ترخیص کالا در کشورهای خارج و تحویل در مقصد

انجمن ها ترخیص کالا و تشریفات گمرکی صادرات قطعی ترخیص کالا در کشورهای خارج و تحویل در مقصد

کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است  قوانین را مطالعه نمایید.

به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید. 

این موضوع شامل 1 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط IBfon.Org IBfon.Org در 5 ماه, 2 هفته پیش بروز شده است.

در حال نمایش 2 نوشته - 1 تا 2 (از کل 2)
  • نویسنده
  • #7871 میخوام با دوستم در خارج قرار دادببندم براش ... پاسخ
    yahyaaaa
    yahyaaaa
    مشارکت کننده
    • موضوع : 21
    • جواب : 20

میخوام با دوستم در خارج قرار دادببندم براش کالا بفرستم اما اون میگه من از گمرک این چیزاسردرنمیارم کالا رو در مفازه خودم تحویل میگیرم واونجاهم پولشو میپردازم از ایران که مشکلی ندارم برای صادرات حالا میخواستم بدونم برای ترخیص از گمرک خارج چکار بایدبکنم ایا قراردادبین اون شخص ملاک ترخیص قرارمیگیره ویا چیزای دیگه ای هم هست که باید همراهم باشه؟ خلاصه چظورازگمرک خارج ترخیص کنم به دست از برسانم ؟

#7872 سلام. به جز کالاهایی که همراه مسافر و ... پاسخ
    IBfon.Org
    IBfon.Org
    کلید دار
    • موضوع : 88
    • جواب : 758

سلام.
    به جز کالاهایی که همراه مسافر و به صورت چمدانی ارسال می شوند، ترخیص کالاهای تجاری در کشور مقصد توسط گیرنده کالا انجام می شود. یعنی تقریبا ۹۵% اوقات چنین است. انجام تمام مراحل ارسال کالا و تحویل آن در مغازه طرف سخت ترین ترم فروش DDP می باشد.
    اگر کالای شما به صورت چمدانی قابل ارسال نیست بهتر است وقت خود را صرف چنین خریداران الکی نکنید. تازه همه کار را انجام و انواع هزینه ها را بکنید و بعد پول بگیرید ! تازه اگر به قول خود وفا کند و شما مسیر برگشت نیز ندارید.

ibfon directory
در حال نمایش 2 نوشته - 1 تا 2 (از کل 2)
پاسخ به : ترخیص کالا در کشورهای خارج و تحویل در مقصد
اطلاعات شما :

28 + = 32