› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › مرسولات پستی › دریافت هدیه از المان DHL
کاربر گرامی، ارسال تبلیغات و اطلاعات تماس در متن پیام ها ممنوع می باشد.
- This topic has 27 پاسخ, 2 کاربر, and was last updated 2 weeks پیش by
عسل.
-
نویسندهنوشته ها
-
احمد
میهمانسلام
یکی از دوستام از آلمان می خواد یه مقدار لباس توسط DHL بفرسته (هدیه). مجموعا حدود ۱۰۰ یورو.
آیا بهش گمرک تعلق می گیره؟
چقدر؟ مراحل ترخیص چیه؟
میشه تو ۲ یا ۳ مرحله ارسال کنه که گمرگ نخوره؟
مرسی…
IBfon.Orgسرپرست کلسلام
اگر با DHL براتون بفرسته خود دی اچ ال ترخیص و به شما تحویل خواهد. هزینه ای بین 50 تا 100 تومان از شما اخذ می کنند بابت پرداختی به گمرک. اما بهتر از خود دفتر دی اچ ال در تهران سوال کنید تا دقیق تر به شما بگویند.
احمد
میهمانمرسی از پاسخ
این هدیه شامل چند تا تی شرت – لباس زیر (۶-۷) ، چند دست لباس بچه و کتاب هست.
اگه این هدیه رو تو چند پست بفرسته، مشکل هزینه گمرک حل میشه؟
حداکثر ارزش هر پست باید چقدر باشه تا معاف از گمرک باشه؟
یه جایی خوندم ۵۰ دلار. ولی کی ارزش گذاری می کند؟
مرسی.
IBfon.Orgسرپرست کلتو یک بار ارسال بشه بهتره در ضمن هزینه حمل دی اچ ال خیلی بالاست. بیشتر از اقلامی که شما گفتید.
احمد
میهمانسلام. مجددا ممنون از پاسختون.
اداره ی DHL شهرشون توی گفتن اگه توی بسته های ۱-۲ Kg پست کنن براشون ارزونتر تموم میشه (معادل نامه معمولی) بعلاوه سریعتر به من می رسه .
با این وجود اگه از هزینه DHL صرف نظر کنیم. اگه این هدیه رو تو چند پست بفرسته(توی زمان های مختلف)، مشکل هزینه گمرک حل میشه ؟
آیا به شهرستان هم تحویل می شه؟
مرسی.
IBfon.Orgسرپرست کلهمانطور که قبلا نیز گفتیم اقلام شما ارزش چندانی ندارند و مشکلی و هزینه ای اخذ نمی شود. مخصوصا اگر در چند پارت برای شما ارسال کنند.
بله به شهرستان هم تحویل می دهند و می بایستی برای این منظور آدرس گیرنده را شهرستان اعلام کنید.
الهام
میهمانسلام
من می خواستم بپرسم که اگر بخواهم برای خوانوادم در ایران لباس و ادکلن و دارو از آلمان پست کنم امکانش هست یا ممکن هست بسته برگشت بخوره ?
IBfon.Orgسرپرست کلسلام
اگر دارو بفرستید به احتمال زیاد به مشکل بر می خورید. اما بقیه اقلام را می توانید برای خانواده خودتان پست کنید.مهدی
میهمانسلام
من برای خانواده ام از آلمان 10کیلو هدیه شامل کفش و لباس با DHL, فرستادم الان 22روز میشه هنوز به دستشون نرسیده میخواستم ببینم شامل هزینه گمرکی هم خواهد شد و چه زمانی به دستشون خواهد رسید؟
با تشکر فراوانMary.dn
میهمانسلام
با DHL میشه مکمل ورزشی هم ارسال کرد از آلمان به ایران؟ و اینکه تا چند کیلو میتونن واسم بفرستن؟ و هزینه گمرک تعلق میگیره؟ -
نویسندهنوشته ها