› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › مرسولات پستی › هزینه گمرک در سفارشات پستی
کاربر گرامی، ارسال تبلیغات و اطلاعات تماس در متن پیام ها ممنوع می باشد.
- This topic has 69 پاسخ, 4 کاربر, and was last updated 5 months، 2 weeks پیش by
ملك زاده.
-
نویسندهنوشته ها
-
مصطفی
میهمانسلام ببخشید من دوتا ال ای دی کاشت گیاه خریدم از یک سایت خارجی به قیمت 500 دلار میخاستم ببینم این چقد هزینه گمرکی میخوره؟
پیمان
میهمانسلام
ببخشید من منطقه آزاد تجاری زندگی میکنم. اگه مرسوله پستی (لباس) از خارج برام بیاد آیا باید هزینه گمرک رو بدم!؟
مرسیلوله بازکنی
میهمانسلام ممنون از سایت خوبتون
احسان
میهمانسلام
برای من از ترکیه لوازم پزشکی الکترونیکی کنترل قند خون به ارزش ۴۰۰ دلار قراره ارسال بشه، هزینه گمرکیش چقدر میشه و اگر هر سه ماه فرستاده بشه آیا هزینه فرق میکنهMasiha
میهمانسلام. من یه نامه از اروپا داشتم. دم در مامور پست از من بیست هزار تومن گرفت. این پول برای چی باید پرداخت بشه وقتی در مبدأ پول پرداخت شده؟
H
میهمانسلام
من حدود ۴۵ تا اقلام و لوازم ارایشی رو میخوان با پست بفرستن هزینه گمرک و مراحل قانونی رو لطف کنید بگین فکر کنم 2000 دلار میشهفائزه
میهمانبا سلام و تحیت
بنده در حال راه اندازیه یک سیستم خرید آنلاین از سایتهای خارجی هستم و احتیاج به مشاوره دارم . آیا امکان پذیره ؟
با تشکر
IBfon.Orgسرپرست کلسلام. شما سامانه ای نمی توانید برای اینکار تعریف کنید. مگر اینکه اطلاعات همان کالا را در سامانه خودتون درج کنید و خرید از خود سامانه شما انجام بشه.
مگر اینکه سامانه های فروشگاه خارجی را به فروشگاه خودتون وصل کنید که این هم هزینه های زیاد و مستلزم کدنویسی می باشد.رضا
میهمانسلام من از کشور چین یک گوشی خریدم که به ریال ١١٧۵ هزار تومن یا حدود ٢۵٠ دلار پولشه . چقدر گمرک تعلق میگیرد؟
تعمیر کرکره برقی
میهمانسلام کسی از هزینه واردات و مقدار هزینه گمرک خبر داره؟
-
نویسندهنوشته ها