› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › واردات قطعی › نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است قوانین را مطالعه نمایید.
به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید.
این موضوع شامل 482 پاسخ ، و دارای 53 کاربر است ، و آخرین بار توسط babakahrami در 2 روز, 22 ساعت پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
احسان بیاتکانت آخر اشتباه اینجا ارسال شد
کامیارسلام
با تشکر از سایت پربارتون و وقتی که برای راهنمایی اعضا و بازدید کنندگان میزارید یه سری سوال و ابهام داشتم اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید در ضمن من کل 33 صفحه رو خوندم1-واردات خودروی سواری بالای 2500 سی سی ذکر شده ممنوعه و در سایت ثبت سفارش هم براش لینکی نیست اما از گوشه و کنار همچنان داره وارد میشه.میخواستم بدونم مرجع صدور مجوز های خاص برای این قضیه کجاس و چه روالی باید طی بشه؟ و آیا اگه این مجوز ها تهیه بشه امکان واردات هر نوع ماشینی هست یا ماشین های بالای 2500 رو میشه وارد کرد که سالهای قبل ورودش آزاد بوده؟به طور مثال آیا من میتونم نیسان مورانو کروک یا یه مدل بنز که تا حالا وارد نشده بیارم یا فقط مورانو معمولی و بنز های 2500 به بالایی که قبلا تو لیست واردات بوده مثل S کلاس و …؟ الان یه سری از همین مجوز ها و ثبت سفارش ها برای خودروی بالای 2500 تو بازار هست که خرید و فروش میشه
2- بر فرض من میخوام 50 تا ماشین وارد کنم و کارت بازرگانی هم دارم ولی میخوام از کارت بازرگانی شخص یا شرکت ثالث استفاده کنم
آیا تمام مراحل ثبت سفارش و اخذ پرفورما اینویس و اضهار نامه و مراحل ترخیص و صدور کاردکس باید به اسم دارنده کارت بازرگانی طی بشه یا اینکه در خلال این روند امکان واگذاری به غیر هم هست ؟ یعنی مثلا ماشین ها رو من بخرم پرفورما و فاکتور به اسم من باشه بعد شرکتی که کارت بازرگانیش رو استفاده میکنم ثبت سفارش کنه و خودرو که آمد تو گمرک دوباره تمام مراحل توسط من و به اسم من طی بشه و کاردکس به اسم من باشهیا مثلا اگه از طریق شهید رجایی اقدام کنم همون قبض انبار رو که معامله کنم به اسم خودم دیگه بقیه مراحل تا ترخیص به اسم من طی میشه و کاردکس به اسم من میخوره؟ و آیا تو شرایط انتقال از طریق قبض انبار هم من همچنان نیاز به کارت بازرگانی دارم یا خیر؟
با تشکر مجدد از وقت و اظلاعاتی که با رایگان و بدون چشم داشت در اختیار همه میزارید
با سلام
جهت اطلاع دوستانی که سوالاتی مربوط به چگونگی واردات خودرو های بالای 2500 سی سی داشتند:
واردات خودرو بالای 2500 سی سی مجاز نمیباشد و ثبت سفارش نمیشود. حال جای سوال باقی میمونه که
چطور با این وجود هنوز عده ای این خودرو ها رو وارد میکردند؟ قضیه از این قراره که طبق قانون امور گمرکی و آیین نامه اجرایی
اگر کالایی طی 4 ماه پس از تحویل به گمرک اظهار نشود و اقدامی جهت ترخیص آن انجام نشود کالا متروکه به حساب می اید
و بدون اطلاع قبلی به نفع گمرک به فروش میرسد و هزینه های گمرکی از آن کسر میشود و ما بقی قابل استرداد است.
حالا این خودرو های بالای 2500 سی سی که الان دیگه متروکه شده به مزایده گذاشته میشه معمولا خود صاحبان این خودرو
ها نیز شرکت میکنند و حالا این کالای متروکه که توسط گمرک فروخته شده تحت عنوان کالای متروکه قابل ترخیص است.
