› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › واردات قطعی › نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است قوانین را مطالعه نمایید.
به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید.
این موضوع شامل 482 پاسخ ، و دارای 53 کاربر است ، و آخرین بار توسط babakahrami در 2 روز, 10 ساعت پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
با سلام
لطفا بفرمایید مجوز کارتکس به کسی که کارت بازرگانی حقیقی (به اسم شخص ) داره تعلق میگیره یا باید حتما شرکت باشه ؟
سوال دوم اینکه آیا خودرو النترا اجازه ثبت سفارش داره ؟و سوال دیگر اینکه آیا امکان واردات خودرو بصورت مستقیم از عمان وجود دارد ؟
فرهادبا سلام و احترام
به استحضار میرساند بنده تمام مراحل محاسبه حقوق گمرکی را از سایت خوب شما یاد گرفتم ولی در مورد جزئیات و نحوه و روش محاسبه هزینه های شماره گذاری کاملا بی اطلاع هستم خواهشمند است در صورت امکان جزء به جزء توضیح دهید
با تشکر و احترام مجدد – فرهادسلام
دوستان در مورد وضعیت فروش و بازه زمانی برای فروش هم نظر بدبد؟
واقعا چقدر زمان میبره تا ماشین رو فروخت؟
سولمازبا سلام و خسته نباشید
ضمن تشکر از شما’من از طرف بهزیستی یک معافیت 30میلیونی گمرکی و سود بازرگانی و هزینه اسقاط خودروی فرسوده و عوارض دریافت کردم’میخوام یه النترا 2015با آپشن پایین از دبی وارد کنم’محل سکونتم تبریز هست اگه لطف کنید و بفرمایید این خودرو برای من با چه هزینه تموم میشه ممنون میشمبا سلام
لطفا بفرمایید مجوز کارتکس به کسی که کارت بازرگانی حقیقی (به اسم شخص ) داره تعلق میگیره یا باید حتما شرکت باشه ؟
سوال دوم اینکه آیا خودرو النترا اجازه ثبت سفارش داره ؟به کارت بازرگانی حقیقی تنها مجوز 10 عدد کارتکس را در سال می دهند. بله اجازه ثبت سفارش دارد. بله النترا جزء لیست خودروهای مجاز واردات است. البته این مدلش G4NB (1797cc)
ر مورد جزئیات و نحوه و روش محاسبه هزینه های شماره گذاری کاملا بی اطلاع هستم خواهشمند است در صورت امکان جزء به جزء توضیح دهید
با تشکر و احترام مجدد – فرهاددر این بخش توضیح داده شده است.
با سلام
آیا واردات خودرو هیوندای i30 منعی دارد؟؟؟هم اکنون ثبت سفارش خودرو باز می باشد آیا مشکلی در ترخیص و شماره گذاری خودرو وجود دارد؟؟با سلام
آیا واردات خودرو هیوندای i30 منعی دارد؟؟؟هم اکنون ثبت سفارش خودرو باز می باشد آیا مشکلی در ترخیص و شماره گذاری خودرو وجود دارد؟؟سلام. وقتی ثبت سفارش خودرویی آزاد است شماره گذاری آن منعی ندارد. اگر در لیست مجاز واردات باشد می توان وارد و ترخیص و شماره گذاری نمود.
جاسمسلام
من تازه کارت بازرگانی گرفتم و میخام خودرو وارد کنم. ولی هنوز بلد نیستم که چیکار کنم. البته کلیات و بلدم ولی جزییات مثل نحوه ثبت سفارش مدت زمان ثبت سفارش نحوه خرید نحوه حمل و نقل و نحوه ترخیصممنون میشم کمکم کنید
-
نویسندهنوشته ها