› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › واردات قطعی › نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است قوانین را مطالعه نمایید.
به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید.
این موضوع شامل 482 پاسخ ، و دارای 53 کاربر است ، و آخرین بار توسط babakahrami در 2 روز, 10 ساعت پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
saeidسلام
یک سوال داشتم شاید تکراری باشه و ی تعداد صفحات زیاد هست مطالعه نکردم :))
یک شخصی حقیقی می تواند بصورت نامحدود در بک سال خودرو وارد کند؟
ممنون
جاسممیشه تیتر وار بگید؟؟
مثلا
۱) ثبت سفارش در سایت
۲)سفر به دبی و خرید
۳)ارسال به ایران
۴)…اینجوری بگید تا اگر هر جایی سوال داشتیم بگیم مثلا در مورد ۳ سوال ما اینه. فکر میکنم راحت بشه متوجه شد
میشه تیتر وار بگید؟؟
مثلا
۱) ثبت سفارش در سایت
۲)سفر به دبی و خرید
۳)ارسال به ایران
۴)…اینجوری بگید تا اگر هر جایی سوال داشتیم بگیم مثلا در مورد ۳ سوال ما اینه. فکر میکنم راحت بشه متوجه شد
به جز بند یک که توضیح مختصری در این خصوص داده شده است بقیه موراد در همین بخش مطرح و جواب داده شده است. این هم یک نمونه از جواب سوالات شما
بهنامسلام و خسته نباشید
بعد از الحاق گواهی اسقاط به خودرو وارداتی مرحله انتظار برای تایید بسنه بندی چقدر زمان می برد؟
قربانيبا عرض سلام میخواستم ببینم که آیا صرفه ی اقتصادی دارد برای فردی عادی که خودرو وارد کند ؟ با ذکر خودرویی مثلا bmw 525 ، از قیمت خودرو در کشور مبدأ گرفته تا تمام هزینه های حمل ونقل،گمرکی و هزینه های احتمالی تا بدست خود صاحب کارت بازرگانی که خودم باشم چقدر سود نصیبم میشود،البته کارت بازرگانی ندارم ،تا در صورت صرفه ی اقتصادی کارت تهیه کنم. با تشکر
جاسمبابن ثبت سفارش …
هنگام ثبت سفارش ۵ تا خودرو یکی یکی باید ثبت سفارش انجام بدیم؟ یا با هم؟
برای ورود چه مدت زمان میتونیم وارد کنیم؟
مثلا امروز ثبت سفارش ۵ تا خودرو انجام بدیم میتونیم ماهی یه خودرو وارد کنیم؟ یا باید همه با هم وارد بشه؟ یا اینکه بهتره یکی یکی ثبت کنیم و وارد کنیم؟
جاسمچه جوری باید خودرو رو کارتکس کنیم که هزینه حمل و نقل نداشته باشه؟ هزینه مالیات برای هر خودرو با کارت بازرگانی حقیقی حدودا چقدره ؟مثلا النترا؟
بابن ثبت سفارش …
هنگام ثبت سفارش ۵ تا خودرو یکی یکی باید ثبت سفارش انجام بدیم؟ یا با هم؟
برای ورود چه مدت زمان میتونیم وارد کنیم؟
مثلا امروز ثبت سفارش ۵ تا خودرو انجام بدیم میتونیم ماهی یه خودرو وارد کنیم؟ یا باید همه با هم وارد بشه؟ یا اینکه بهتره یکی یکی ثبت کنیم و وارد کنیم؟
بله می توانید در هنگام ثبت سفارش پارتشیپمنت را انتخاب کنید و با یک پروفرما در چند مرحله خودروهای خود را وارد کنید. اگر کارت بازرگانی از خودتان باشد بهتر است باهم ثبت کنید و گرنه خیر.
جاسماز وقتی که ثبت سفارش انجام میدیم از همون لحظه میشه خودرو رو وارد کرد یا زمانی طول میکشه تا مثلا تایید بشه؟
هزینه ای که هنگام ثبت سفارش باید بپردازیم چقدره؟
آیا فروشنده معتبر در دبی سراغ دارید؟
بهترین راه انتقال وجه چیه؟صرافی حواله بگیریم یا تلفنی واریز کنند؟
چگونه باید خودرو را کارتکس کنیم؟
هزینه مالیات که روی کارت بازرگانی میگیرند چقدره؟
امیریسلام
ضمن تشکر از سایت وزین و مطالب آموزنده شما
میخواستم هزینه های مربوط به ترخیص و شماره گزاری هیوندا توسان ۲۰۱۵ رو بدونم
هزینه های ترخیصیه گمرک
هزینه های تصره ۱۳
هزینه های پلاک
با تشکر -
نویسندهنوشته ها