البته به اطلاعتون برسونم که طبق آخرین مصوبه هیآت دولت که همین پنج شنبه 93/6/19 از اخبار هم اعلام شد این امکان
ترخیص خودرو بالای 2500 سی سی تحت عنوان کالای متروکه رو از بین بردند. مصوبه جدید ورود خودرو بالای 2500 سی سی
رو تحت هیچ شرایطی مجاز نمیداند و از حالا به بعد این خودرو ها به خارج اعاده میشن. میشه گفت گفت مصوبه قبلی دارای
روزنه ای بود که الان دیگه راهش بسته شد.به امید پویایی تمامی دوستان
سلام دوستان
ممنون از مدیران که محیط مناسبی رو فراهم کردن و دوستان عزیزی که راهنمایی می کنند. چندتا سوال دارم لطفا کمک کنید.
به طور مثال برای وارد کردن یک خودروی معمولی مثل النترا:در دبی به چه صورتی از فروشنده خرید کنم که مطمئن باشم خودرو رو بفرسته و همون خودرویی باشه که دیدم؟ منظورم فوب و سیف نیست، از لحاظ فاکتور و استاد خرید می پرسم )
زمانیکه ترخیص کار آشنا ندارم روش اطمینان کردن و قرارداد نوشتن با ترخیص کار چیه؟
آیا وارد کردن ماشین به بندر رجایی ( جهت استفاده از قبض انبار ) به نام خودم و سپس دنبال ترخیص کار گشتن کار غیر منطقی هست؟
اگر بیش از 10 خودرو با مجوز کارتکس وارد کنم، چه تغییراتی در هزینه ها بوجود می آید؟
ممنون
سلام دوستان
ممنون از مدیران که محیط مناسبی رو فراهم کردن و دوستان عزیزی که راهنمایی می کنند. چندتا سوال دارم لطفا کمک کنید.
به طور مثال برای وارد کردن یک خودروی معمولی مثل النترا:
در دبی به چه صورتی از فروشنده خرید کنم که مطمئن باشم خودرو رو بفرسته و همون خودرویی باشه که دیدم؟ منظورم فوب و سیف نیست، از لحاظ فاکتور و استاد خرید می پرسم )
زمانیکه ترخیص کار آشنا ندارم روش اطمینان کردن و قرارداد نوشتن با ترخیص کار چیه؟
آیا وارد کردن ماشین به بندر رجایی ( جهت استفاده از قبض انبار ) به نام خودم و سپس دنبال ترخیص کار گشتن کار غیر منطقی هست؟
اگر بیش از 10 خودرو با مجوز کارتکس وارد کنم، چه تغییراتی در هزینه ها بوجود می آید؟
ممنونسلام. اگر حضور می خواهید خرید کنید بهتر است حتما شماره شاسی خودروها در خریدتان قید شده باشد. شماره شاسی در برگیرنده خیلی از اطلاعات خودرو می باشد.
بهتر است قبل از بارنامه شدن محموله ترخیص کارتان را معلوم کرده باشید. اگر به نام خودتان نیز به بندر شهید رجایی (نه باهنر بندرعباس) بیاید مشکلی ایجاد نمی کند. با یک قبض انبار قابل معامله می توانید مالکیت را واگذار کنید.با کارتکس هزینه انتقال مالکیت در دفترخانه حذف می شود.
با سلام . اینجانب کارت بازرگانی حقیقی اخذ کردم . هم اکنون که با یک شرکت ترخیص صحبت کردم مسول مربوطه عنوان کرد که تنها کارت بازرگانی برای واردات خودرو کافی نیست و تا مجوز کارتکس نگیرید امکان واردات خودرو ندارید و اصرار داشت که خودرو را با کارت بازرگانی خودش وارد کنم. لطفا بفرمایید که این ادعای ایشان درست است ؟ آیا اگر مجوز کاتکس اخذ نکنم خودرو ی وارداتی ام شماره گذاری نمی شود ؟
با تشکربا سلام و خسته نباشید
من قصد دارم یک دستگاه BMW i8 وارد کنم که یک خودروی هیبریدی هستش(موتور سوختش هم گازوئلیه) چندتا سوال داشتم
۱. تعرفه خودرو های هیبریدی چگونه هستش چون تا جتیی که خبر دارم تخفیفاتی صورت میگیره.
