› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › ارزش گمرکی › ارسال هدیه از خارج و ترخیص آن از گمرک
کاربر گرامی، ارسال تبلیغات و اطلاعات تماس در متن پیام ها ممنوع می باشد.
- This topic has 139 پاسخ, 2 کاربر, and was last updated 1 day، 1 hour پیش by
مهین.
-
نویسندهنوشته ها
-
محمد
میهمانسلام
من یک عدد برد الکترونیکی میخوام از اندونزی یا هنگ کنگ بخرم
در مورد پرداخت مشکلی ندارم
ولی چحور باید بهم بفرستن؟ سایزخیلی کوچیک و وزن خیلی ناچیز هست؟
گمرک نیازه؟ البته اینم مشکلی نداره فقط از چه ظریقی باید بفرستن؟ dhl اینا برای ایران سرویس نمیده دیگه؟مهدی
میهمانبا سلام یکی از دوستانم در اندونزی میخواد یک گیتار به عنوان هدیه برای من ارسال کند که ارزش آن در داخل ایران حدود سه میلیون میشود میخواستم ببینم آیا گمرک بهش تعلق میگیرد اگر میگیرد حدود چقدر و هزینه ارسال آن از اندونزی حدود چقد میشود؟
باتشکر فراوانراحیل
میهمانسلام. کسی قراره از آلمان همراه خودش چند قلم جنس کالای هنری مثل ماژیک و پانچ.و صفحه برش و اینجور چیزا بیاره. کلا رو هم رفته فکر کنم 3 الی 4 کیلو بشه. آیا موقع مورد به ای ان ازش گمرکی میگیرن؟
محمد
میهمانسلام من چنتا قطعه برای کامپیوترم خریدم از هر کدوم هم یک عدد قراره از امریکا پست کنن برام و هزینه اونها ۱۷۰۰دلار شده آیا گمرک بهش تعلق میگیره؟
منتظر جوابتون هستن!کامبیز کردی
میهمانسلام
خواهرم از آلمان مقداری شکلات و قلم خودکار و یک تبلت، می خواهد بعنوان هدیه تولدم ارسال نماید. آیا به گمرک باید هزینه ای پرداخت کنم؟ممنون
شیرازق
میهمانبا سلام
از کانادا برام گوشی ایفون میخوان بفرستن، اینجا امکان ریجستری وجود دارد؟ و اینکه هزینه گمرکی چقدر هست و امکان داره که به دستم نرسه؟ متشکرمایرانی
میهمانسلام.
اگر کسی تعداد زیادی ساک پارچه ای (۳۰۰-۲۰۰ عدد) از ایران به آلمان پست کند، چه هزینه هایی را باید بپردازد؟ هزینه پست+ کارتن+ گمرک؟ آیا مالیات و گمرک جزو هزینه پست که پستخانه اعلام می کند محاسبه شده یا جداگانه باید پرداخت شوند؟ اگر بله، ممکن آست راهنمایی کنید چقدر؟
با سپاستارا
میهمانسلام.میخواستم مقداری شامپو و صابون و کرم بعلاوه ی چند دست لباس برای خونواده م در ایران بفرستم.آیا به بسته ای که میفرستم،گمرک تعلق میگیره؟
مهیار
میهمانسلام ببخشید قراره برای من یک پک کامل ps4 هدیه بفرستن میخواستم بدونم وضعیت گمرک و ورودش به چه صورته .ممنون از اینکه جواب میدید
هادی
میهمانسلام من میخوام 2 بسته آمپول بدنسازی(که از سایت آمریکایی خریداری شده) از ترکیه بفرستم به ایران آیا به همچین وسایلی تو مرز
گیر نمیدن؟ -
نویسندهنوشته ها