› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › واردات قطعی › نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است قوانین را مطالعه نمایید.
به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید.
این موضوع شامل 482 پاسخ ، و دارای 53 کاربر است ، و آخرین بار توسط babakahrami در 2 روز, 21 ساعت پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
متینبا عرض سلام و خسته نباشید
برای اولین بار میخواستم خودرو وارد كنم و سرمایه اولیه ام حدود صد میلیون تومن هست و تا الان فقط برای گرفتن كارت بازرگانی به نام خودم اقدام كردم و كمی هم مطالعه در گوگل و اینترنت داشتم .سوال ام اینكه
1-حتما باید به دبی سفر كنیم یا اینترنتی هم میشه خرید كرد؟
2-شخص یا شركت مطمئنی هست كه ضمن دریافت هزینه برای بار اول ما رو از ایتدا تا انتهای كار همراهی كنه ؟
یا مثلا شخصی كه این كار رو زیاد انجام داده و تجربیات كسب كرده و در یكی از سفرهاشون یا وارداتشون ما رو همراهی كنن؟
3-از زمان خرید خودرو تا رسیدن به شهر تهران و اماده شدن برای فروش چند روز طول میكشه؟
4-با این مبلغ سرمایه در سال حدودا چند تا ماشین میتونیم بیاریم(اگه فرض كنیم هر ماشین یك هفته تا ده روز زمان ببره تا فروش بره)
متینراستی از وقتی كه میزارید و سوال منو میخونید بسیار بسیار ممنونم

فرزادمتین جان سلام
1- برای خرید به هر دو روش میتونید اقدام کنید اما اگه بار اولتون هست حتما بهتره یه سفر به اونجا برید و یک فروشنده ی معتبر پیداکنید
2-شرکت معتبر زیاد هست اما منظورتون از اول تا آخر چیست ؟دقیق تر بگید
3-بسته به بندری که خودرو را اونجا میبرید معمولا بین 22 تا 30 روز کاری است
4- بسته به ماشینی که میخواهید بیارید متغیر هستش عزیزمسلام.
1- 4 درصد. از این کمتر نمیاد پایین چون سودبازرگانی الان صفر در نظر گرفته شده است مگر اینکه حقوق گمرکی این خودروها را نیز صفر کنند که بعید است.
2- باید قانون خودرو را رعایت کنید. مجوز سازمان محیط زیست، استاندارد، خدمات پس از فروش
3- سوال واضح نیست. خودروی بنزینی چه ربطی به خودروی شما دارد؟
4- برای خودروها گمرک قیمتها را از نمایندگی ها آن که اسناد قابل قبول به گمرک ارائه می کنند پرایس لیست را منتشر می کند. همچنین از منابع اطلاعاتی قیمتی خود در کشور مبدا نیز بهره می برند و به مدل قیمت اعلام می کنند نه به آپشن های مختلف آن.
5- اطلاعات نداریم.ممنون
1. یعنی تو مراحل پرداخت به گمرک چه گزینه هایی حذف میشه؟ (با توجه به مراحلی که خودتون نوشتید)
3. منظورم این بود که تو بحث خدمات پس از فروش بدیهتا این مدل تو ایران مشکل داره و حتی شاید تعمیرکار کار بلد هم نباشه، تونوقت چقدر احتمال داره که تو بحث ثبت سفارش به مشکل بربخورم؟بازهم ممنون
متینبا سلام
فرزاد جان منظورم از سوال دومم این بود كه اون شخص كه تجربه واردات داره ما همراه باهاش به سفر بریم از همون مغازه ای كه ایشون خرید میكنه ما هم خرید كنیم از همون بندری كه ایشون ترخیص میكنه ما هم ترخیص كنیم یعنی هر كار كه ایشون طبق تجربیاتشون انجام میدن ما هم مثل اون عمل كنیم تا كار رو از نزدیك ازشون یاد بگیریم…..
