خانه › انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › واردات قطعی › نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است قوانین را مطالعه نمایید.
به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید.
این موضوع شامل 343 پاسخ ، و دارای 38 کاربر است ، و آخرین بار توسط iman در 12 ساعت, 22 دقیقه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-

فرزادداداش سوالت کجاست ؟قیمت ها تقریبا درسته-کرایه حمل در لیست ارزش گمرک موجوده که تقریبا درسته
و اینکه هزینه ی شماره گذاری تقریبا 21 میلیون میباشد حق ترخیص هم هزینه ی زیادی ندارد اما اصل قیمت خود خودروست در واقع سود شما در خرید خوب خودرو در دبی و غیره میباشد.
جمع========شماره گذاری=====گمرکی=====کرایه=====نوع خودرو
494,000,000 = 224,000,000 = 250,000,000 = 20,000,000 == النترا
با سلام خدمت شما دوست عزيز . يكي از دوستان من اين قيمتها رو به من داده ولي با حساب و كتابي كه اينجا ديدم جور در نمياد
1-كرايه حمل از دبي تا بندر ايران و از اونجا به ترانزيت تا گمرك شهريار چقدر درمياد
2-دوم اينكه حق الزحمه ترخيص كار معمولا چقدر
3-ضمنا قيمت كه دوستمون در پست 3867 حساب كردن با قيمتي كه ترخيص كار من داده چند ميليون تفاوت داره دليلش چييه؟
ضمنا ايشان تركيبي قيمت داده مثلا حق خروجي و ارزش افزوده و پنجدرصد فوب و …. يكجا در شماره گذاري گفته شما به جمع كل نگاه كنيدبا سلام خدمت شما دوست عزيز و تشكر از بابت راهنماييتون
ميشه لينكي كه در سايت گمركه و قيمتهاي باربري رو ميذاره به اشتراك بزارين با تشكربا سلام و احترام
من در مورد شماره گزاري بصورت كاردكسي ابهام دارم . چند پرسش و پاسخ اين تالار را هم در اين مورد خواندم ولي جوابم را نگرفتم.اگر ممكن است كمي بيشتر توضيح دهيد كه براي اينكه مجبور نشويم هزينه نقل و انتقال بابت سند خودرو را كه حدود 5 ميليون ميشود را بپردازيم رويه پلاك كاردكسي را بيشر توضيح دهيد. آيا فقط اشخاص حقوقي ميتوانند خودرو را بصورت كاردكس بفروشند؟
با تشكربا سلام
لطفا بفرمایید که هزینه هر عدد اسقاط خودرو فرسوده دقیقا چقدره؟
با تشکردرود
من هفته گذشته 1 سوناتا رو که وارد کرده بودم خودم ترخیص کردم – هر سوالی داشتم از افراد اونجا پرسیدم و ترخیص کار نگرفتماصلی ترین مخارج به ترتیب : گمرک – استاندارد – هزینه انبار
البته بعدش ماشین و با لیفتر اوردم تهران که 550 گرفتن
حالا صرفا سند سبز گمرکی یا همون کادرکس رو دارم
برای اسقاط دوستان رقم حدود 10 میلیون حساب کردن !!!
در حالیکه حداقل 12 میلیون هستالان منتظر تایید اسقاط هستم
به جز اون مجموع عوارض و مالیات و هزینه های پلاک رو متوجه نشدم با توجه به اینکه میخوام مستقیم به شخصه خریدار بدم ؟
میشه واضح دوستان توضیح بدن این قسمت رودر ضمن مالیات اخر سال که برای کارت بازرگانی میاد واسه مثلا سوناتا رو از کجا دقیق در بیارم ؟
برای دفعه بعد هم ترجیح میدم بیارم گمرک تهران(شهریار) چون دیگه هزینه سفر و رفت و امد ندم- برای اون باید ترانزیت داخل کنم؟
روندش چیه ؟با سپاس
-
این پاسخ 3 هفته, 1 روز پیش توسط
samcj اصلاح شده است.
محمددوست عزیز در مورد نحوه خرید تو دبی هم یه توضیحی میدی؟مشکل نیست ؟کلاه گذاری چیزی ؟ لطفا کامل بفرما
سوال آقا محمد سواله بنده هم هست .
و می خوام بدونم برای اولین بار جهت واردات خودرو به شرط اینکه با توجه به لیست خودرو های مجاز خودرویی رو خریداری کنیم و به فرضا بندر لنگه منتقل کنیم بدونه هیچ گونه ثبت سفارشی تا قبل از رسیدن به بندر لنگه جهت ترخیص خودرو با کارت بازرگانی شخص دیگری به مشکل بر می خوریم ؟؟ سوالمو به صورت عامیانه هم مینویسم ، می خوام اینو متوجه بشم که فرض من میرم به یکی از کشور های حاشیه خلیج فارس و خودرویی رو میخرم میارم ایران حالا میخوام ترخیصش کنم مشکلی برای من پیش نمیاد ؟؟؟ فرضا میتونم ماشین رو کارتکس تحویل بگیرم و کارتکس بفروشم ؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید .سوال آقا محمد سواله بنده هم هست .
و می خوام بدونم برای اولین بار جهت واردات خودرو به شرط اینکه با توجه به لیست خودرو های مجاز خودرویی رو خریداری کنیم و به فرضا بندر لنگه منتقل کنیم بدونه هیچ گونه ثبت سفارشی تا قبل از رسیدن به بندر لنگه جهت ترخیص خودرو با کارت بازرگانی شخص دیگری به مشکل بر می خوریم ؟؟ سوالمو به صورت عامیانه هم مینویسم ، می خوام اینو متوجه بشم که فرض من میرم به یکی از کشور های حاشیه خلیج فارس و خودرویی رو میخرم میارم ایران حالا میخوام ترخیصش کنم مشکلی برای من پیش نمیاد ؟؟؟ فرضا میتونم ماشین رو کارتکس تحویل بگیرم و کارتکس بفروشم ؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی بفرماییدبیشتر سوالهایی که این اواخر مطرح می شود قبلا توضیج داده شده است. متاسفانه کاربران زحمت نمی کشند مطالب را با دقت بخوانند.
مطالب مربوط به خودرو الان 30 صفحه شده است . لطفا دوباره مطالب را مرور کنید.با سلام خدمت شما دوست عزيز و تشكر از بابت راهنماييتون
ميشه لينكي كه در سايت گمركه و قيمتهاي باربري رو ميذاره به اشتراك بزارين با تشكرموضوع حمل از دوبی به ایران و ترانزیت به شهریار قبلا توضیح داده شده است. هزینه ها ترانزیت به قیمت خودرو و تعداد آن و حق الزحمه شرکت حمل و نقل بین المللی ربط دارد. نمی توان یک فرمول کلی داد. اما اگر شما یک عدد خودرو داشته باشید و بخواهید به تهران ترانزیت کنید با خق الزحمه شرکت حمل و نقل و قیمت حمل نزدیک 1 میلیون و دویست هزار تومان. هزینه های انبارداری… هم بر عهده شما می شود.
-
این پاسخ 3 هفته, 1 روز پیش توسط
-
نویسندهنوشته ها