› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › واردات قطعی › نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است قوانین را مطالعه نمایید.
به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید.
این موضوع شامل 467 پاسخ ، و دارای 51 کاربر است ، و آخرین بار توسط رسولی در 3 روز, 21 ساعت پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
میلادبا سلام. تمامی صفحات را خواندم. خیلی عالی بود و بسیار کمک کننده. با تشکر از زحماتتون.
یک سئوال داشتم: آیا می توان ماشین را از منظقه آزاد(به جای امارات) خرید و بعد ازانجام مراحل گمرک آن را پلاک ملی کرد؟
چون امکان رفتن به امارات برای من مقدور نیست این سئوال را می پرسم.
میلاددر مورد سئوال قبل. در صورت مثبت بودن جواب سئوال قیل آیا باید دوباره ثبت سفارش انجام بگیرد یا خیر؟ چون خودرو یکبار وارد ایران (منطقه آزاد) شده است.
ممنونسلام
نرم افزار به ایمیل شما ارسال شد
بابت تاخیر عذر خواهی میکنم . ضمنا با هر فرمتی که بخواهید می تونم نرم افزار را تغییر بدم که امکان اجرا بر روی سایت هم داشته باشهنرم افزار محاسبه حقوق گمرکی + تمامی هزینه های فوق رو میتونید در ادرس زیر مشاهده کنید
محاسبه حقوق گمرکی و هزینه های ترخیص تا شماره گذاری خودرو
توضیح
خودرو فرسوده محاسبه شده در این نرم افزار به مبلغ 3 میلیون تومان می باشد .با سلام
ابتدا از اطلاعات کاملی که در اختیار دیگران قرار میدین تشکر ئویژه میکنم
سوالی خدمتتون داشتم
یه دستگاه سراتو وارد کردم برای استفاده که کارتکش به نام همسرم صادر شد و پرینت تبصره هم گرفتم
برای رفتن به پلیس رهگشا گفتن حضور کسی که کارتکس بنامشه الزامیه
چون شرایطی پیش اومده که باید ماشینو بفروشم شرکت وارد کننده بهم گفت میتونه باهام همکاری کنه و کارتکس رو مجددا بنام خریدار صادر کنه
حالا یه سوال دارم
اگه تو این مرحله که تبصره نشسته و پرینتشو گرفتم با توجه به اینکه فیش واریزی برای 10%سیف مالیات شماره گزاری خودرو توش واریز کننده اسم خانمم نوشته شده
حالا اگه بخوام کارتکس رو به اسم ک دیگه بگم بزنن مجددا این فیش بانکی که واریز کنندش کس دیگه ای میشه رو گیر نمیدن بهش ؟؟؟نرم افزار محاسبه حقوق گمرکی + تمامی هزینه های فوق رو میتونید در ادرس زیر مشاهده کنید
محاسبه حقوق گمرکی و هزینه های ترخیص تا شماره گذاری خودرو
توضیح
خودرو فرسوده محاسبه شده در این نرم افزار به مبلغ 3 میلیون تومان می باشد .بهتر است مدیریت سایت اروند هنگام استفاده از مطالب این سایت به منبع آن نیز اشاره کند تا دسترنج این سایت از بین نرود ! همین مطلب نحوه محاسبه کاملا کپی و در سایت اروند پلاک گذاشته شده است.
با سلام
ابتدا از اطلاعات کاملی که در اختیار دیگران قرار میدین تشکر ئویژه میکنم
سوالی خدمتتون داشتم
یه دستگاه سراتو وارد کردم برای استفاده که کارتکش به نام همسرم صادر شد و پرینت تبصره هم گرفتم
برای رفتن به پلیس رهگشا گفتن حضور کسی که کارتکس بنامشه الزامیه
چون شرایطی پیش اومده که باید ماشینو بفروشم شرکت وارد کننده بهم گفت میتونه باهام همکاری کنه و کارتکس رو مجددا بنام خریدار صادر کنه
حالا یه سوال دارم
اگه تو این مرحله که تبصره نشسته و پرینتشو گرفتم با توجه به اینکه فیش واریزی برای 10%سیف مالیات شماره گزاری خودرو توش واریز کننده اسم خانمم نوشته شده
حالا اگه بخوام کارتکس رو به اسم ک دیگه بگم بزنن مجددا این فیش بانکی که واریز کنندش کس دیگه ای میشه رو گیر نمیدن بهش ؟؟؟سلام. به نظر ما شما می توانید از خریدارتان یک وکالتنامه جهت پرداخت هزینه بگیرید که آنوقت پرداخت فیش به نام خودتان توجیه پذیر می شود. باز هم منتظر پاسخ دوستان دیگر باشید و از کسان دیگری مشورت بگیرید. از شرکت وارد کننده هم بپرسید.
با سلام. تمامی صفحات را خواندم. خیلی عالی بود و بسیار کمک کننده. با تشکر از زحماتتون.
یک سئوال داشتم: آیا می توان ماشین را از منظقه آزاد(به جای امارات) خرید و بعد ازانجام مراحل گمرک آن را پلاک ملی کرد؟
چون امکان رفتن به امارات برای من مقدور نیست این سئوال را می پرسم.
تشکربله. همان شرایط واردات خودرو + بعضی از مقررات منطقه آزاد بر شما اعمال خواهد شد.
در مورد سئوال قبل. در صورت مثبت بودن جواب سئوال قیل آیا باید دوباره ثبت سفارش انجام بگیرد یا خیر؟ چون خودرو یکبار وارد ایران (منطقه آزاد) شده است.
ممنوندوباره ثبت سفارش و مبدا حمل و خرید منطقه آزاد در ثبت سفارش درج می شود. روند ثبت سفارش از مناطق آزاد از سازمان توسعه تجارت به سازمان مناطق آزاد و ویژه ایران تفویض شده است.
میلادسلام مجدد جناب عباسی. آیا شرکت شما کار ثبت سفارش و واردات را انجام می دهد؟ هزینه نهایی و کار مزدها به چه صورت است؟
با سلام و تشکر از سایت بسیار مفید شما
سوالی داشتم امید است درست ودر جای مناسب مطرح کرده باشم در غیر این صورت پوزش مرا به علت تازه وارد بودن بپذرید لطفآ
اما سئوال من
خودرو وارداتی از کشور آمریکا (تویاتا راوفور)توسط شخصی وارد شده و من خریداری کردم درکارتکس نام اینجانب قید شده است در مرحله شماره گذاری خودرو در تهران ایراد گرفتند که که خودرو ساخت کشور کانادا هستش در صورتی که در کاتکس آمده ساخت کشور ژاپن و به این دلیل ماشین شماره گذاری نشده است
لطفآ مرا راهنمایی کنید آیا معامله فسخ کنم یا اینکه این مشکل قابل حل است وچقدر زمان میبرد واصولآ با توجه به ساخت کشور کانادا این مشکل قابل حل است یا خیر؟
ممنونم لطفآ فوری راهنمایی بفرمایید-
این پاسخ 3 هفته, 2 روز پیش توسط
aamoo اصلاح شده است.
-
این پاسخ 3 هفته, 2 روز پیش توسط
-
نویسندهنوشته ها