نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط

انجمن ها ترخیص کالا و تشریفات گمرکی واردات قطعی نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط

کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است  قوانین را مطالعه نمایید.

به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید. 

این موضوع شامل 597 پاسخ ، و دارای 63 کاربر است ، و آخرین بار توسط IBfon.Org IBfon.Org در 2 روز, 21 ساعت پیش بروز شده است.

در حال نمایش 10 نوشته - 161 تا 170 (از کل 598)
  • نویسنده
  • #3344 سلام سوال پس ثبت سفارش و گشایش اعتبار به ... پاسخ
    morteza
    morteza
    مشارکت کننده
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع : 0
      • جواب : 26

سلام
    سوال
    پس ثبت سفارش و گشایش اعتبار به ما چه نوع ارزی اختصاص میدن؟

#3348 با تشکر فراوان. می خواستم اگه زحمتی نیست ... پاسخ

میلاد رستگاری
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع :
      • جواب :

با تشکر فراوان. می خواستم اگه زحمتی نیست هزینه های گمرکی و شماره گذاری هیوندای elantra را به طور کامل برام محاسیه کنید. اگر بتونید به ایمیل من هم ارسال کنید ممنون میشم
    http://www.car.ir/Hyundai/Hyundai-Elantra-Full/technicals

#3349 با تشکر از شما دوست عزیز 1-در محاسبات سیف ... پاسخ

majidesma
    مشارکت کننده
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • جواب : 7

با تشکر از شما دوست عزیز
    1-در محاسبات سیف خودرو چرا بیمه رو وارد نکردید و ارزش بیمه به دلار چقدر هست؟
    2-بیمه شخص ثالث موقع ترخیص اجباری؟ و مبلغ اون ؟
    با تشکر از شما و سایت خوبتون

#3350 با سلام و خسته نباشید. من قصد دارم ... پاسخ

m3222656
    مشارکت کننده
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • جواب : 1

با سلام و خسته نباشید.

من قصد دارم یک خودرو KIA Optima یا KIA Rio برای منطقه آزاد انزلی وارد کنم. آیا هزینه های وارد کردن خودرو برای منطقه آزاد فرق داره ؟

یا اینکه سایر هزینه ها همینی هست که درج کردید فقط اون 40% حق ورودی دریافت نمیشه ؟

میشه برام محاسبه کنید وارد کردن خودرو از دبی تا گمرک بندرعباس چقدر هزینه داره ؟

#3352 با سلام و عرض خسته نباشید من تازه ... پاسخ

اسماعیلی
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع :
      • جواب :

با سلام و عرض خسته نباشید
    من تازه کار واردات ماشین رو شروع کردم
    کارت بازرگانی دارم
    سایت شمارا بخصوص سوال و جواب ها را با دقت مطالعه کردم حال سه تا سوال دارم:
    1 – وارد کردن خودرو حتما باید با ثبت سفارش انجام شود؟
    2- پس از انجام کامل ثبت سفارش و تایید کارشناس مربوطه ، آیا تا رسیدن خودرو به گمرک، محدودیت زمانی وجود دارد؟
    3- آیا کارتکسی که مامور راهنمایی رانندگی، پس از چک کردن پروانه گمرکی صادر میکند، همان کارتکسی است که میگویند ماشین را کارتکسی میفروشیم؟ یعنی همه ی ماشین ها را میتوان کارتکسی فروخت؟

بسیار سپاسگذارم

#3353 با تشکر از شما دوست عزیز 1-در محاسبات سیف ... پاسخ
    IBfon.Org
    IBfon.Org
    کلید دار
    • شهر : ماکو
    • شماره تماس :
      • موضوع : 89
      • جواب : 890

با تشکر از شما دوست عزیز
    1-در محاسبات سیف خودرو چرا بیمه رو وارد نکردید و ارزش بیمه به دلار چقدر هست؟
    2-بیمه شخص ثالث موقع ترخیص اجباری؟ و مبلغ اون ؟
    با تشکر از شما و سایت خوبتون

1- مبنای محاسبه گمرک برای دریافت حقوق ورودی ارزش سیف کالا می باشد. با توجه به اینکه تاثیر مبلغ بیمه بر میزان حقوق ورودی بسیار ناچیز است ما این مورد را ننوشتیم.
    2- بیمه شخص ثالث موقع شماره گذاری اجباری است و به ترخیص ارتباطی ندارد. از شرکتهای بیمه سوال کنید.

