتاد وخراب شد بنابراین از دیجی کالا یک گوشی جدید نوکیا خریدم واستفاده میکنم ولی دایم ازهمتا پیام میاد که گوشی شما که استفاده میکنید قانونیه ولی فعالسازی نشده . هنگامی که وارد سایت همتا میشم وکد imei نوکیارومیزنم میگه موردی یافت نشد وباشماره تلفن هم کدimei گوشی ومشخصات سامسونگ خراب شده میاد چه کنم
Parsa
میهمانبا سلام
برأی پرداخت عوارض ریجستری گوشی به مسافرین کد imeiرو اشتباه وارد کردم و هزینه رو هم پرداخت کردم یعنی دیگه امکان إصلاح نداره ?ایا نمی شه کد اشتباه رو حذف کرد؟ أیا می شه با یه گذرنامه دیگه کد صحیح رو ثبت کرد؟حسین
میهمانسلام
منم متاسفانه شماره پاسپورتو اشتباه زدم و با اینکه پول رو پرداخت کردم نمیتونم درستش کنم. تو رو خدا یکی جواب بده ما باید چیکار کنیم.نازی آری
میهمانسلام من به اشتباه مدل گوشی رازدم وگمرکی راهم پرداخت کردم آیا امکان برگشت هزینه امکان پذیرهست خواهشا راهنمایی فرماییدباتشکرفراوان
سمیرا
میهمانسلام، من اشتباها کد IMEI گوشی آیفون ۶ ام رو به جای کد آیفونx وارد کردم و هزینه رجیستر رو هم پرداخت کردم، و در مرحله فعالسازی گوشی تازه متوجه اشتباهم شدم.
الان چه کاری باید انجام بدم ؟؟؟ امکان برگشت پول و یا تغییر IMEI وجود داره؟؟ یا کلا پولم از دستم رفته؟؟؟
میشه راهنمایی کنید -
نویسندهنوشته ها