خانه › انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › واردات قطعی › نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است قوانین را مطالعه نمایید.
به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید.
این موضوع شامل 343 پاسخ ، و دارای 38 کاربر است ، و آخرین بار توسط iman در 12 ساعت, 22 دقیقه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
سلام
1. قانون جدید دولت در مورد اسقاط خوروهای فرسوده اجرایی شده؟ ( که بر اساس مصرف بنزین باید خورو اسقاط کرد(2. در صورت اجرایی شدن مرجعی که اعلام می کنه که مصرف بنرین خورو چنده، چه ارگانیه؟ مثلا هیوندای اکسنت یا النترا
3. در صورت اجرایی شدن این قانون آیا ماشین های وارادتی گران نمیشه؟
ممنون میشم اگر در مورد این مصوبه بیشتر توضیح بدبد
با تشکر
وحید
امیر حسینخدا وکیلی سایتتون تکه.خیلی ممنون از جواباتون
سلام میخواستم ثبت سفارش اتومبیل کنم ولی طریقه پر کردن فرم های ثبت سفارش رو نمیدونم چه طوری انجام بدم لطفا راهنماییم کنین یا مرجعی را معرفی کنین تا بتونم این فرم هارو پرکنم.
2.شرکت های حمل و نقل خودرو از دبی به ایران را که مورد اعتماد باشه اگر میشه معرفی کنید.
3.کدام گمرکات برای ترخیص خودرو است ؟
از سایت خیلی خوبتون ممنونم با تشکر
ادریس سلطانیبا سلام و خسته نباشید بنده یک شرکت بازرگانی ثبت کردم برای واردات خودرو لطفا کمی بیشتر راهنماییم کنید در خصوص خرید خودرو و نحوه ی پرداخت پول. ضمنا واردات خودرو به صرفه هست که سرمایه گذاری کنم سرمایه ام حدود 3 میلیارد است.
ممنون از پاسخ تان
1- از مواردی که در شماره 1 گفتید, بجز فاکتور و کارت و گواهی مبدا, سایر موارد رو باید از شرکت حمل و نقل بگیرم ؟
باتوجه به اینکه دفترشون همون نزدیکه گمرک هست میشه حضوری ازشون گرفت ایا ؟2- در مورد شماره 2 , اسم و فامیل رو نوشته ان ولی اشتباه تایپی داره که خودشون گفتن اصلاحیه میزنیم
همه فرمایشاتی که فرمودید باید انجام شه توسط خوده شرکت حمل باید صورت بگیره ؟3- ترخیص کار ها همونجا(بندر) پیدا میشن یا باید از تهران اقدام کنیم ؟
با نهایت سپاس
احسانسلام
چه خودرویی از نظر گمرک نو محسوب می شود؟ آیا باید کیلومتر آن 0 باشد یا اگر این خودرو در کشور مبدا مثلا داخل نمایشگاه فروشنده چند کیلومتر راه رفته یاشد مشکلی ندارد؟ اگر مشکلی ندارد تا چه کارکردی می توان آن را به عنوان ماشین نو وارد کرد؟
با تشکر از سایت خوبتانممنون از پاسخ تان
1- از مواردی که در شماره 1 گفتید, بجز فاکتور و کارت و گواهی مبدا, سایر موارد رو باید از شرکت حمل و نقل بگیرم ؟
باتوجه به اینکه دفترشون همون نزدیکه گمرک هست میشه حضوری ازشون گرفت ایا ؟
2- در مورد شماره 2 , اسم و فامیل رو نوشته ان ولی اشتباه تایپی داره که خودشون گفتن اصلاحیه میزنیم
همه فرمایشاتی که فرمودید باید انجام شه توسط خوده شرکت حمل باید صورت بگیره ؟
3- ترخیص کار ها همونجا(بندر) پیدا میشن یا باید از تهران اقدام کنیم ؟
با نهایت سپاسمگر شما خودتان کارت بازرگانی ندارید؟! آیا ثبت سفارش به نام شما انجام شده است یا از کارت بازرگانی دیگران استفاده می کنید؟ اگر از کارت بازرگانی دیگران استفاده بکنید و کالا به نام شما به بندر باهنر بیاید می بایستی هزینه دفترخانه برای انتقال مالکیت + مالیات متعلقه را پرداخت کنید.
