‹ انجمن ها ‹ ترخیص کالا و تشریفات گمرکی ‹ واردات قطعی ‹ نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است قوانین را مطالعه نمایید.
به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید.
این موضوع شامل 515 replies, دارای 58 voices, و آخرین بروزرسانی توسط mehrad 2 هفته ها, 4 روز پیش.
-
نویسندهنوشته ها
-
سلام. .ممنونیم از حسن نظر شما
۱- بسته به نوع وسیله ای که می خواهید با ان خودرو را حمل کنید فرق می کند. هزینه ای بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ دلار .
۲- بارگیری خودرو از مبادی و کشورهای مختلف تاثیری در قوانین و تعرفه های گمرکی ندارد اما نوع حمل را تغییر می دهد. یعنی بسته به مسافت مبدا تا مقصد وسیله حمل تغییر می کند و در مسافتهای زیاد دریایی نمی توان از بارج یا لندیکرافت استفاده کرد.
اگر تعداد زیاد نباشد معمولا از کانتینر برای جابجایی خودرو استفاده می کنند در کشورهایی که حجم تجارت خودرویی انها زیاد است از کشتی استفاده می کنند.سلام و درود
بنده ساکن قزوین هستم و گمرک شهر صنعتی البرز مجاز به ترخیص خودرو می باشد برای بنده بهتر است از کدام گمرک استفاده کنم بندر عباس بندر لنگه یا قزوین و اگه قزوین انتقال از بندر تا قزوین به چه صورت میشه .
alireza- موضوع :
- جواب :
۱۰ درصد وزارت راه،۱۰ در صد از قیمت ماشین است یا ۱۰ در صد حملو نقل
10 درصد از مبلغ کرایه حمل خارجی . یعنی اگر شما 500 دلار برای کرایه حمل خارجی هزینه کرده باشید 50 دلار ( با تبدیل به ریال) سازمان حمل و نقل و پایانه ها از شما دریافت می کند. این مبلغ وقتی اخذ می شود که از ناوگان خارجی استفاده کنید.
سلام و درود
بنده ساکن قزوین هستم و گمرک شهر صنعتی البرز مجاز به ترخیص خودرو می باشد برای بنده بهتر است از کدام گمرک استفاده کنم بندر عباس بندر لنگه یا قزوین و اگه قزوین انتقال از بندر تا قزوین به چه صورت میشه .سلام
مدت زمان ترخیص در بندر لنگه کمتر از شهید رجایی است هزینه فرق نمی کند. شهید رجایی هم مزیتهای خودش را دارد. از جمله اینکه منطقه وِیژه است و کار نقل و انتقال مالکیت در آن با قبض انبار قابل معامله انجام می شود. یعنی شما می توانید خودرو را به نام خود بارنامه کنید و در شهید رجایی با انجام تشریفات قبض انبار قابل معامله به کسی دیگری واگذار کنید. هزینه آن نیز تنها 20 هزار تومان فیش واریزی بندر است که اصلا قابل مقایسه با هزینه های نقل و انتقال مالکیت در قزوین و یا لنگه نیست.
برای اینکه کالای شما در قزوین عملیات ترخیص آن انجام شود می بایستی بار شما به صورت ترانزیت داخلی از بنادر جنوبی به قزوین حمل شود.
این عملیات توسط شرکت حمل و نقل بین المللی انجام می شود و هزینه آنرا اخذ می کنند.میشه یکم بیشتر توضیح بدید کامل متوجه نشدم.
سوال دیگه این که یعنی به صرفه نیست که به گمرک قزوین منتقل کنم و اول تو همون گمرک ترخیص بشه و بعد با خودروبر داخلی وبصورت شخصی به شهر خودم منتقل کنم؟ از لحاظ هزینه باربری کدوم بصرفه تر هست اول تو گمرک جنوب ترخیص بعد انتقال و یا اول انتقال به گمرک قزوین و ترخیص همین جا…..؟
یعنی سلفچگان هم شرایط شهید رجایی رو داره؟
این نقل و انتقال یعنی چه مدت اعتبار داره یعنی تا زمانی که تو بندر هست یا نه ………
خواهش میکنم توضیح بیشتری مرحمت کنیدواقعا خدا خیرتون بده واقعا انجمن انساندوستانه و خوبی دارید
سلام
منظور از عوارض 5 درصد FOB چیه؟ممنون
mdre13
مشارکت کننده
میشه یکم بیشتر توضیح بدید کامل متوجه نشدم.
سوال دیگه این که یعنی به صرفه نیست که به گمرک قزوین منتقل کنم و اول تو همون گمرک ترخیص بشه و بعد با خودروبر داخلی وبصورت شخصی به شهر خودم منتقل کنم؟ از لحاظ هزینه باربری کدوم بصرفه تر هست اول تو گمرک جنوب ترخیص بعد انتقال و یا اول انتقال به گمرک قزوین و ترخیص همین جا…..؟
یعنی سلفچگان هم شرایط شهید رجایی رو داره؟
این نقل و انتقال یعنی چه مدت اعتبار داره یعنی تا زمانی که تو بندر هست یا نه ………
خواهش میکنم توضیح بیشتری مرحمت کنید -
نویسندهنوشته ها