#3354 سلام سوال پس ثبت سفارش و گشایش اعتبار به ما ... پاسخ
    IBfon.Org
    IBfon.Org
    کلید دار
    • شماره تماس :

سلام
    سوال
    پس ثبت سفارش و گشایش اعتبار به ما چه نوع ارزی اختصاص میدن؟

از ارز آزاد می بایستی استفاده کنید. یعنی ارزی که خودتان تهیه و بانک ارائه می کنید.

#3355 با سلام و خسته نباشید. من قصد دارم یک ... پاسخ
    IBfon.Org
    IBfon.Org
    کلید دار
    • شماره تماس :

با سلام و خسته نباشید.
    من قصد دارم یک خودرو KIA Optima یا KIA Rio برای منطقه آزاد انزلی وارد کنم. آیا هزینه های وارد کردن خودرو برای منطقه آزاد فرق داره ؟
    یا اینکه سایر هزینه ها همینی هست که درج کردید فقط اون 40% حق ورودی دریافت نمیشه ؟
    میشه برام محاسبه کنید وارد کردن خودرو از دبی تا گمرک بندرعباس چقدر هزینه داره ؟

برخی مناطق آزاد همچون ارس، ماکو، کیش ، قشم برای خودروهایی که به سرزمین اصلی وارد نمی شوند پلاک منطقه آزاد صادر می کنند. اگر منطقه آزاد انزلی نیز چنین است هر منطقه آزاد با توجه به تصمیمات خود اقدام به اخذ عوارض سالیانه می کند و پلاک منطقه آزاد صادر می کند و تا یک محدوده ای شما می توانید از آن استفاده کنید.
    اما کلا واردات کالا به مناطق آزاد و ویژه اقتصادی از حقوق و مالیات ارزش افزوده معاف است. فقط عوارض منطقه اخذ می شود.
    توضیحات لازم در خصوص هزینه ها داده شده است. می بایستی دقیق بخوانید.

#3356 با سلام و عرض خسته نباشید من تازه کار ... پاسخ
    IBfon.Org
    IBfon.Org
    کلید دار
    • شماره تماس :

با سلام و عرض خسته نباشید
    من تازه کار واردات ماشین رو شروع کردم
    کارت بازرگانی دارم
    سایت شمارا بخصوص سوال و جواب ها را با دقت مطالعه کردم حال سه تا سوال دارم:
    1 – وارد کردن خودرو حتما باید با ثبت سفارش انجام شود؟
    2- پس از انجام کامل ثبت سفارش و تایید کارشناس مربوطه ، آیا تا رسیدن خودرو به گمرک، محدودیت زمانی وجود دارد؟
    3- آیا کارتکسی که مامور راهنمایی رانندگی، پس از چک کردن پروانه گمرکی صادر میکند، همان کارتکسی است که میگویند ماشین را کارتکسی میفروشیم؟ یعنی همه ی ماشین ها را میتوان کارتکسی فروخت؟
    بسیار سپاسگذارم

سلام
    1- خوب دقیق نخواندید. واردات خودرو مستلزم اخذ مجوز بازرگانی ( ثبت سفارش است)
    2- ثبت سفارش ها مدت زمان 6 ماه دارند. یعنی از وقتی که مجوز صادر می شود تا روزی که شما کالا را به گمرک اظهار می کنید نباید بیشتر از 6 ماه طول بکشد.
    3- بله.

#3357 با سلام و تشکر لطف کنید شرایط دریافت مجوز ... پاسخ
    morteza
    morteza
    مشارکت کننده
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • جواب : 26

با سلام و تشکر
    لطف کنید شرایط دریافت مجوز برای ثبت سفارش خودروی که در ایران نمایندگی دارد ولی در لیست خودرو های مجاز ثبت سفارش نیست رو هم بفرمایید. مانند بنز cla یا مورانو کوپه.
    مثلا میشه برای بنز سری E دیزلی مجوز ورود گرفت؟
    ممنون

ibfon telegram
در حال نمایش 10 نوشته - 161 تا 170 (از کل 598)
پاسخ به : نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
اطلاعات شما :

2 + 3 =