› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › واردات موقت › واردات قطعات
کاربر گرامی، ارسال تبلیغات و اطلاعات تماس در متن پیام ها ممنوع می باشد.
- This topic has 5 پاسخ, 2 کاربر, and was last updated 4 years، 2 months پیش by
مهراد.
-
نویسندهنوشته ها
-
مهراد
میهمانبا سلام
من قصد دارم با شرکت ثبت شده در آلمان برای شرکت های داخلی خرید انجام دهم، از آنجایی که در وندور هیچ شرکتی نیستم، با یکشرکت دسته دو شروع و از طریق شرکت آلمانی از سازنده در دفتر آلمان قیمت گرفتم
با این وجود قیمت برنده 40% کمتر از قیمت من شد این اختلاف منطقی است؟؟؟ کالا آمریکایی بود
قیمت خرید کالا از چین با توجه به آمریکایی بودن کمپانی چقدر ارزانتر خواهد بود؟
با تشکر
IBfon.Orgسرپرست کلسلام
معمولا بیشتر خریدهای مناقصه ای داخلی مربوط به شرکتهای دولتی است که سالم نیستند.
شرکت آلمانی از کشور آمریکا قیمت گرفته بود یا قیمت را فروشنده آلمانی؟
ممکن است مالیات ارزش افزوده و حقوق گمرکی اعمال شده باشد. یعنی از از فروشنده آلمانی خرید شده و فروش داخلی حساب شده باشد.
مهراد
میهمانبا تشکر از پاسخ شما
به قیمت کالا من 19% مالیات در کشور آلمان اضافه شده بود (احتمالاً در کشور سازنده کالا آمریکا هم 9% مالیات پرداخت شده)
راجع به شرایط استرداد VAT اطلاعاتی دارید؟ با توجه به اینکه کالا برای استفاده در کشور آلمان بر آن مالیات تعلق میگیرد، در گمرک در زمان خروج از کشور میتوان آن را از دولت آن کشور پس گرفت؟
در صورت غیر این صورت خرید از محل تولید به صرفه ترین راه ممکن است.
پیشاپیش ممنون از راهنمایی ارزشمند شما
IBfon.Orgسرپرست کلدر مورد قوانین آلمان اطلاعی نداریم. وندور شما می بایست مستقیم از کشور تولید کننده قیمت می گرفت یا از فروشنده هایی در کشورهای دیگر که هزینه مالیات ارزش افزوده و چیزهای دیگر به قیمت کالا اضافه نشود. معمولا این نوع از فروشنده ها کالاها را در بنادر آزاد تجاری صنعتی دپو می کنند.
مهراد
میهمانفرمایش شما صحیح است.
با تشکر
مهراد
میهمانبا سلام
جهت اطلاع شما قوانین استرداد مالیات در آلمان اینگونه است که در صورتی که مقصد کالا خارج از اروپا باشد 100% رقم مالیات برگردانده خواهد شد
با تشکر
-
نویسندهنوشته ها