› انجمن ها › استاندارد ،شبنم ، ایران کد › روشهای اخذ استاندارد › چگونه مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی را اخذ کنیم ؟
کاربر گرامی، ارسال تبلیغات و اطلاعات تماس در متن پیام ها ممنوع می باشد.
این جستار شامل 16 پاسخ ، و دارای 3 کاربر است ، و آخرین بار توسط حسام الدین سوداگر در 1 سال، 5 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی یکی از مجوزهایی است که علاوه بر اخذ مجوز ثبت سفارش می بایستی برای بعضی از کالاها کسب شود که بیشتر این کالاها در فصل 85 کتاب مقررات و صادرات جای گرفته است. تجهیزات مخابراتی و رایویی و کنترل کننده دستگاهها و تجهیزات ناوبری … از عمده کالاهایی هستند که مشمول اخذ مجوز سازمان تنظیم مقررات می شوند.
باید متذکر شویم که کالاهایی که مجوز سازمان تنظیم مقررات را کسب کنند در حقیقت مجوز استاندارد را نیز اخذ کرده اند و دیگر نیازی به تست و صدور مجوز توسط اداره استاندارد نمی باشد.
چگونه ثبت سفارش کنیم ؟
بعد از اخذ پروفرما می بایستی این پروفرما توسط سازمان تنظیم مقررات مجوز اولیه برای ثبت سفارش صادر گردد و اطلاعات مجوز در هنگام ثبت سفارش در سیستم ثبتارش درج می گردد.
علاوه بر آن برای بعضی از کالاها شما می بایستی مجوز حراست سازمان بازرگانی استانتان را نیز کسب کنید در حقیقت کالای شما توسط سازمان اطلاعات بررسی می گردد و اگر مشکلی نداشت حراست سازمان مجوز خود را صادر می کند.
مرحله ترخیص :
وقتی کالا را در گمرک اظهار کردید . می بایستی نماینده سازمان از کالای شما بازدید کند و کار نمونه برداری انجام می شود و با نامه گمرک ” نمونه اخذ شده ” به اداره استاندارد و تایید نمونه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارجاع می شود.
شما برای اخذ مجوز سازمان می بایستی فرمهایی را تکمیل کنید که لیست فرمها را می توانید در این لینک مشاهده کنید
شما اطلاعات لازم را در فرمهای اخذ شده وارد می کنید و همراه نمونه تحویل سازمان می دهید. سازمان طبق اظهارات و اطلاعات وارده شما کالا را تست می کند و در صورت صحت و تطابق جواب تست ها با اظهارات شما برای کالا مجوز صادر می کند.
شما می بایستی برای تکمیل فرمها موارد زیر را در نظر داشته باشید :
1- تكميل فرم تقاضاي گواهي تأييدنمونه بصورت دقيق و كامل (براي گرفتن فرم اينجا كليك نماييد.)
2- تكميل فرم اظهارنامه بصورت دقيق و كامل (براي گرفتن فرم اينجا كليك نماييد.)- بر اساس آيين نامه تأييد نمونه تجهيزات ارتباطي و فناوري اطلاعات و مطابق با تصميم جلسه 2 كميته تاييد نمونه تجهيزات ارتباطي و فناوري اطلاعات تجهيزات فاقد مارك و مدل مشخص، قابل تاييد و ترخيص نمي باشند.
- مشخصات اعلام شده در فرمهاي فوق بايد با مشخصات نمونه ارسال شده (مارك، مدل، كشورسازنده كه برروي دستگاه حك شده يا برروي برچسب كارخانه اي دستگاه مطابق با استاندارد IEC 60950 نوشته شده است) دقيقاً يكسان باشد در غير اينصورت به درخواست گواهي تأييد نمونه ترتيب اثر داده نخواهد شد.
- براي اشخاص حقوقي كليه مدارك تعهدآور (فرم تقاضاي گواهي تأييدنمونه، اظهارنامه و …)بايد به امضاي دارندگان حق امضا طبق اساسنامه شركت يا وكلاي قانوني آنها و ممهور به مهر شركت باشد.
- در صورت معرفي نماينده تام الاختيار وكالتنامه قانوني و گواهي امضاء محضري وكيل مورد نياز است.
- در صورتيكه متقاضي شخص حقيقي است گواهي امضاء محضري ضروري است.
- هر دستگاه بايد داراي فرم تقاضاي گواهي تأييد نمونه و اظهار نامه جداگانه باشد.
- در صورتيكه يك دستگاه كاربردهاي مختلفي داشته باشد بايد فرم اظهارنامه متناسب با هر كاربرد را بصورت جداگانه تكميل نمايد.
3- كپي روزنامه رسمي ثبت شركت و آخرين تغييرات آن
4- دستگاه نمونه به همراه تجهيزات جانبي، دفترچه راهنما و … بايد به مديريت استانداردها و تأييدنمونه تحويل گردد.
5- در صورتيكه دستگاه وارداتي باشد بايد كپي نامه معاونت صدور پروانه و بررسيهاي فني سازمان يا اداره كل هاي تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مناطق مبني به ارائه دستگاه به مديريت استانداردها جهت آزمايش به همراه دستگاه و صورتمجلس پلمپ گمرك كه شماره اظهارنامه گمركي در آن قيد گرديده باشد ارائه شود. لازم به ذكر است اگر متقاضي اقدام به واردات كالا نكرده و صرفاً جهت ثبت سفارش به تأييد اين مديريت نياز دارد، در صورتيكه در نامه صادره شده توسط مناطق جمله “ثبت سفارش” قيد شده باشد، فرآيند تأييدنمونه توسط اين مديريت انجام ميگردد.
