› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › واردات قطعی › نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است قوانین را مطالعه نمایید.
به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید.
این موضوع شامل 535 پاسخ ، و دارای 59 کاربر است ، و آخرین بار توسط
IBfon.Org در 1 روز, 1 ساعت پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
واقعا ممنون از راهنماییتون
لطفا راهنمایی کنید که الان برای ثبت سفارش باید به کجا مراجعه کنم؟ تو مشهد نمایندگی هیوندای با فارسیان هست. نمیدونم طبق دستوالعمل برای عقد توافقنامه خدمات گارانتی و وارانتی ( تعهد ضمانت، تامین قطعات و ارایه سرویس) به کجا برم. اگر ادرسی رو تو تهران دارید به من بدید ممنون میشم اگر مشهد انجام بشه که چه بهتر.منظور از نمایندگی آنهایی هستند که مجوز نمایندگی ثبت شده دارند.
در این لیست نگاه کنید.
http://ibfon.org/forums/blog/iran-car-import-allowed-list/
راضی کردن آنها برای امضا و یا تعهد کار آسانی نیست.
صادق احمدي- موضوع :
- جواب :
با سلام و عرض خسته نباشید..
من میخوام به یک وارد کننده ی موفق تبدیل بشم.. هم شرایط مالی برام فراهمه و هم بقیه ی شرایط.. فقط به مشاوره و یادگیری اصول این کار نیازمندم.. باید چیکار کنم؟ ایا کلاس، کتاب اموزشی یا روشی برای کسب تجربه وجود دارد ؟ ممنون از لطفتونببخشید من درست ملتفت نشدم…
الان برای ثبت سفارش (( مثلا یک دستگاه کیا اسپورتیج )) باید اول بریم نمایندگی (( اطلس خودرو )) و سه درصد قیمت cif رو بدیم تا بهمون گارانتی بدن و بعد ثبت سفارش کنیم..؟؟
آخه ماشینی که وجود نداره و وارد نشده و شماره شاسی و موتورش معلوم نیست چطور گارانتی میشه…؟؟
بفرض که این مورد هم مشکلی نداشته باشه…برای اخذ این گارانتی بطور کلی باید چکار کرد..؟؟ آیا قیمتش واقعا سه درصد cif هست یا هر قیمتی دلشون خواست میگیرند…؟؟ روال کار به چه صورت هست..؟؟ چون برای گرفتن این گارنتی ما چیزی بجز کارت بازرگانی حقوقی دستمون نیست…
حمید- موضوع :
- جواب :
سلام. اگر بخواهم خودروی بی ام و i8 را که قیمتش ۱۳۵هزار دلار است و موتورش ۱۵۰۰ cc و مصرفش زیر ۶ است را وارد کنم ایا امکان دارد؟ در صورت امکان قیمت تمام شده با پلاک ملی را برایم محاسبه بفرمایید. با تشکر.
حمید- موضوع :
- جواب :
سلام. اگر بخواهم خودروی بی ام و i8 را که قیمتش ۱۳۵هزار دلار است و موتورش ۱۵۰۰ cc و مصرفش زیر ۶ است را وارد کنم ایا امکان دارد؟ در صورت امکان قیمت تمام شده با پلاک ملی را برایم محاسبه بفرمایید. با تشکر.
Amin- موضوع :
- جواب :
سلام
لینک ٢ کار نمیکنه
Amin- موضوع :
- جواب :
سلام
لینک ٢ کار نمیکنه
میشه لطف کنین قیمت تموم شده ى تویوتا کمرى ٢.٠ رو برام حساب کنین؟
و اینکه آیا به عنوان مثال من خودم میتونم از نمایندگى تویوتا در روسیه خودرو رو بخرم و تا ایران بیارم براى کار هاى گمرکیش؟ با این شرایط چقدر برام تموم میشه کل هزینه وارداتش؟
محمد علی عارفپور- موضوع :
- جواب :
درود بر شما … میخواستم بدونم , من خودم شخصا بخوام با ماشین شخصیم پاترول دیزلی ۲۰۰۴, به ایران سفر کنم, بعدش تصمیم بگیرم ماشینم اونجا بفروشم چه کارهایی باید بکنم و چه هزینه هایی پرداخت کنم ؟؟؟ با سپاس
درود بر شما … میخواستم بدونم , من خودم شخصا بخوام با ماشین شخصیم پاترول دیزلی ۲۰۰۴, به ایران سفر کنم, بعدش تصمیم بگیرم ماشینم اونجا بفروشم چه کارهایی باید بکنم و چه هزینه هایی پرداخت کنم ؟؟؟ با سپاس
سلام
لینک ٢ کار نمیکنه
میشه لطف کنین قیمت تموم شده ى تویوتا کمرى ٢.٠ رو برام حساب کنین؟
و اینکه آیا به عنوان مثال من خودم میتونم از نمایندگى تویوتا در روسیه خودرو رو بخرم و تا ایران بیارم براى کار هاى گمرکیش؟ با این شرایط چقدر برام تموم میشه کل هزینه وارداتش؟سلام
به این سوالات قبلا پاسخ داده شده است. -
نویسندهنوشته ها