› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › تعرفه های گمرکی › خرید از سایت aliexpress
کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است قوانین را مطالعه نمایید.
به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید.
این موضوع شامل 8 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط
IBfon.Org در 1 هفته, 2 روز پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
مرتضی عبادی- شهر :
- شماره تماس :
- موضوع :
- جواب :
سلام. قصد خرید یک عروسک سینمایی که از جنس خمیری یا پلاستیکی ( دقیق نمیدونم ) رو از سایت aliexpress داشتم.
وزنش هم تقریبا 1 کیلو میشه.
میخواستم ببینم آیا به این عروسک گمرک تعلق میگیره؟
قیمتش هم 60 دلاره.سلام
نخیر تعلق نمی گیرد.
مرتضی عبادی- شهر :
- شماره تماس :
- موضوع :
- جواب :
ممنونم از پاسخگوییتون. اگر مثلا 10 عدد از این عروسک بخرم و بین دوستام پخش کنم چطور؟ باز هم تعلق نمیگیره؟
و اگر میگیره چقدر هست؟ هر 10 تا یجا حساب میشن یا دونه دونه؟
من از ساری هستم، برای گرفتن جنسم از گمرک باید لب مرز برم حتما؟
جناب این لینک اون عروسک هست.
http://www.aliexpress.com/item/MEZCO-Hellboy-Movie-1-5-Battle-Damaged-Hellboy-with-Swords-Collector-Action-Figure-in-stock-Freeshipping/32393663743.html?spm=2114.01020208.3.1.OXwHqV&ws_ab_test=201556_1,201527_4_35_36_71_33_72_34_73_74_75,201409_1اینها عروسکهای شیطانی هستند و مغایر با فرهنگ و باورهای جامعه ما. کمکی نمی کنیم.
مرتضی عبادی- شهر :
- شماره تماس :
- موضوع :
- جواب :
شیظانی کدومه برادر من؟! مگه من شیظان پرستم؟!!!!
این عروسک واسه یه فیلمی هست که صدا و سیما هم صدبار فیلمش رو پخش کرده.
اگر و اگر هم مشکل خرید داشتم، مثلا میرم عروسک ” بتمن ” رو میخرم.
من درکل منظورم به گمرک هست، وگرنه اینو نمیخرم یه عروسک دیگه میخرم خب.دوست گرامی منظور ما اتهام زنی نبود. شما ندانسته یک خرید را انجام می دهید.
بعید می دانیم این فیلم در تلویزیون ملی ایران به نمایش درآمده باشد.شاید در شبکه های فارسی ماهواره ای به نمایش درآمده است.
در خصوص این فیلم بیشتر تحقیق کنید و به نمادهای شیطان توجه کافی داشته باشید متوجه خواهید که پسر جهنمی مناسب فرهنگ ایران ما نیست. اینجا را بخوانید
در خصوص سایر عروسکهایی که گفتید می توانید آنها را به نام دوستان خود بفرستید. البته به خودشان تحویل می دهند. برای اولین بار به اسم خود یکی بیاورید و بقیه را با فاصله زمانی به نام دوستان خود با پست ارسال کنند.
مرتضی عبادی- شهر :
- شماره تماس :
- موضوع :
- جواب :
عزیز جان این لینک رو چک کنید، در همین صدا و سیما دوبله شده است هر دو شمارش. وگرنه من شبکه های ماهواره ای نگاه نمیکنم. http://tinymoviez164.org/tt0411477
درسته اسم شیطان داره، اما کاراکترش علیه بدی درونش میجنگه و حتی شاخش رو میشکونه.
حالا نمیخوام وقتتون رو بگیرم، اگر این محصول یا مشابهش رو بخوام بیارم، تا چه تعداد مجاز هستم که بخرم به اسم خودم؟
و اگر حالا گمرک تعلق بگیره؛ چه مبلغی گمرک باید بدم؟
مرتضی عبادی- شهر :
- شماره تماس :
- موضوع :
- جواب :
این رو هم بگم که از شهر ساری هستم.
در گمرکات پستی اگر یک کالا به صورت متداوم وارد شود دیگه به عنوان کالای تجاری شناخته می شود . مثلا موبایل حتی یکی هم بیارید حتما حقوق ورودی اخذ می شود.
-
نویسندهنوشته ها