› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › واردات قطعی › نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
کاربر گرامی، ارسال تبلیغات و اطلاعات تماس در متن پیام ها ممنوع می باشد.
این جستار شامل 676 پاسخ ، و دارای 66 کاربر است ، و آخرین بار توسط مهدی در 1 هفته، 6 روز پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
احسانسلام خسته نباشی از مرز مهران خودور هم ترخیص میشه ؟ ماشین که میخوام وارد کنم مصرف شخصی داره .دوژ 8سیلند هست .هزینههای احتمالی که باید پرداخت کنم چقدر هست ؟و پیشنهاد شما نسبت به راحتر و کم هزینه تر برای وارد کردن خودرو بفرمایید ؟ با تشکر
javidروز بخیر ایا وارد کردن خودرو فرمون راست دیزلی در ایران امکان داره،
سلام. به خودروی فرمان راست مجوز واردات نمیدن
نيكاسلام من آمریکا زندگی میکنم میتونم ماشینم که ٩٩٠٠٠مایل راه رفته وارد کنم همچنین ماشین من کادیلاک هستش مرسی
با عرض سلام و خسته نباشید.
ببخشید امکان واردات خودروهای کارکرده هم به کشور وجود داره؟اگه بله، چطور و تعرفه های گمرکی اون به چه صورته؟
سلام.
خیر امکان واردات خودروی کارکرده به کشور وجود ندارد.
کامیار<hr />
سلام.
من تمام 63 صفحه را خوندم.به دلیل اینکه مطالب ماله سالهای گذشته بود در حال حاضر واردات خودرو به صرفه هست؟ من می خواهم یک ماشین وارد کنم.ترخیص کاران را از کجا می توان پیدا کرد؟
علیرضابا سلام ، خودروی مرسدس بنز مدل سی 200 سال 2005 از سفارت خریداری نموده ام و درحال حاضر عوارض گمرکی آن پرداخت شده و مراحل شماره گذاری باقی مانده است و لطف میفرمایید بفرمایید مراحله بعدی به چه ترتیبی انجام میشود !؟ و هزینه آن چه مقدار میباشد ، و آیا نیاز به برگه اسقاط دارد این خودرو برای شماره گذاری !!؟؟؟
میرکبیر موسویبا سلام
قبل از همه از بابت اطلاعات بسیار مفید شما تشکر می کنم.
سوالی داشتم از خدمت حضرتعالی در مورد وارد کردن خودروی شخصی توسط دانشجویان دوره دکترا از کانادا. فرایند وارد کردن و هزینه های مربوطه چه تفاوتی با غیردانشجوها دارد؟ با تشکر
میرکبیر موسویبا سلام
تفاوت فرایند وارد نمودن خودرو برای دانشجوها از کانادا با افراد غیر دانشجو را در صورت امکان تشریح نمایید. با تشکر
-
نویسندهنوشته ها