› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › واردات قطعی › نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است قوانین را مطالعه نمایید.
به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید.
این موضوع شامل 597 پاسخ ، و دارای 63 کاربر است ، و آخرین بار توسط
IBfon.Org در 2 روز, 21 ساعت پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
ساسان- شهر :
- شماره تماس :
- موضوع :
- جواب :
با سلام.
1- آیا در حال حاضر از واردات خودرو عوارض تبصره 13 اخذ می شود؟ با فرمول 10درصد ارزش گمرگی
تا آنجایی که من توانستم در اینترنت دنبال این موضوع بگردم این عوارض مربوط به سال 86 بوده است؟
2- مالیات بر درآمد واردات خودرو به چه صورت محاسبه می شود؟ در پایان سال؟ در هنگام نقل و انتقال خودرو؟
3- مجوز کارتکس چیست؟ اینجوری که من شنیده ام مجوز کارتکس را بعضی شرکت های بزرگ در تعداد بالا مثلا 1000 تایی از راهنمایی و رانندگی در تهران بزرگ خریداری کرده و سپس به واردات کنندگان جزءتر می فروشند؟ آیا خرید آن الزامی است. آیا کارتکش با پته ی سبز گمرگی تفاوت دارد؟
با تشکر فراوان
افشین- شهر :
- شماره تماس :
- موضوع :
- جواب :
با سلام
سوال :با توجه به اینکه در کشورهای تولید کننده خودرو مثل المان ،شماره شاسی و یا شماره موتور مثلا BMW
بدلیل تولید درشهرهای مختلف آلمان فرق میکنند.آیا این اختلاف در روند عملیات گمرکی ونیز پلاک کردن در ایران چه تاثیری دارد؟همچنین خرید مستقیم ودر نهایت فروش خودرو از آلمان به ایران چه فرقی با خرید از کشورهای خلیج فارس … و پلاک کردن و فروش در ایران، دارد؟ونیز از نظر سود دهی چگونه میباشد؟ با تشکر
حمید- شهر :
- شماره تماس :
- موضوع :
- جواب :
با سلام.لطفا بفرمایید یک خودرو که از گمرک خرمشهر به صورت موقت وارد می شود مثلا حدود 75 میلیون تومان می شود هزینه کامل برای پلاک زنی این خودرو چه مقدار می شود با تشکر از لطف شما. کارت بازرگانی هم ندارم
با سلام.لطفا بفرمایید یک خودرو که از گمرک خرمشهر به صورت موقت وارد می شود مثلا حدود 75 میلیون تومان می شود هزینه کامل برای پلاک زنی این خودرو چه مقدار می شود با تشکر از لطف شما. کارت بازرگانی هم ندارم
چون بصورت موقت می خواهید وارد کنید می بایستی از کارنه دوپاساژ استفاده کنید.
این لینک ها را هم مطالعه کنید :
شرایط ورود موقت خودرو از کیش
مقررات مربوط به ورود موقت خودرو(به استناد ماده 139)افشین : با سلام
سوال :با توجه به اینکه در کشورهای تولید کننده خودرو مثل المان ،شماره شاسی و یا شماره موتور مثلا BMW
بدلیل تولید درشهرهای مختلف آلمان فرق میکنند.آیا این اختلاف در روند عملیات گمرکی ونیز پلاک کردن در ایران چه تاثیری دارد؟همچنین خرید مستقیم ودر نهایت فروش خودرو از آلمان به ایران چه فرقی با خرید از کشورهای خلیج فارس … و پلاک کردن و فروش در ایران، دارد؟ونیز از نظر سود دهی چگونه میباشد؟ با تشکرسلام – تاثیری در روند ترخیص و پلاک کردن ندارد. فقط دقت نمایید که مدل موتور با مدل موتوری که در مجوز واردات ( لیست خودروهای مجاز واردات) به آن اشاره شده است، درست باشد.
اگر می خواهید یک خودرو وارد کنید بهتر است از کشورهای حاشیه خلیج فارس خرید کنید. خرید از کشورهای دور تنها در زمانی که تعداد زیاد باشد قابل توجیه است.
ساسان- شهر :
- شماره تماس :
- موضوع :
- جواب :
مدیر کل عزیز
لطفا به سوالات من هم گوشه چشمی بیندازید.
با تشکرساسان : با سلام.
1- آیا در حال حاضر از واردات خودرو عوارض تبصره 13 اخذ می شود؟ با فرمول 10درصد ارزش گمرگی
تا آنجایی که من توانستم در اینترنت دنبال این موضوع بگردم این عوارض مربوط به سال 86 بوده است؟
2- مالیات بر درآمد واردات خودرو به چه صورت محاسبه می شود؟ در پایان سال؟ در هنگام نقل و انتقال خودرو؟
3- مجوز کارتکس چیست؟ اینجوری که من شنیده ام مجوز کارتکس را بعضی شرکت های بزرگ در تعداد بالا مثلا 1000 تایی از راهنمایی و رانندگی در تهران بزرگ خریداری کرده و سپس به واردات کنندگان جزءتر می فروشند؟ آیا خرید آن الزامی است. آیا کارتکش با پته ی سبز گمرگی تفاوت دارد؟
با تشکر فراوانسلام.
1 – تا جایی که ما می دانیم تبصره 13 همان عوارضی است که هنگام شماره گذاری اخذ می شود و در هزینه ها آورده ایم.
2- این را می بایستی را بررسی دقیق بکنیم و جواب دهیم.
33 3- کارتکس- وقتی مامور راهنمایی و رانندگی برای بازدید فنی خودرو اقدام می کند اقدام به ثبت اطلاعات داخل کارت و اوراق دیگر می کند. یعنی خودروی شما را پروانه گمرکی چک می کند و کارتکس صادر می کند تا خودر پلاک (شماره گذاری) شود.
farzadd- شهر :
- شماره تماس :
- موضوع :
- جواب :
سلام . از سایت خوبتون خیلی تشکر میکنم
من کارت بازرگانی دارم و می خوام ماشین وارد کنم . ولی میخوام این ماشینایی که میارم به صورت کارتکس باشه و نمیخوام پلاک به نام من بشه .چون اگه پلاک بشه من یک هزینه اضافه باید برای انتقال سند بدم و این جوری به ضررم است .
لطف میکنید توضیح بدید که من چطوری ماشین رو کارتکس کنم؟
مصطفی- شهر :
- شماره تماس :
- موضوع :
- جواب :
سلام
من شنیدم بجای حق گمرکی می توان تا مدت 3 ماه ضمانت نامه بانکی داد آیا این مطلب درسته؟
امید- شهر :
- شماره تماس :
- موضوع :
- جواب :
با سلام میخواستم ببینم با همه این موارد یه ماشین زیر2000 با قیمت 20000$ با چه قیمتی تهران میرسه؟
-
نویسندهنوشته ها