› انجمن ها › استاندارد ،شبنم ، ایران کد › روشهای اخذ استاندارد › طریقه ارسال اطلاعات به فیدا و دریافت شناسه فروشنده؟
کاربر گرامی، ارسال تبلیغات و اطلاعات تماس در متن پیام ها ممنوع می باشد.
- This topic has 30 پاسخ, 3 کاربر, and was last updated 1 week، 5 days پیش by
مونا.
-
نویسندهنوشته ها
-
IBfon.Orgسرپرست کلاون شرکتی که شناسه میده زیر نظر وزارت اطلاعات هست. این اسم را تست بکنید ببینید می توانید تاییده بگیرید یا خیر
KNC INTERNATIONAL CO. Ltd
مجید
میهمانبا سلام
اسم شرکتی را ثبت کرده ایم و کد آن را دریافت کرده ایم. حال متوجه شدیم که در پایان اسم به جای trading ثبت شده trade ولی سایت امکان ویرایش به ما نمیدهد. برای رفع مشکل چه باید بکنیم.
IBfon.Orgسرپرست کلسلام.
چون شناسه فروشنده گرفته اید دیگه ویرایش نمی توانید بکنید.
یکی دیگه ایجاد کنید و ایندفعه اسم را کامل وارد کنید و دوباره می بایستی منتظر تایید آن باشید.
اگر بانکی نباشد این جور تفاوت هایی مشکلی ایجاد نمی کنه. trading جز اسم اصلی یک شرکت به حساب نمیاد.مجید
میهمانمتاسفانه بانکی است و بانک اعلام میکند که ممکن است ارز شما به ارز متقاضی تغییر پیدا کند.
آیا کاری هست که ما بتوانیم از این قضیه واقعاً خنده دار جلوگیری کنیم؟ و اینکه آیا با مراجعه به سازمان تجارت می توانیم فرآیند تصحیح را تا سریعتر انجام دهیم؟
IBfon.Orgسرپرست کلالان ظرف حداکثر دو روز کاری شناسه فروشنده تایید می شود.
شما با همین اسم ثبت سفارش کنید. چیز خاصی نیست. فوقش بعد از تایید شناسه جدیداگر مشکلی پیش اومد یک اصلاحیه نام می زنید.افسان
میهمانبا سلام
من اسم لیست فروشنده رو در سایت ثبت سفارش ثبت کردم الان تقریبا یک هفته میشه ولی هنوز شناسه بهم نداده مشکل از چیه؟ دریافت اطلاعات این درخواست رو که میزنم میگه برای این درخواست هنوز اطلاعات آماده نشده
IBfon.Orgسرپرست کلسلام. معمولا در مدت 48 ساعت آماده میشه. یک درخواست جدید ایجاد کنید.
افسان
میهمانبا سلام و ممنون از پاسختون در مراحل ثبت سفارش من سوالات زیر واسم پیش آمده ممنون میشم جواب بدید
1- نوع ثبت سفارش رو چی باید بزنم؟؟ از محل مصوبه؟؟؟
2- مدت یوزانس چی باید بنویسم با توجه به اینکه نوع عملیات ارزی غیربانکی میباشد.
3- تاریخ پرفرما و تاریخ انقضا آن یک ماه باید فاصله داشته باشد؟ بعد مهم هست که تاریخ پرفرما با تاریخ ثبت سفارش یکی باشد یا نزدیک به هم باشد؟
ممنون میشم سریع جوابم رو بدیدرضا زیاری
میهمانسلام. من یک سوال دارم ممنون میشم دوستان پاسخ بدهند. ما قصد خرید محصول از برند ایکس را داریم که مثلاً در سوئد می باشد و تحویل تجهیزات در سوئد انجام می شود اما فروشنده شرکتی در کانادا می باشد که نماینده شرکت سوئدی است و پروفرما را هم شرکت کانادایی صادر می نماید حالا با این توضیحات اطلاعات کدام شرکت باید در سیستم ثبت سفارش از طرف ما به عنوان فرونده ثبت شود؟ شرکت سازنده سوئدی یا شرکت واسط کانادایی؟
IBfon.Orgسرپرست کلسلام
شرکت کانادایی را می بایستی ثبت کنید. البته بارنامه و گواهی مبدا را نیز اعلام کنید به نام شرکت کانادایی در سوئد صادر شود. -
نویسندهنوشته ها