› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › ارزش گمرکی › ارسال هدیه از خارج و ترخیص آن از گمرک
کاربر گرامی، ارسال تبلیغات و اطلاعات تماس در متن پیام ها ممنوع می باشد.
- This topic has 147 پاسخ, 2 کاربر, and was last updated 1 week، 4 days پیش by
مونا.
-
نویسندهنوشته ها
-
عابد
میهمانسلام 4 عدد گوشی به ارزش هرکدام 400 $ از هلند به عنوان هدیه قراره ارسال بشود آیا باید هزینه گمرک را پرداخت کنم؟
امیر حسین
میهمانبا سلام من در تهران زندگی میکنم . تعدادی کتاب در انگلیس هست که میخواهیم اونها رو به ایران بیاوریم ولی هزینه پست اون رو میخواهیم در اینجا پرداخت کنیم. میخواستم ببینم راهی داره این اتفاق بیافته یا نه؟
یلدا رحمانی
میهمانسلام.دوستم میخواد یک ساز کالیمبا به عنوان هدیه برای من بفرسته ارزش این ساز ۵۰ دلاره.ایا شامل گمرک میشه؟
مهدیس
میهمانسلام من give away برنده شدم لباسه
قراره برام پست کنند
میخوام بدونم که پست از من هزینه ای دریافت میکنه؟؟حمید
میهمانسلام
یکی از دوستانم از بلژیک برای پسرم یک PS4 خریده و قرار برم بفرسته
خواستم بدونم هزینه آن چقدر میشه ؟ و چقدر طول میکشه ؟
ممنونفاطمه
میهمانسلام..قراره یک هدیه از سوئد برام فرستاده بشه..و یک لباسه فقط..میخاستم بدونم هزینه گمرکی موقع ترخیص تو ایران بهش میخوره؟ و اینکه چقدره؟میشه اون هزینه رو کسی که میخواد بفرسته پرداخت کنه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید..چون خیلی برام مهمهنیما مرادی
میهمانسلام و عرض احترام
یکی از بستگان ما یک دستگاه پلی استشین ۴ واسه تولد پسرم هدیه خریده و قصد ارسالش به ایران رو داره،میخواستم بدونم آیا این هدیه معاف از گمرک هستش و یا گمرکی تعلق میگیره؟! و اگه تعلق میگیره چقدر هست حدودا؟!!#محمد#
میهمانسلام
من یه برادر دارم که ساکن آلمانه و قراره یک کمان برام بفرسته که قیمتش حدود ۵۰۰ دلاره می خواستم بدونم که آیا عوارض گمرکی بهش تعلق میگیره یا نه؟ اگه آره راهی هست که بهش تعلق نگیره ؟ مثلا اینکه به صورت کادو برام ارسال کنه. سوال آخرم هم اینه که برای ارسال یه بسته به عنوان کادو ادعای شخص ارسال کننده کافیه یا باید مثلا تو کاغذ کادو بسته بندی شه؟
خیلی ممنونآرمین
میهمانسلام دوستم میخواد از لندن واسم یه گوشی بفرسته خواستم ببینم آیا مراحل قانونی داره واسه فرستادنش ؟ و اینکه چقدر زمان میبره تا برسه ؟
مهین
میهمانببخشید می خوان برام از فرانسه یه لپ تاپ و قلم نوری رو هم به ارزش ۲۲۰۰ دلار بفرستن. چقدر گمرک بهشون تعلق میگیره؟؟
-
نویسندهنوشته ها