› انجمن ها › خرید و فروش خارجی › شرایط گمرک در کردستان عراق
کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است قوانین را مطالعه نمایید.
این جستار شامل 37 پاسخ ، و دارای 7 کاربر است ، و آخرین بار توسط باباپور در 2 هفته، 5 روز پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
با سلام خدمت عزيزان
یه سوال داشتم ميخواستم بدونم میشه ضایعات کارتن به ایران از منطقه کردستان عراق برد18سلام.
جمله بندی شما نا مفهوم است !
مهدیسلام دوستان من میخوام گلهای اپارتمانی از ایران به سلیمانیه بفرستم میخواستم شرایط گمرک و شرایط خروج گل از ایران رو بدونم ممنون میشم راهنمایم کنین
سلام دوستان من میخوام گلهای اپارتمانی از ایران به سلیمانیه بفرستم میخواستم شرایط گمرک و شرایط خروج گل از ایران رو بدونم ممنون میشم راهنمایم کنین
گل مجوز قرنطینه نباتی لازم داره. البته اگر زیاد باشد. اگر کمه از همون بازارچه مرزی ارسال کنید بهتره.
چند ماه گذشت و یک بنده خدایی به این چهار سوال اساسی ما پاسخ نداد 🙁
از آن دو سایتی هم که معرفی کردید که البته جای تشکر دارد، اطلاعاتی نتونستم بگیرم و جواب ندادند…کماکان نیازمند یاری سبزتان هستیم!! اگه جواب هر کدام از این چهار سوال را میدانید، حدالامکان بطور مشروح اینجا بنویسید که هم من و هم بقیه دوستان استفاده کنند.
ممنون همه شما هستم
۱- آیا برای واردات و ترخیص کالا به کردستان عراق، فرد گیرنده کالا باید مقیم (همان ویزاهای اقامت شش ماهه) کردستان عراق باشه یا یک ایرانی میتونه بره با پرداخت حقوق گمرکی کالا شو ترخیص کنه و تحویل بگیره؟
۲- آیا برای واردات و ترخیص کالا به کردستان عراق، حتما این فرد چه مقیم چه غیر مقیم، باید در کردستان عراق شرکت ثبت کنه یا میتونه از خدمات شرکتهایی مشابه شرکتهای ترخیص کالا که در ایران هست استفاده کنه؟
۳- آیا این دو سوال یک و دو من، جوابش برای مناطق آزاد تجاری کردستان عراق با مناطق عادی فرق میکنه؟
۴- آیا میدونین که شرایط اجازه یک باب مغازه در سلیمانیه برای فروش عمده و خرده همین اجناس وارداتی برای یک ایرانی مقدور هست یا نه؟ (اقامت میخواد یا ثبت شرکت یا هر دو؟)
۵- شرایط کالای ورودی اگه به این صورت باشه که در یک پالت انواع محصولات مرتبط یا غیر مرتبط به هم وجود داشته باشه، چی هست؟ چون بعضی کشورها اگه به این صورت قبول نمیکنن و میگن باید هر کالا بصورت مستقل بسته بندی و صادر بشه و مثلا نمیشه پالتی رو توش هم کفش گذاشت هم لباس و هم بسته های مولتی ویتامین!!
اگر جواب سوالهای را بلد باشیم و یا در درست بودن آن یقین حاصل کنیم سوالات را حتما جواب می دهیم.
من تنها بر اساس اطلاعات عمومی خودم جواب می دهم :
۱- با توجه به اینکه کشورها برای واردات تعرفه و مالیات اخذ می کنند بنابراین تنها کسی را به عنوان صاحب کالا می پذیرند که به عنوان یک شخص حقوقی یا حقیقی در آن کشور شناخته شده و اقامت داشته باشد.۲- در همه کشور شرکتهایی هستند که کالا را به نام خود ترخیص و تحویل شما می دهند.
۳- هر منطقه آزادی برای خود قوانین خاصی دارد و می بایستی قانون آن منطقه را بدانید. تا جایی که می دانیم برای واردات به مناطق آزاد نیز می بایستی آن شخص یا شرکت در آن منطقه ثبت شده باشد.
۴- نمی دانم
۵- این سوال مربوط به این بخش نمی باشد و موضوع جدید ایجاد کنید.خیلی ممنون هستم کلید دار عزیز.
سلام و وقت بخیر
تشکر میکنم از وبسایت خوبتون.
سوالم اینه که میخواستم مکمل ورزشی به سلیمانیه ارسال کنم،آیا ترخیصش نیاز به مجوز خاصی داره یا چون منطقه آزاده مشکلی نداره؟
متشکر
Arminسلام سوال من اینه که بعضی ها میگند میشه بدونه کاپلاژ کردن خودرو ..با خودروی شخصی وارد کردستان عراق شد.این موضوع صحت دارت .ودرصورت تایید این موضوع چگونه انجام میشود..ممنون
سلام سوال من اینه که بعضی ها میگند میشه بدونه کاپلاژ کردن خودرو ..با خودروی شخصی وارد کردستان عراق شد.این موضوع صحت دارت .ودرصورت تایید این موضوع چگونه انجام میشود..ممنون
سلام. نخیر صحت ندارد و اگر هم انجام بشود از طریق غیرقانونی انجام می شود.
حمیدسلام. من میخام یه تریلی دسته بیل از ایران به عراق بفرستم…شرایط گمرکیش چطوریه؟ مشتری میاد ایران…
-
نویسندهنوشته ها