› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › مرسولات پستی › پیگیری مرسوله
کاربر گرامی، ارسال تبلیغات و اطلاعات تماس در متن پیام ها ممنوع می باشد.
- This topic has 39 پاسخ, 1 کاربر, and was last updated 6 days، 13 hours پیش by
مینا.
-
نویسندهنوشته ها
-
مسعود
میهمانسلام
من از سایت علی بابا خرید کردم که شامل شش جفت کفش با ارزش دلاری حدود شصت دلار بود. من بسته مو پیگیری کردم که وارد ایران شده و گمرک تحویل داده شده. اما امروز یهو توی پیغام های پیگیری عبارت leave Iran اومده. این یعنی برگشت خورده بسته؟ دلیلش چیه؟ چیکار میتونم بکنم؟؟؟؟
شماره بسته م هست EV764160619CN.
لطفا راهنماییم کنید.محمد هادی
میهمانسلام. بسته پستی از چین برای من ارسال شده الان 12روز در گمرک ایران هست. میخاستم وضعیت مرصوله در چه مرحله ای هست
RF785813302SGamn
میهمانسلام وقت شما بخیر همسرم ی بسته از انگلیس در روز سه شنبه با شماره RZ365230108GBفرستاده اما هنوز ب دستم نرسیده .من این بسته رو یک روز دیگر لازم دارم .نمیدونم الان کجاست و کی ب دستم میرسه .از شما میخام بهم کمک کنیدلطفا
شیما پور
میهمانسلام
من یه بسته از آلمان برام رسیده به شماره
Cy525020954DE
و هنوز به دست من نرسیده
لطفا بگید من چجوری باید پیگیری کنم گویا در گمرگ ایران مونده
IBfon.Orgسرپرست کلسلام. از طریق سایت زیر می توانید پیگیر باشید
http://parcelsapp.comنادر
میهمانبا سلام
چهار روز پیش یک بسته از انگلستان و از طریق شرکت deliverystarcourier برای من فرستاده شده که به گفته کاربر شرکت بسته بنده در گمرک ترکیه مانده و باید برای ترخیص آن ۱۳۰۰ دلار پول پرداخت کنم
کسی از روند کاری این شرکت خبر داره؟
چطور میشه مطمئن شد که بسته واقعا تو گمدک ترکیه مونده؟؟؟
اگر میتونید کمکم کنید باتشکر
.نادر
میهمانبا سلام
چهار روز پیش یک بسته از انگلستان و از طریق شرکت deliverystarcourier برای من فرستاده شده که به گفته کاربر شرکت بسته بنده در گمرک ترکیه مانده و باید برای ترخیص آن ۱۳۰۰ دلار پول پرداخت کنم
کسی از روند کاری این شرکت خبر داره؟
چطور میشه مطمئن شد که بسته واقعا تو گمرک ترکیه مونده؟؟؟
اگر میتونید کمکم کنید باتشکر
.Shadi
میهمانسلام بسته من از اتریش تقریبا دو ماهه اومده ایران ولی توارومیه مونده و کسی بدستم نمیرسونه لطفا پیگیری کنیدبرام مهمه شماره پیگیریca024805161at
سارا
میهمانبا سلام من دو هفته است بستم در گمرگ و هیچ خبری ازش نیست
CA354278731AT
این کدشه
از کجا بفهمم کجاستمینا
میهمانسلام ،حدود دوهفته است مرسوله ای با کد RU822309780GB از انگلیس ارسال شده است،و من هیچ اطلاعی از مرسوله ندارم،لطفا کمکم کنید چگونه پیگیری کنیم
-
نویسندهنوشته ها