خانه › انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › واردات قطعی › نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است قوانین را مطالعه نمایید.
به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید.
این موضوع شامل 343 پاسخ ، و دارای 38 کاربر است ، و آخرین بار توسط iman در 12 ساعت, 22 دقیقه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
بحث ترانزیت داخلی صرفا در 6 تا پست اون هم مختصر توضیح داده شده
که آن هم در مورد اینکه هزینش بالاس و واسه تعداد کم ماشین نمیصرفه و یک پست هم گفته شده که در بارنامه باید نام گمرگ مقصد ذکر شود , همین !!!لطفا کامل تر توضیح دهید :
یعنی از همون مبدا باید به شرکت حمل و نقل(کشتی رانی) گفته شود ؟
بعد که میرسد به بندر, تکلیف ترخیصیه و سایر مراحل اداری گمرگ چه میشود؟
باز هم نیاز به حضور مالک داره یا ماشین مستقیم میاد مثلا شهریار و از اونجا باید استارت کارو بزنیم ؟
روند کار و اظهار نامه و تشریفانش چگونه هست ؟یه لینکه معتبر و جدید هم در مورد مالیات اخر سال ماشین ها بزارید لطفا
در مورد بحت پلاک هم مراحل آن چگونه هست؟ بیمه و عوارض و … چجوری محاسبه میشود ؟
محسنسلام
سایت خیلی خوب و جامعی برای شفافیت اطلاعات واردات دارید که بابت راه اندازیش باید ازتون تشکر کنمپدر من مقیم کویت هست. آیا با قوانین و مقررات فعلی امکان وارد کردن خودرو برامون وجود داره؟
و اینکه آیا فقط خودرو صفر باید وارد بشه یا اینکه خودرو با یکی دو مدل پایین تر هم امکان واردات داره؟
آخرین سوال هم اینکه تو خودروهای قیمت معمولی وارد کردن کدوم خودرو باصرفه تره؟با تشکر از وقتی که میذارید
سلام
در پست 3841 مبلغ 10 میلیون تومان رو به عنوان تبصره 13 نوشته بودم که اشتباه است و با توجه به تغییرات ناوگان نوسازی برای هر خودروی فرسوده مبلغی معادل 3 تا 4 میلیون رو باید در نظر گرفت.
جناب samcj من هم رفتم گمرک و هیچکس به هیچ وجه راهنمایی نکرد! در رابطه با ترانزیت ماشین با چندتا شرکت حمل و نقل صحبت کردم بنا به خودروی متفاوت بین 1050000 تا 1300000 قیمت دادن و میگفتن تعداد ماشین در قیمت تاثیری ندارد. در مورد وارد کردن سوناتا تون هم توضیح بدید بسیار ممنون میشم.با درود
یه خلاصه از مخارج خود ماشین و نه هزینه های رفت وامد خدمتتون میگم
بعد هرجاشو خواستید توضیح میدم
من بندر با هنر رفتم
اونجا انصافا اکثرا کار راه میندازن(منظورم افراد خود گمرک نیست) بلکه مردم ای که کار دارن(اکثرا ترخیص کار)1. خرید ماشین دردبی : 68.5 میلیون تومن
2. هزینه حمل تا بندر : 1 میلیون
3. گمرک : 38.700 میلیون
4. استاندارد : 450 هزار
5. انبار داری(2 هفته) : 400 هزار که دیگه زیر 200 هزار هم نمیشه
6. متفرقه و حمل تا تهران : 1.100 میلیونمجموع 2 تا 6 حدود 41.5 میلیون(گمرگ)
مجموع 1 تا 6 حدود 110 میلیون
شماره گذاری : (این مرحله رو هنوز کامل انجام ندادم)
7. اسقاط : 12.5 میلیون که البته الان برای 4 تا ماشین شده 16 میلیون(من 3 هفته پیش اقدام کردم)
8. تبصره 13 و بیمه و عوارض : حدود 9 میلیون (هنوز پرداخت نکردم)مجموع 1 تا 8 (بدون هزینه های جانبی مثله رفت وامد و خرج سفر و…) : 132 میلیون
مالیات کارت بازرگانی : حدود 4.5 میلیون که اخر سال برای تمدید کارت باید پرداخت کنم
مجموع کل : حدود 136 میلیون
مدت زمان از روز سفارش در دبی تا اوردن تا تهران(ونه شماره گذاری) : 2 تا 3 هفته
حالا من خیلی زرنگ باشم بتونم 141 یا 2 میلیون بفروشم
یعنی حدود 6 میلیون سود !!!!!!!!!!!!!!
بجز قیمت خرید در دبی ما بقی 90% اش فیکس هست و نمیشه کم و زیادش کرد
اگر هم با کارت یکی دیگه بیارم(بابت مالیات کارت) 1.5 میلیون کمتر برام میوفته که سود میشه ماکزیمم 8 میلیون
اگر حتی ظرف مدت 1 ماه از روز خرید بتونم ماشین و بفروشم(که بعیده چون 1 هفته اش مونده)
واقعا توجیه پذیر نیست این سودمن قبلش فکر میکردم حداقل 15 میلیون سود داره
خیلی هم دیگه بچرخم بتونم 3و4 میلیون قیمت خرید و کمتر کنم(در بهترین حالت) که بازم سود بدون هزینه خرج سفر و اینا بازم به 12 میلیون حتی ظرف 1 ماه هم نمیشه چه برسه که بیشتر طول بکشه
اینا عینه حقیقت بود و حالا دوستان بیان نظرشون رو بگن لطفا ببنیم کجا ها رو میشه کمتر خرج کرد
-
این پاسخ 2 هفته, 2 روز پیش توسط
samcj اصلاح شده است.

