› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › ارزش گمرکی › ارسال هدیه از خارج و ترخیص آن از گمرک
کاربر گرامی، ارسال تبلیغات و اطلاعات تماس در متن پیام ها ممنوع می باشد.
- This topic has 118 پاسخ, 2 کاربر, and was last updated 1 week، 1 day پیش by
مهیار.
-
نویسندهنوشته ها
-
فاطمه
میهمانسلام دوستم میخواد از دبی برام گوشی آیفون و چند تیکه طلا و لباس بفرستد آیا هزین۶ گمرکی شاملش میشود و اگر میشود چقدر است
فاطمه
میهمانهزینه*
خواهش میکنم اگر میشه سریع تر جواب بدینسلام میخواستم بدونم چگونه یک موبایل را از ایران برایم در ترکیه ارسال کنند یعنی از طریق پست یا گمرکی چگونه لطفا راهنماییم کنید
میهمانسلام میخواستم بدونم یک موبایل را چگونه از ایران برایم در ترکیه ارسال کنند
لطفا راهنماییم کنید ازچه طریقی میشود پست یا گمرک و چگونه ؟؟
وآیا اگرهزینه ای دارد چقدر؟farhad
میهمان>
<de سلام میخواستم بدونم چگونه یک موبایل را از ایران برایم در ترکیه ارسال کنند یعنی از طریق پست یا گمرکی چگونه لطفا راهنماییم کنید border="" alt="" height="" width="">
farhad
میهمانسلام میخواستم بدونم چگونه یک موبایل را از ایران برایم در ترکیه ارسال کنند یعنی از طریق پست یا گمرکی چگونه لطفا راهنماییم کنید
target=””>سهام
میهمانسلام، خسته نباشید
براى من یه بسته پستى حاوى دو گوشى موبایل فرستاده شده، میخواستم ببینم باید کجا مراجعه کنم براى تحویل و اگر نرم آیا به مبدا عودت داده میشه یا خیر
ممنونم از راهنماییتونAtena
میهمانسلام، من یکی از دوستانم میخواد از آلمان برام یه سه پایه ی دوربین دیجیتال پست کنه ، مشمول گمرک میشه؟ و اگر میشه هزینه اش تقریبا چقدر میشه، از دویست سیصد هزار تومن بیشتر؟ چون ممکنه اصلا ارزش نداشته باشه و با قیمت کالا تو ایران برابری کنه
Darya
میهمانسلام.. من دوستم از چین قرار برام یه لباس به عنوان هدیه بفرسته…
قیمت لباسو نمیدونم..
میخواستم بدونم ایا هزینه گمرک بهش تعلق میگیره؟؟فاطمه
میهمانسلام
دوست من از آلمان میخواد برام یه دستگاه سوهان برقی بفرسته وزنش از دو کیلو کمتره و ارزششو حدود۶۰ یوروه.به این بسته هزینه گمرکی تعلق میگیره؟at
میهمانسلام وقت بخیر
میخواستم بدونم ارسال ارز از امریکا به ایران از طریق پست امکان پذیره?
و هزینه ارسال چطور محاسبه میشه? -
نویسندهنوشته ها