نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط

انجمن ها ترخیص کالا و تشریفات گمرکی واردات قطعی نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط

کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است  قوانین را مطالعه نمایید.

به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید. 

این موضوع شامل 568 پاسخ ، و دارای 62 کاربر است ، و آخرین بار توسط  حسین در 1 هفته, 1 روز پیش بروز شده است.

در حال نمایش 10 نوشته - 541 تا 550 (از کل 569)
  • نویسنده
  • #8509 سلام دوست عزیز قیمت خودرو در مناطق ازاد ... پاسخ

محمد احمدی
    • موضوع :
    • جواب :

سلام دوست عزیز
    قیمت خودرو در مناطق ازاد به علت رقابتی که وجود داره معمولا پایین تره به عنوان مثال در حال حاضر سانتفاه ۲۰۱۵ فول اپشن با درب برقی بدون احتساب هزینه های گمرکی و شماره گذاری حدود ۱۰۰ م تومان هست که ۸۸ میلیون هم هزینه ترخیص داره جمع کل ۱۸۸ میلیون و حتی کمتر هست ، تفاوت قیمت همین خودرو تا بازار تهران که در حال حاضر ۱۹۴ میلیون تومان هست حدود ۶ م خواهد بود .

#8526 اقای محمدی تهران که ارزانتره این را من ... پاسخ

علی1
    • موضوع :
    • جواب :

اقای محمدی تهران که ارزانتره این را من الان در سایت باما دیدم

، هیوندای، سانتافه

قیمت ۱۸۶,۰۰۰,۰۰۰ تومان

زمان ۵ دقیقه پیش

کارکرد –

گیربکس اتوماتیک

سوخت بنزین

بدنه بدون رنگ

رنگ نامشخص، داخل نامشخص

استان تهران

تـلـفــن ۷۷۶۱۸۰۰۱-۶
    ۰۹۱۲۶۰۰۷۵۵۹ / / ۲ گرمکن ۲ سردکن/ صندوق عقب برقی / با ساب ووفر جلو و عقب/۱۰ایربگ فول/صندلی برقی ۲طرف با مموری راننده/ترمزدستی برقی با اتوهلد/سقف پاناروما/فرمان ۳حالته/مانیتور بزرگ فابریک با قابلىت کنترل کولرودوربین عقب /رینگ ۱۹ کروم/جلو پنجره تمام کروم/زنون وچراغ شور/ آینه تاشوبرقی/ نورپردازی زیر آینه و دستگیره ها / شیشه عقب رفلکس فابریک با پرده جانبی عقب/آینه فتوکرم/کیلس واستاتر/کول باکس/سیستم ECO/دیفلاک/شیب سنج/ ESP/ 4WD/ زنون و چراغ شور / تلفن ۷۷۶۱۸۰۰۱ الی ۶

#8637 سلام، خیلی ممنون ازسایت وپاسخ دادن به سوالات ... پاسخ

sharif
    • موضوع :
    • جواب :

سلام، خیلی ممنون ازسایت وپاسخ دادن به سوالات عموم واطلاعات کامل شماراجع به واردات خودرو سواری، لطفاً اطلاعات کامل در مورد وارد کردن یک کشنده رنو پریمیوم ۴۶۰hp مدل ۲۰۱۱ باقیمت ۳۵۰۰۰ یورو ازجمله این که ۱_آیا وارد کردن برای عموم آزاد است؟ ۲_از کدام کشورها امکان خرید و واردکردن هست وهزینه حمل از دو کشور دور ونزدیک را شرح دهید. ۳_در صورت اسقاط خودرو فرسوده بالای ۲۵ سال آیا در پرداخت پرهزینه های گمرکی تاثیری دارد؟ اگه دارد پرداخت هزینه های اسقاط خودرو فرسوده نیز باید پردرخت شود چقدر؟ ۴_لطفاً تمام هزینه‌ها را از خرید و حمل ونقل. تا تحویل از گمرک وشماره گذاری با عدد مثال بزنید.(قطعا سوال خیلی از هموطنان زحمتکشی که با سختی و مشقت وشب زنده داری وخطر ودوری از خانواده وبا پرداخت هزینه هنگفت جهت تهیه وسیله نقلیه میخوان یه شغل برای خودشان جور کنن ومسولین به جای کمک به این قشر که بار را همانند خون در رگهای کشور تزریق میکنند راه را برای دلالان باز میکنه که با وارد کردن هر ماه هر ماشین در چند روزبه انداره کل کارکرد یک راننده. صاحب ماشین و بیشتر گیرش میاد . با کمال تشکر.

#8777 سلام مدل ۲۰۱۱ را نمی توانید وارد کنید. ... پاسخ
    IBfon.Org
    IBfon.Org
    کلید دار
    • موضوع : 85
    • جواب : 729

سلام مدل ۲۰۱۱ را نمی توانید وارد کنید.

#8823 با عرض ادب و احترام من هیچ ... پاسخ

abbasrezaee
    مشارکت کننده
    • موضوع : 0
    • جواب : 1

با عرض ادب و احترام

من هیچ سوالی ندارم فقط خواستم در پایان مطالعه این مطالب از شما صمیمانه تشکر کنم . سپاسگذارم

#8840 باسلام. ادمین عزیز یا از دوستان کسی اطلاع داره ... پاسخ

Partha
    • موضوع :
    • جواب :

باسلام.

ادمین عزیز یا از دوستان کسی اطلاع داره که با این شیوه جدید اخذ گارانتی از نمایندگی ها کسی وارد کرده باشه؟ که بدونیم اصلا عملیاتی هست یا نه.

ممنون.

#8885 با سلام من در حال حاضر در اروپا زندگی ... پاسخ

Farhad
    • موضوع :
    • جواب :

با سلام
    من در حال حاضر در اروپا زندگی میکنم و کارته سیتیزنی اروپا را هم دارم.
    من دارای یک عدد خودرو بنز هستم. به ایران به زودی سفر خوا هم کرد .
    میخواستم بدونم که آیا میتونم این خود رو را در ایران بفروشم ؟
    برای گمرک و غیره چه مقدار هزینه خواهد شد ؟

ممنون از راهنمایتون

#9055 خواستم بپرسم این عدم ثبت سفارش واردات خودرو ... پاسخ

abbas rezaee
    • موضوع :
    • جواب :

خواستم بپرسم این عدم ثبت سفارش واردات خودرو تا کی ادامه خواهد داشت ؟

#9074 تا وقتی که مجلس و دولت اقدامات لازم ... پاسخ
    IBfon.Org
    IBfon.Org
    کلید دار
    • موضوع : 85
    • جواب : 729

تا وقتی که مجلس و دولت اقدامات لازم را جهت رفع انحصار از بازار واردات خودرو بردارند.
    روندی که هم اکنون هست به جز انحصار معنی دیگری ندارد.

#9094 باسلام . خودروهای مدل ۲۰۱۶ رو از چه ... پاسخ

مسعود
    • موضوع :
    • جواب :

باسلام .
    خودروهای مدل ۲۰۱۶ رو از چه تاریخی میشه واردکرد ب ایران؟

ibfon directory
در حال نمایش 10 نوشته - 541 تا 550 (از کل 569)
پاسخ به : نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
اطلاعات شما :

32 + = 40