تبصره: به استناد ماده 5 دستورالعمل ترخيص كالا فرايند اجرايي تأييد نمونه براي مراحل ثبت سفارش و يا ترخيص كالا انجام ميگردد و به درخواست هايي كه شامل هيچ كدام از دو مورد مذكور نباشد ترتيب اثر داده نخواهد شد.
6- كارشناسان مديريت استانداردها و تأييدنمونه دستگاه را بررسي نموده و در صورتيكه لازم باشد دستگاه جهت آزمايش به آزمايشگاه ديگري ارجاع گردد، اين موضوع را طبق نامهاي به اطلاع متقاضي ميرساند.
7- پس از انجام آزمايشات لازم در آزمايشگاه سازمان يا آزمايشگاههاي همكار، درصورت تطابق دستگاه با استاندارد و مقررات ملي، گواهي تأييد نمونه صادر مي گردد.شما در این لینک می توانید
با سلام
بنده به عنوان وارد کننده حقیقی قصد واردات گوشی همراه (برند اپل)را دارم.هنگام ثبت سفارش کارشناس مربوطه مرا جهت در یافت مجوز به سازمان تنظیم مقررات واقع در خ شریعتی(قبل از سید خندان ورودی 17)ارسال نمود .متاسفانه کار مند مربوطه با اعلام اینکه به غیر از نمایندگی به کسی مجوز نمیدهند
مرا نا امید کرد.بنده با مطالعه لینک قوانین و مقررات پورتال سازمان در مورد اینکه وظیفه سازمان غیر از برسی استانداردهای تجهیزات ورود به مقوله تنظیم بازار و حمایت از مصرف کنندگان باشد چیزی ندیدم.حالا سوال بنده این است که قانون جهت واردات و ثبت سفارش نظر سازمان تنظیم مقررات رادیویی را از چه جهتی خواسته ؟ (اصالت کالا یا واردکننده)و این که وارد کننده نمایندگی ان محصول را دارد یا نه مربوط به وزارت بازرگانی و زیرمجموعه های ان(حمایط از مصرف کنندگان و…)است و یا در تخصص وزارت ارتباطات و زیر مجموعه هایش(سازمان تنظیم مقررات رادیویی) و ایا این رویه ایجاد انحصار و در نتیجه رانت در کشور نمیکند.
با عرض پوزش به خاطر طولانی شدن مطلبسلام.
تصمیم وزارت صنعت و معدن و تجارت است. لینک خبر
به گزارش خبرگزاری مهر، سیدعلی امانت گفت: با توجه به گسترش واردات غیرقانونی گوشیهای موبایل در کشور معرفی شرکت های وارد کننده می تواند نقش به سزایی در کاهش سهم قاچاق این کالای ارتباطی داشته باشد. تنها شرکت هایی که در سایت وزارت صنعت، معدن و تجارت نامشان به عنوان واردکننده تلفن همراه ثبت شده است می توانند در این زمینه فعالیت کنند و فعالیت سایر شرکت ها تحت هر عنوانی غیرقانونی است.قائم مقام رئیس مرکز امور اصناف و بازرگانان افزود: برخی شرکت ها قبلا جز واردکنندگان رسمی بوده اند که تاریخ مجوزشان به پایان رسیده که چنانچه تمایل به ادامه فعالیت دارند بایستی مجوزشان را تمدید نمایند؛ در غیر اینصورت فعالیتشان غیر قانونی است.
فرهادبا سلام من میخام یک شرکت مخابراتی در زمینه خدمات تلفن شهری تاسیس کنم آیا نیاز به مجوز ارتباطات رایویی داره ؟ آگه مجوز لازمه چکار باید بکنم
خواهشا راهنمایی کنید
زهرا عبدالرضاییبا سلام من میخوام شرکت adsl یا فوش مودم وخط اینترنت کنم لطفا راهنمایی کنید با تشکر
سلام.
ما در اینجا در خصوص تجارت خارجی بحث می کنیم . یعنی حوزه کاری ما از تجارت داخلی جداست. شما می توانید از سایت زیر تمام اطلاعات لازم را بدست بیاورید.
مهیارسلام،
من قصد واردات یک دستگاه مالتیپلکسر مخابراتی را دارم. دو نوع الکتریکال و اوپتیک وجود داره. می خواستم بدونم برای ترخیص آنها هم مجوز از تنظیم مقررات لازم هست یا فقط تجهیزات رادیویی نیاز به این مجوز دارند.
متشکرممالتی پلکسر ( multiplexer) تعرفه ۸۵۱۷ طبقه بندی می شود و این تعرفه مشمول اخذ مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی می باشد.
امیریسلام
آیا در خصوص وارد کردن یک لینک رادیویی که قبلا توسط شرکت دیگری تایید نمونه شده و توی سایت CRA هم موجوده، مجددا نیاز به تایید نمونه هست؟ اگر خیر چطور میشه اون مجوز رو داشت که بتوان به کارفرما ارائه داد؟
ممنون
محمدیسلام ،من دستگاه مودمی رو با خودم از خارج از ایران آوردم و میخوام چک کنم که مجوز میدن که وارد کنم یا نه،چون مرحله ثبت سفارش رو انجام نمیدم
-
نویسندهنوشته ها