امکان واردات میوه های خارجی که در ایران موجود نیستند

انجمن ها ترخیص کالا و تشریفات گمرکی ارزش گمرکی امکان واردات میوه های خارجی که در ایران موجود نیستند

کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است  قوانین را مطالعه نمایید.

به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید. 

این موضوع شامل 1 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط IBfon.Org IBfon.Org در 9 ماه پیش بروز شده است.

در حال نمایش 2 نوشته - 1 تا 2 (از کل 2)
  • نویسنده
  • #10197 سلام و خسته نباشید بنده قصد دارم نسبت به ... پاسخ

مجید نظری

سلام و خسته نباشید

بنده قصد دارم نسبت به واردات میوه های خارجی که اصلا در ایران موجود نیستند و حتی ایرانی ها ها آنها را نمی شناسند، و امکان رشدشان هم در ایران نیست، اقدام نمایم از جمله این میوه ها میتوان به چیکو، دراگون، گووا و … اشاره کرد، خواستم ببینم آیا امکان واردات این میوه ها با رعایت ماده 11 قانون نباتات در مبادی ورودی کشور از جمله گمرک فرودگاه امام خمینی ره وجود دارد؟ نسبت به قوانین و قواعد ثبت سفارش و … شناخت دارم و میوه هایی مانند انبه را وارد کرده ام اما به هر حال انبه مشخصا اسم آن وجود داشت در لیست واردات مجاز اما اسم این میوه ها وجود ندارد! ممنون میشم اگه بنده رو بطور کامل راهنمایی بفرمایید

با تشکر فراوان

#10198 سلام. اگر در لیست اعلام شده توسط سازمان حفظ ... پاسخ
    IBfon.Org
    IBfon.Org
    کلید دار

سلام.

اگر در لیست اعلام شده توسط سازمان حفظ نباتات وجود ندارد می بایستی از این سازمان شرایط قرنطینه ای آن را استعلام کنید و بعد از اعلام شرایط می توانید ثبت سفارش و وارد کنید.

ibfon telegram
در حال نمایش 2 نوشته - 1 تا 2 (از کل 2)
پاسخ به : امکان واردات میوه های خارجی که در ایران موجود نیستند
اطلاعات شما :

1 + 6 =