› انجمن ها › مناطق آزاد و ویژه اقتصادی › قوانین مناطق › کارت بازرگانی مناطق آزاد
کاربر گرامی، ارسال تبلیغات و اطلاعات تماس در متن پیام ها ممنوع می باشد.
- This topic has 16 پاسخ, 2 کاربر, and was last updated 1 year، 4 months پیش by
حامد هراسانی.
-
نویسندهنوشته ها
-
علی
میهمانبا سلام
من شرکت خود را در اصفهان ثبت کرده ام و می خواهم به کیش عزیمت کنم آیا می توان با مدارک ثبتی اصفهان در منظقه آزاد فعالیت کنم یا باید قبل از عزیمت تغییرات بدهم
با تشکر
IBfon.Orgسرپرست کلفکر کنم با ایجاد یک شعبه و ثبت آن در روزنامه رسمی نیز کارت بازرگانی اونجا را اخذ نمایید.
مریم
میهمانبا سلام
ما برای تمدید کارت بازرگانی شرکت مون که در منطقه آزاد ثبت شده است چند ماه بعد اقدام کردیم انقضا کارت تا 31 اردیبهشت 96 بوده ولی تمدید نشد و در بهمن ماه تمدید کردیم که اتاق بازرگانی چابهار مدت تمدید را تا پایان اردیبهشت 97 زده یعنی 4 ماه بعد در حالیکه می بایست یکساله تمدید شود، ما از اتاق پرسیدیم گفتند که تاریخ تمدید کارت بازرگانی با تاریخ پروانه بهره برداری یکی باشد ولی به نظر این خارج از عرف می باشد. خواهمشند است راهنمایی نمایید آیا قانون مناطق آزاد با مثلا اتاق تهران فرق دارد ؟ آیا این قانون ثبت شده است؟
IBfon.Orgسرپرست کلسلام
اول اینکه شما حتما شرکت تولیدی هستید حتی می توانید 5 ساله هم کارت بازرگانی بگیرید.
برای کارت بازرگانی قوانین مجزایی ندارند و فرقی با اتاق تهران ندارد.تاریخ تمدید کارت بازرگانی با تاریخ پروانه بهره برداری یکی باشد. چنین چیزی وجود ندارد . مگر اینکه برای پروانه بهره برداری تاریخ انقضایی اعلام شده باشد و چون کارت بازرگانی تولیدی برای شما صادر می شود این تصمیم گرفته شده است.
و گرنه این اقدام غیرقانونی هست . همین اتاق از شما حق عضویت یکساله را گرفته نه حق عضویت 4 ماهه.
آرمان
میهمانبا سلام
ما تو کیش یه کارخونه تجهیزات پزشکی داریم
کارت بازرگانی هم گرفتیم
میخواستم بدونم با توجه به نوع کالای تولیدی
و اولویت اون
چطوری و از کجا میتونیم ثبت سفارش کنیم و مواد اولیه با ارز دولتی وارد کنیم؟حامد هراسانی
میهمانسلام برای دریافت کارت بازرگانی در کیش چه مراحلی رو باید بگذرونم؟
ادرس اتاق بازرگانی کیش کجاست؟حامد هراسانی
میهمانکارت بازرگانی منظور همون کارت ترخیص کالاست یا نه فرق دارن باهم؟
-
نویسندهنوشته ها