و برای سوال چهارم بیشتر مد نظرم النترا یا ای 20 یا هر ماشین دیگه ای كه بشه راحت تر فروخت یا هر ماشین دیگه ای كه افراد مجرب پیشنهاد بدن
با تشكر
فرزادمتین جان با سلام
فکر نکنم کسی باشه که کاری که شما بخواهید را انجام بده یا حداقل من همچین کسی یا شرکتی ندیدم عزیزم!! بلکه میتونید از کسانی که انجام دادند راهنمایی بگیرید
ببین عزیزم این بسته به خیلی چیز ها دارد که چه ماشینی وارد کنید و خیلی موارد دیگر مثلا الانترا از کجا بخرید چقدربخرید با کدام ایزوترم بخرید ترخیص کار قرارداد ببندید یا خودتان ترخیص کنید در کدام شهر بفروشید مجوز کارتکس دارید یا به نام شما پلاک میشود و هزینه ی نقل وانتقال بایدپرداخت کنید وخودروی شماطی چند روز و با چه قیمتی فروش برود و خیلی سوال های دیگر در کل به نظرم به سوال شما نمی شود جواب دقیقی داد بلکه می شود گفت اگر همه چیز ها خوب پیش برود به صورت کلی بین 40 تا 50 روز هر حودرو طول بکشد اما کلا همچین سوالی جواب دقیقی ندارد
فرزادجناب sinabakh سلام
عزیزم حالا چرا bmw i8 ؟؟
فکر کنم bmw x4 و benz cla 250 بهتر باشند اما درکل عزیزم همونطور که مدیر عزیز گفتند اگر خودرویی در لیست مجازنباشد باید 4شرط و مجوز را بگیرد به نظرم ازفکر این خودرو بیرون بیایید چون در خود آمریکا هم مشکل مکان شارژ دارد چه برسه به ایران!! راجب چراغ های لیزری هم چون این خودرو و audi a8 اولین خودرو هایی هستند که از این چراغ ها استفاده می کنند و هنوز وارد ایران نشده اند نمی توان نظر قطعی داد اما به نظر بنده پلیس راهور مجوز شماره گذاری به خودرو های با این چراغ نخواهد داد نکته ی دیگراینکه اخذ 4 مجوز کار بسیار دشواری است که معمولا خود نمایندگی ها اقدام می کنند در کل دوست عزیز با کمال احترام به نظرم بهتره از فکر این مدل بیرون بیایید!از سایت خوب و همچنین پاسخگویی بسیار عالی شما مدیر خوب بی نهایت سپاسگذارم
سوال: 1- آیا هزینه و روند واردات خودروهای سنگین مثل مرسدس بنز آکسور 1843 مثل خودروهای سواری است؟ میدونم تعرفه واردات خودروهای سنگین با توجه به وزن ناخالص 15 درصد یا 40 درصد.
2- این هزینه خودروی فرسوده هم برای واردات خودروهای سنگین نیز اخذ میشه؟اگه میشه چقدره؟آیا مثل واردات خودروی سواری؟
3- هزینه های استاندارد و شماره گذاری و عوارض گمرک هم نسبت به خودروهای سواری فرق میکنه؟
باز هم تشکر از راهنمایتونبا سلام.
از دوستان عزیزی که در زمینه شماره گذاری خودرو اطلاع دارند خواهش می کنم جواب بدند :
آیا برای شماره گذاری تعداد کمتر از ده خودرو به مجوز کارتکس نیاز می باشد . من این سوال رو از مسول مستقر در شهرک آزمایش پرسیدم که گفت زیر ده تا نیازی نیست ولی افسری که در مرکز شماره گذاری میثم بود گفت “برای نصف خودرو هم مجوز کارتکس لازم است “!حالا من این وسط گیر کردم که حرف کی درست است ؟ خواهش می کنم جواب بدید
درود دوست عزیز
برای واردات ماشین حتما باید مجوز کارتکس داشته باشید
-
نویسندهنوشته ها