نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط

انجمن ها ترخیص کالا و تشریفات گمرکی واردات قطعی نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط

کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است  قوانین را مطالعه نمایید.

به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید. 

این موضوع شامل 582 پاسخ ، و دارای 62 کاربر است ، و آخرین بار توسط  partha در 3 روز, 18 ساعت پیش بروز شده است.

در حال نمایش 3 نوشته - 581 تا 583 (از کل 583)
  • نویسنده
  • #9694 با سلام و تشكر فراوان از سايت خوبتان. من ... پاسخ
    IBfon.Org
    IBfon.Org
    کلید دار
    • موضوع : 89
    • جواب : 770

با سلام و تشكر فراوان از سايت خوبتان.

من بالاخره متوجه نشدم كه آيا مي توان در حال حاضر به صورت شخصي خودرو وارد كرد يا نه. در سايت ها مي خوانيم كه آن بخشنامه كذايي دولت لغو شده ولي رسما چيزي اعلام نشده. لطفا پاسخ دهيد.

با تشكر

سلام . فعلا همان بخشنامه اجرا می شود و با توجه به این دستورالعمل می توانید خودرو وارد کنید.

#9712 با سلام. احتراما میخاستم بدونم که هزینه تمام ... پاسخ

ali_ij
    • موضوع :
    • جواب :

با سلام. احتراما میخاستم بدونم که هزینه تمام شده برای وارد کردن یک خودرو نسبت به خرید از داخل کشور تفاوتی دارد؟ آیا این کار صرفا برای یک دستگاه خودرو صرفه اقتصادی دارد؟

باسپاس

#9723 بعد از مدتی که هیچ خبری از قضیه ... پاسخ

partha
    • موضوع :
    • جواب :

بعد از مدتی که هیچ خبری از قضیه شورای رقابت و واردات خودرو نبود، روزنامه دنیای اقتصاد امروز این مطلب رو چاپ کرده:

http://www.donya-e-eqtesad.com/news/911688/

خلاصه نگم و خودتون بخونید بهتره.

ولی چون هنوز دخالت نمایندگی‌های رسمی به نحوی وجود خواهد داشت، نظر شخصی خودم چندان مساعد نیست، مگر اینکه خلافش ثابت بشه!

ibfon directory
در حال نمایش 3 نوشته - 581 تا 583 (از کل 583)
پاسخ به : نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
اطلاعات شما :

7 + 3 =