› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › مرسولات پستی › پیگیری مرسوله
کاربر گرامی، ارسال تبلیغات و اطلاعات تماس در متن پیام ها ممنوع می باشد.
- This topic has 38 پاسخ, 1 کاربر, and was last updated 1 month، 1 week پیش by
سارا.
-
نویسندهنوشته ها
-
ندا پویانی
میهمانسلام
دو هفته پیش از انگلستان یک بسته حاوی مدارک تحصیلی ارسال شده ولی هنوز به دست بنده نرسیده، شماره پیگیری این بسته :RZ372567213GB
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چون بنده برای انجام امور اداری تا قبل از پایان سال 97 به این مدارک احتیاج دارم.
IBfon.Orgسرپرست کلجواب ندا
سلام
به احتمال زیاد پاکت شما توسط رویال میل کارهای پستی آن انجام می شود و از انگلستان ارسال شده. آخرین اطلاعات درج شده 15 فوریه نیوکاسل انگلیس می باشد
hassan
میهمانسلام از این مقاله هم می تونید استفاده کنید
علیرضا بلوردی
میهمانبا سلام
بنده یک بسته پستی با شماره RF726798555SG از چین حاوی یک گوشی همراه دارم
طبق بررسی های انجام شده این بسته وارد گمرک تهران شده
ولی هیچ گزارشی از ده روز پیش تا الان در مورد بسته پستی ندارم
ممنون می شوم کمک کنید
سایتهای چک شده تا کنون
http://newtracking.post.ir
http://parcelsapp.com/en/tracking/RF726798555SGافسانه غفاری
میهمانبا سلام .برای من پاکت کوچکی از اسپانیا با کد ( RF169762821ES ) روز ۱۱ آپریل ارسال شده ولی هنوز به دستم نرسیده پاکت حاوی دعوتنامه هست و من وقت سفارت دارم . سابقا حداکثر ۱۵ روزه به دستم میرسید .چطور میتونم پیگیری کنم ؟
سیدجواد شاکر
میهمانبا سلام. بنده از کشور چین یک عدد گوشی موبایل خریداری کردم در تاریخ 12/4/98 به گمرک تهران رسیده الان حدود 14روزه که هیچ اطلاعی از این بسته ندارم و خیلی نگرانم خواهشا پیگیری فرمایید که در چه مرحله ای قرار دارد و چه موقع ترخیص میشود… ممنون از زحماتتون
کد پیگیری مرسوله:RF736791407SGرضا
میهمانسلام دوستان گمرگ امانات تازگی ها تاخیر داره و نگران دیر رسیدن بسته ها نباشید و اگه گوشی یا هرچیزی سفارش دادید،رسیدن محصول به دستتون رو بیش از یک ماه در نظر بگیرید،خود من الان یک ماهه بستم از چین نرسیده و تو ارزیابی گمرگ مونده
سهیلا
میهمانبا سلام ،از آلمان قرار برامون یه بسته بیاد حاوی لوازم ارایشی و قرص تقویتی است می خواستم بدونم ممکنه برای ترخیصشون ملزم به پرداخت جریمه باشیم ؟و یه سوال دیگه ارسال گوشی از طریق پست به ایران مشکلی نداره؟
حمیدرضا
میهمانسلام بنده هم یک عدد گوشی همراه از طریق یکی از سایت های ایرانی از چین خریداری کردم حدود یک ماه طول کشید تا به ایران رسید و الان بالغ بر ۱۴ روز هست در گمرک مانده
سایت فروشنده ایرانی اعلام کرده با توجه به روند گمرک و گمانه زنی ها از توقیف کالای امانت پستی ، قصد دارن فروش محصول از مبدا چین رو متوقف کنن تا اطلاع ثانوی و این برای ما بسیار نگران کننده هست!
از دوستانی که در اینخصوص اطلاعاتی دارند خواهشمندم راهنمایی کنندمهدی
میهمانسلام ی گوشی خریدم از سنگاپور ارسال شده.زنگ میزنم پشتیبانی میگن اومده تو گمرک هستش.منتظر بخشنامه جدید هستش.پس کی ابلاغ میشه این بخشنامه اخه.
-
نویسندهنوشته ها