فرزادبا سلام خدمت دوست عزیز samcj باید چند تا نکته را خدمتت عرض کنم:
1-مالیات کارت بازرگانی 4.5م نمیشه در واقع 0.003 جمع حقوق ورودی و ارزش کل خودرو میباشد که میشود
20360*2650=5395400*0.55=29674700 پس 29674700+5395400=84000000*0.003=252 هزار تومان
2-اگر شما سوناتا 2014 وارد کرده اید اشتباه مطلق کرده اید با اینکه خودم تازه واردم اما اینکار فقط از یک تازه کار بر می آید الان بدترین زمان وارد کردن مدل 2014 است و بهترین موقع برای واردات 2015
3-شما 130 م هزینه کرده اید و اگر سود 6م کرده باشید بد نیست چون میشود سود تقریبا 50 درصدی در 1 ماه اگر میخواهید حاشه سود بره بالا خودروی بهتری انتخاب کنید
در ضمن من چند سوال از شما دارم ممنون میشم اگه ایملتونو بدیدبا درود به جناب فرزاد عزیز و سایر دوستان
در مورد بحث 2014 و 2015 والا کسی چیزی به من نگفته بود و بنده اطلاعی نداشتم از این قضیه
ولی با خودم حساب کردم دیدم هنوز ماشین های 2015 انگار پلاک شون ok نشده و تا آخر شهریور ممکنه طول بکشه. برا همین 2014 رو انتخاب کردم که سریع بازگشت پول ولو با سود کم رو داشته باشم
در مورد قمت خرید هم قطعا گرون گرفتم ولی اون لحظه نمیدونستم
ولی خوب من قبول دارم تازه کار هستم و جایزالخطادر مورد مالیات کارت: مطمئنید که کلا همین مقدار رو میگیرن ؟
4.5 میلیون کجا و 250 هزار تومن کجا !!!
اگه امکانش هست منبعی یا جایی رو بفرمایید که خیالم راحت شهدر مورد تبصره 13 هم نمیدونم و کلی گفتم که 9 میلیون میشه و ریزشو نمیدونم
بیمه شخص ثالث هم یجا زنگ زدم ,گفت باید از همون روز اول بعد ترخیص از گمرگ بیمه بکنید و الان جریمه میخورید !!!!
معیار و ملاکش چی هست مگه؟در خدمتتونم و خوشحال میشم ککمی بگیرم یا بکنم [email protected]
با سپاس

فرزاددوست عزیز باید بگم من هم تازه کار هستم و شهریور اولین خودرو را وارد میکنم و اینکه مجوز پلاک 2015 صادر شده میتونید به سایت باما سر بزنید البته مدل های 2015 سریع فروش میرن و باید بگردید تا پیدا کنید تبصره ی 13 هم طبق تحقیقات من برابر است با :
29674700+5395400=84000000*0.1=8.4 م
هم چنین شما باید 1.94م برای مالیات شماره گذاری و 970هزار برای عوارض شماره گذاری و 145 هزار برای عوارض شهرداری پرداخت نمایید.
راجب مالیات کارت هم 3در هزار جمع حقوق گمرگی و ارزش ریالی خودروست که در واقع به حساب اتاق بازرگانی واریز میگردد جهت تمدید
اما از مدیر انجن بپرسید و جواب کاملتری بگیرید بابت ایمیل هم سپاسدرود مجدد
اون 10% ولی فکر کنم بر فقط بر اساس ارزش گمرکی هست (پست 2323- صفحه 2)
و نه جمع ان با سود بازرگانیالان سر مالیات چند بحث وجود داره
که مسئول سایت هم قرار داده بود ولی نمیدونم واسه فروش کاردکسی هم بازم لحاظ میشه ؟؟؟
2. اون فرمایشی که فرمودید 0.003% که طبقه سرچی که کردم برای اتاق بازرگانی هست و به مالیات بر درامد ارتباطی نداره
در واقع اونچه که منظوره من هست شماره 3 میباشد که رقمش تصاعدی بالا میره و مستقیم از درامد حساب میشه و طبقه اون عرض کردم که حدود 4.5 میلیون میشه
مدیران سایت هم لطفا اگه مطالب تکراری نیست(که مطمئنم نیست) راهنمایی فرمایند
-
این پاسخ 2 هفته, 1 روز پیش توسط
samcj اصلاح شده است.
امین الهیسلام دوستان
میخواستم بپرسم منظور از مصرف سوخت خودرو مصرف ترکیبی است یا مصرف در خارج شهر یا مصرف در شهر
ممنون میشم راهنمایی کنید
محمدبا سلام خدمت جناب samcj :
ميشه لطف كنيد بفرماييد قيمت دلاري يا درهمي سوناتا در امارات يا هرجايي كه خريد رو انجام داديد، چقدر هست؟ چه هزينه هايي براي شما در اونجا شده؟ در هنگام خريد چه مواردي رو بايد لحاظ كرد؟ ضمنا ايا جايي رو پيدا كرديد كه ميتونستيد ارزونتر خريد كنيد؟ خلاصه اگه ممكنه يه مقداري از مراحل خريد (منظورم موارد قبل از ورود به ايران) توضيح بفرماييد…. من شنيدم خريد خوب خيلي مهمتر از هزينه هاي ترخيصه؟ ممنون از لطفتون
-
این پاسخ 2 هفته, 2 روز پیش توسط
-
نویسندهنوشته ها