› انجمن ها › خرید و فروش خارجی › راهنمایی برای کار در ترخیص گمرکی؟!
کاربر گرامی، ارسال تبلیغات و اطلاعات تماس در متن پیام ها ممنوع می باشد.
- This topic has 57 پاسخ, 4 کاربر, and was last updated 6 months، 2 weeks پیش by
Shmim.
-
نویسندهنوشته ها
-
hamed
میهمانسلام خسته نباشی
ببخشید من ازیکی ازبازارچه های مرزی کشور به پیشنهاد یکی از دوستان میخام کالاهای صادراتی رو که اغلب سنگ وکاشی وتره بار وخشکبار هستش ترخیص کنم،ولی تابحال انجام ندادم فقط چندبار بار آوردم بازارچه،لطفا مراحل ترخیص رو برام تشریح کنید باتشکرمهدی
میهمانسلام فروشنده محصولات صوتی هستم تا الان خودم از چین جنس اوردم از الان به بعد میخوام یک نفر کمکم کنه که واردات انجام بدم پورسانت بهشون تقدیم کنم.اگر میتونین راهنماییم کنین یا اگر فرد مطئنی میشناسین معرفی کنین ممنون میشم
پیمان
میهمانسلام من ۱۸ سالمه و خیلی به ای کار علاقه مند هستم و الان در حال حاضر تو بازار هستم و درآمدم هم خوبه ولی میخوام بیام تو این کار و خیلی علاقه دارم میخوام بدونم دقیقا از کجا باید شروع کنم؟
علی
میهمانبا سلام چطور میتونم خودمو به شرکتها معرفی کنم
رها کریمی
میهمانباسلام
من درحال حاضر دانشجوی رشته ی گمرک هستم وقصددارم ک درآینده ترخیص کارشوم واطلاعات زیادی ازاین کار ندارم
لطفا راهنمایی کنید ک چه کارهایی لازم است تا انجام دهم؟علي
میهمانسلام امیدوارم سوالمو جواب بدید چون خیلی ذهنمو درگیرکرده…
من فارغ التحصیل رشته برق الکترونیک هستم . مدتی قبل یکی از دوستان پدرم بهم پیشنهاد داده بود که بیام گمرک شهیدرجایی برای کار ترخیص کاری و البته اول پیش یه ترخیص کار ماهر و حرفه ای کارو یاد بگیرم بعد شروع کنم. الان دیدم کار ترخیص کاری یه آزمون داره از طرف سازمان سنجش و البته ٢٧هزار داوطلب که فقط ۵٠٠ نفر میخواد میخوام ببینم اگه این امتحانو قبول نشم ینی ترخیص کار نخواهم شد و عمرم رو الکی تلف میکنم یا خیر؟؟
IBfon.Orgسرپرست کلسلام.
خیلی از ترخیص کارها هستند که از کارت کارگزاری اشخاص دیگر استفاده می کنند و بابت استفاده از کارت آنها با توجه به ارزش دلاری به کارگزار پول پرداخت می کنند.
اخذ کارت کارگزاری گمرک باعث می شود که مستقلا و بدون نیاز به کارگزار در امورات تشریفات گمرکی فعالیت کنید.شاهین
میهمانبا سلام منم مثل یکی از این دوستامون سال آخر رشته مدیریت بازرگانیم خیلی علاقه دارم وارد کارای گمرک و ترخیص بشم اگه لطف کنید بهم شرکت یا شخصی که حاضر به همکاری باشه رو معرفی کنید ممنونتون میشم حاضرم به عنوان کاراموز فقط کنارشان باشم تا کارشونو یاد بگیرم با تشکر
امیر
میهمانسلام ممنون میشم از 1 تا 100 ترخیص کاری کالا را به صورت فهرستی برام بگویید مرسی
reza
میهمانبا سلام خدمت همه دوستان و استادان عزیز
ما یک شرکت واردات و صادرات ارایشی بهداشتی و مواد غذایی داریم ولی با این که بیش از 10سال از ثبت شرکت گذشته کاری نکردیم چون سرمایشو نداریم و اصلا دررابطش چیز بدرد بخوری نمیدونیم ولی من میخوام یواش یواش وارد این کار بشم خودم یکم تو کار ارایشی بهداشتی هستم یعنی از جنس دستم میاد و عمده میفروشم الان میخواستم بدونم من برای این شرکت چیکار میتونم بکنم سمت ترخیص کالا برم بهتره یا واردات صادرات اصلا برای ترخیص کالا باید چیکارا بکنم ازتون خواهشمندم راهنماییم کنید با تشکر -
نویسندهنوشته ها