نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط

انجمن ها ترخیص کالا و تشریفات گمرکی واردات قطعی نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط

کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است  قوانین را مطالعه نمایید.

به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید. 

این موضوع شامل 592 پاسخ ، و دارای 63 کاربر است ، و آخرین بار توسط  salari در 1 هفته, 5 روز پیش بروز شده است.

در حال نمایش 10 نوشته - 571 تا 580 (از کل 593)
  • نویسنده
  • #9474 ممنون از Partha به خاطر همکاری در اطلاع رسانی ... Score: 0 | پاسخ
    IBfon.Org
    IBfon.Org
    کلید دار
    • شهر : ماکو
    • شماره تماس :
      • موضوع : 89
      • جواب : 820

ممنون از Partha به خاطر همکاری در اطلاع رسانی واردات خودرو

0
    #9581 سلام وخسته نباشید با توجه به تجربه شما ... Score: 0 | پاسخ

Mohsen
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع :
      • جواب :

سلام وخسته نباشید با توجه به تجربه شما ارز مبادله ای برای واردات یکی دوتا ماشین میشه گرفت اگر میشه راهش چیه

0
    #9582 سلام وخسته نباشید با توجه به تجربه شما ... Score: 0 | پاسخ
    IBfon.Org
    IBfon.Org
    کلید دار
    • شهر : ماکو
    • شماره تماس :
      • موضوع : 89
      • جواب : 820

واردات خودرو با ارز مبادلاتی

سلام وخسته نباشید با توجه به تجربه شما ارز مبادله ای برای واردات یکی دوتا ماشین میشه گرفت اگر میشه راهش چیه

سلام. به واردات خودرو ارز دولتی و ارز مبادله ای تعلق نمی گیرد.

0
    #9586 با سلام خدمت شما دوستان عزیز من در عمان ... Score: 0 | پاسخ

مهدی
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع :
      • جواب :

وارد کردن خودرو

با سلام خدمت شما دوستان عزیز

من در عمان زندگی میکنم و میخوام یه هیوندا النترا بخرم و ببرم ایران

میشه لطفا بفرمایید چجوری  و آیا شما و شرکت شما میتونه منو کمک کنه و اگه میشه با من مکاتبه کنید یا شماره شرکت یا شخص رو بدید لطفا

ممنون و سپاس فراوان

0
    #9597 با سلام من یه خودروی 4995£ بخوام از ... Score: 0 | پاسخ

قادر
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع :
      • جواب :

با سلام من یه خودروی 4995£ بخوام از انگلیس مدل ساخت 1974 وارد کنم چه مقدار در نهایت رو هم رفته به ریال بپردازم تا ماشین دستم باشه . یک هیلمن اونجر صفر کیلومتر

0
    #9601 سلام.من تازه کارت بازرگانی گرفتم وعلاقه مندم که ... Score: 0 | پاسخ

مهدی
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع :
      • جواب :

پاسخ به : نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط

سلام.من تازه کارت بازرگانی گرفتم وعلاقه مندم که واردات خودرو انجام بدم.بنظر شما برای شروع بکارسود واردات یک خودرو حدودا چند درصده.آیا به زحمتش می ارزه؟ضمنا اطلاعات وبسایت شما عالیست.

0
    #9606 با سلام خدمت تمامی اساتید و دوستان بزرگوار در ... Score: 0 | پاسخ

مازیار
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع :
      • جواب :

ایا هزینه گمرکی فقط در مورد ماشین به این صورته ؟

با سلام خدمت تمامی اساتید و دوستان بزرگوار

در پاسخ به سوال دوست گرامی با نام حسین باید عرض کنم خدممتون که بله نحوه محاسبه هزینه های گمرکی در خصوص ماشین آلات راهسازی ، جرثقیل و لیفتراکها نیز به همین صورت انجام میگیرد بجز قسمت تعیین ارزش اینگونه دستگاهها روال ترخیص  کاملا مشترکه و برای ترخیص اینگونه دستگاهها علاوه بر دریافت مجوزهای لازمه نیازمند دریافت استعلام در خصوص سال ساخت و تعیین قدرت موتور این دستگاهها از نمایندگی های مربوطه نیز می باشید.

امیدوارم پاسخم مناسب راهنمایی شما بوده باشه

با تشکر از سایت ایبفون

0
    #9611 با سلام در صورتی که شرکت خودرو ساز خارجی ... Score: 0 | پاسخ

فرهود
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع :
      • جواب :

با سلام

در صورتی که شرکت خودرو ساز خارجی راسا در ایران شعبه ای ثبت نماید، این شعبه اجازه خواهد داشت مستقیما اقدام به واردات و فروش خودرو نماید (به فرض داشتن امکان ارائه خدمات پس از فروش طبق ضوابط) یا حتما باید مبادرت به اعزای نمایندگی به یک شرکت داخلی کند؟ شعبه شرکت خارجی قانونا اجازه ثبت سفارش، ترخیص و فروش خودرو دارد؟

0
    #9662 با سلام من ............. هستم ،يك سال از خريد خوردو ... Score: 0 | پاسخ

Majid
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع :
      • جواب :

با سلام

من …………. هستم ،يك سال از خريد خوردو من مي گذرد و در حال حاضر……. من تمام شده و در ……….. هستم ،خودرو سواري من ……………… است و در اينجا بنده آن را دست دوم به قيمت …….. خريداري كرده ام  و از معافيت ماليات استفاده نكرده ام اكنون اگر بخواهم آن را بفروشم قيمت خريد ٨٠٠٠يورو است ، و در صورت فروش بنده متضرر مي شوم، خواستم ببينم در صورت وارد كردن آن براي من چقدر تمام ميشود و ارزش وارد كردن دارد ،لطفا از انتشار سوال بنده در روي سايت خودداري شود و جواب به ايميل بنده ارسال گردد  ، با تشكر

• این پاسخ 1 ماه, 1 هفته پیش توسط IBfon.Org IBfon.Org اصلاح شده است.
    0
    #9688 با سلام و تشكر فراوان از سايت خوبتان. من ... Score: 0 | پاسخ

انوش
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع :
      • جواب :

با سلام و تشكر فراوان از سايت خوبتان.

من بالاخره متوجه نشدم كه آيا مي توان در حال حاضر به صورت شخصي خودرو وارد كرد يا نه. در سايت ها مي خوانيم كه آن بخشنامه كذايي دولت لغو شده ولي رسما چيزي اعلام نشده. لطفا پاسخ دهيد.

با تشكر

0
ibfon directory
در حال نمایش 10 نوشته - 571 تا 580 (از کل 593)
پاسخ به : نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
اطلاعات شما :

+ 26 = 27