قبض انبار، ترخیصیه و بارنامه را از شرکت حمل می گیرید. ( اگر با بارج آمده باشد) ممکن است که بارنامه دست فروشنده باشد. از خود شرکت حمل و نقل سوال کنید.
شرکت حمل باید اصلاحیه را انجام دهد.
اینجا پیدا می شوند.سلام
چه خودرویی از نظر گمرک نو محسوب می شود؟ آیا باید کیلومتر آن 0 باشد یا اگر این خودرو در کشور مبدا مثلا داخل نمایشگاه فروشنده چند کیلومتر راه رفته یاشد مشکلی ندارد؟ اگر مشکلی ندارد تا چه کارکردی می توان آن را به عنوان ماشین نو وارد کرد؟
با تشکر از سایت خوبتانهر خودرویی که تولید می شود و به کشورهای دیگر صادر می شود امکان ندارد که کیلومتر آن صفر باشد. خود بنادر چند ده کلیومتر اینها جابجا می شوند. میزان مشخصی نمی توان تعیین کرد. اما تا صد کیلومتر هیچ وقت ایراد نمی گیرند. تنها کیلومتر شما نیست که به آن دقت می شود بلکه به تمیز و فابریک بودن ماشین نیز دقت می شود.
خدا وکیلی سایتتون تکه.خیلی ممنون از جواباتون
سلام میخواستم ثبت سفارش اتومبیل کنم ولی طریقه پر کردن فرم های ثبت سفارش رو نمیدونم چه طوری انجام بدم لطفا راهنماییم کنین یا مرجعی را معرفی کنین تا بتونم این فرم هارو پرکنم.
2.شرکت های حمل و نقل خودرو از دبی به ایران را که مورد اعتماد باشه اگر میشه معرفی کنید.
3.کدام گمرکات برای ترخیص خودرو است ؟
از سایت خیلی خوبتون ممنونم با تشکرسلام.
1- می توانید از کسانی که در این کار تخصص دارند بهره ببرید. فعلا فایل آموزشی برای ثبت سفارش نداریم. مهم خرید و فروش است. بقیه مراحل را می توان حل کرد.
2- ما هیچ شرکتی و یا شخصی را برای انجام امورات معرفی نمی کنیم. چون مسئولیت دارد.
3- به لیست گمرکات تخصصی دقت کنید
احسانسلام، ممنون از پاسخگویی سریع و خوبتان
آیا در داخل پروفورمای فروشنده شماره شاسی و موتور هم ذکر می گردد؟ اگر پروسه ثبت سفارش و خرید قطعی خودرو از فروشنده کمی طول بکشد و فروشنده در این مدت خودروی مذکور را بفروشد و به شما خودروی دیگری با همان مدل پیشنهاد دهد ولی مثلا تغییراتی در آپشن های آن به وجود بیاید که باعث تغییر قیمت گردد آیا ثبت سفارش خودرو دوباره باید انجام گیرد یا با همان پروفورما چون مدل خودرو تغییر نکرده است می توان اقدام به وارد کردن آن کرد؟
آیا امکان تبانی با فروشنده وجود دارد که خودرو را با قیمت پایه گمرک ایران پروفورما کند؟
با تشکر
محمدبا سلام و تشکر و از توضیحات جامعتون ….
قصد دارم یه خودرو به ارزش قیمت در حدود 90 میلیون واردکنم … مثلا سانتافه … امکانش هست بگین حدودا چقدر هزینه وارد کردنش میشه و در کل هزینه تمام شدش چفدر میشه ؟؟
من نتونستم محاسبه کنم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنیدبا سلام خواستم یه مبحث جدید باز کنم ولی گفتم اول اینجا بپرسم
در مورد واردات ماشین سنگین مثل کامیون و کشنده و راهسازی مثل بیل بکهو و لودر قوانین چه جوریه؟
حتما باید خودت نمایندگی داشته باشی؟؟ -
نویسندهنوشته ها