۲. این مدل تو لیست مجاز نیست اما طبق قانون بنظر نمیاد مشکلی داشته باشه، حالا چه مراحلی باید طی بشه تا مجوز بدن؟
۳. از اونجایی که برای خودرو های بنزینی هم تعمیرگاه و نمایندگی خوبی وجود نداره ممکنه به دلیل نبود نیروی متخصص و وسایل یدکی به این خودرو مجثز ندن؟
۴. این خودرو دارای آبشن های مختلفی هستش حال سوال من اینه که موقع قیمت گذاری گمرک با چه حساسیتی عمل می کنه؟
۵. سوال آخر هم در رابطه با چراغ هست، مدلی که مدنظر من هست بصورت پیش فرض دارای چراغ های لیزری هستش، از لحاظ قانونی آیا مانعی وجود داره؟
ممنون-
این پاسخ 3 ماه, 2 هفته پیش توسط
sinabakh اصلاح شده است.
با سلام و خسته نباشید:
لطفا بفرمایید در زمان خرید خودرو چه مدارکی باید از فروشنده و شرکت حمل و نقل </span>اخذ شود که در زمان ترخیص به گمرک ارائه شود ؟با سلام و خسته نباشید:
لطفا بفرمایید در زمان خرید خودرو چه مدارکی باید از فروشنده و شرکت حمل و نقل اخذ شود که در زمان ترخیص به گمرک ارائه شود ؟سلام
مدارکی که فروشنده برای شما می بایستی بفرستد :
1- فاکتور که شامل مشخصات کامل خودرو، شماره موتور، شماره شاسی رنگ … باشد
2- اگر به تعداد وارد شود لیست عل بندی
3- سه برگ اصل بارنامه
4- گواهی مبدابا سلام و خسته نباشید
من قصد دارم یک دستگاه BMW i8 وارد کنم که یک خودروی هیبریدی هستش(موتور سوختش هم گازوئلیه) چندتا سوال داشتم
۱. تعرفه خودرو های هیبریدی چگونه هستش چون تا جتیی که خبر دارم تخفیفاتی صورت میگیره.
۲. این مدل تو لیست مجاز نیست اما طبق قانون بنظر نمیاد مشکلی داشته باشه، حالا چه مراحلی باید طی بشه تا مجوز بدن؟
۳. از اونجایی که برای خودرو های بنزینی هم تعمیرگاه و نمایندگی خوبی وجود نداره ممکنه به دلیل نبود نیروی متخصص و وسایل یدکی به این خودرو مجثز ندن؟
۴. این خودرو دارای آبشن های مختلفی هستش حال سوال من اینه که موقع قیمت گذاری گمرک با چه حساسیتی عمل می کنه؟
۵. سوال آخر هم در رابطه با چراغ هست، مدلی که مدنظر من هست بصورت پیش فرض دارای چراغ های لیزری هستش، از لحاظ قانونی آیا مانعی وجود داره؟
ممنونسلام.
1- 4 درصد. از این کمتر نمیاد پایین چون سودبازرگانی الان صفر در نظر گرفته شده است مگر اینکه حقوق گمرکی این خودروها را نیز صفر کنند که بعید است.
2- باید قانون خودرو را رعایت کنید. مجوز سازمان محیط زیست، استاندارد، خدمات پس از فروش
3- سوال واضح نیست. خودروی بنزینی چه ربطی به خودروی شما دارد؟
4- برای خودروها گمرک قیمتها را از نمایندگی ها آن که اسناد قابل قبول به گمرک ارائه می کنند پرایس لیست را منتشر می کند. همچنین از منابع اطلاعاتی قیمتی خود در کشور مبدا نیز بهره می برند و به مدل قیمت اعلام می کنند نه به آپشن های مختلف آن.
5- اطلاعات نداریم. -
این پاسخ 3 ماه, 2 هفته پیش توسط
-
نویسندهنوشته ها