› انجمن ها › مسافری – اقامت در خارج › کالای همراه مسافر › کالاهای همراه مسافر کدامند ؟ فهرست کالای مجاز واردات مسافران
کاربر گرامی، ارسال تبلیغات و اطلاعات تماس در متن پیام ها ممنوع می باشد.
- This topic has 45 پاسخ, 2 کاربر, and was last updated 1 month، 2 weeks پیش by
امیر.
-
نویسندهنوشته ها
-
IBfon.Orgسرپرست کلسلام
خیر نمی توانید زالو را به عنوان بار مسافری از کشور خارج کنید.
داخل هواپیما که اجازه نمی دهند. قسمت بار نیز تنها زمانی می تونید ببرید که مسئولین گیت گمرک از شما ایراد نگیرند چه در گمرک ایران و چه در کشور مقصد.
البته در کشورهای خارج کنترل بسیار کمی روی بارهای مسافری است.اشکان
میهمانسلام
من دوچرخه ای از آلمان را قصد دارم همرام بیارم، می خواستم ازتون بپرسم، گمرک به اون تعلق می گیره یا می تونم به عنوان جنس همراه مسافر خارجش کنم
IBfon.Orgسرپرست کلسلام.
بله تعلق می گیره . دوچرخه جز کالاهای مسافری به حساب نمیاد. مگر در مسافرت های توریستی گروهی ورزشی که قضیه جداگانه ای دارداشکان
میهمانمی تونم خودم همون روز ترخیصش کنم، ارزش گمرکی اون رو چطور محاسبه می کنن? مارک دوچرخه کنندیل آمریکا هست، البته تنه اش چینی هست !
میلاد
میهمانسلام
من میخواستم از هند به صورت هوایی ادویه بسته بندی صد گرمی سی باکس دوازده عددی همراه خودم بیارم آیا کالا تجاری حساب میشود یا مشکلی پیش نمیاید؟
IBfon.Orgسرپرست کلسلام
بله تجاری محسوب می شود. تا جایی که محاسبه گردید وزن بارتون 36 کیلو میشه.میلاد
میهمانتا چند عدد تجاری حساب نمیشود؟
شاهین
میهمانسلام و خسته نباشید
من از کشور آذربایجان میخام یه دوچرخه کوهستانی که وزنش 14 کیلو و ارزش تغریبا 4000 هزار دلار هستش رو میخام همراهم بیارم بنظرتون میتونم با خودم بیارم بشرطی که ازمن حقوق گمرکی و مالیات نگیرن؟؟؟
این دورچرخه تمام قطعاتش ازهم جدا میشه بنظرتون اینو بصورت قاچاقی با کامیون های باری بیارم بهتره یا اینکه همراه خودم بیارم ؟؟ ممنون از راهنماییتونشاهین
میهمانسلام و خسته نباشید
من میخام از کشور آذربایجان یه دوچرخه کوهستانی که وزنش 14 کیلو و ارزش دلار آن 4000 دلار هستش رو با خودم بیارم به ایران ، بنظرتون ازمن مالیات و حقوق گمرکی میگیرن؟ یا اینکه این دوچرخه رو بصورت قطعه قطعه با کامیون های باری بیارم تا زیاد به چشم دیده نشه؟محمد
میهمانسلام. من سه قطعه جمعا به ارزش 30 دلار میخواستم از چین برای گوشی خودم بیارم. میخواستم بدونم بعد از سفارش کالا و پرداخت هزینه پست dhl چجوری باید قطعه رو تحویل بگیرم؟ چقدر باید گمرکی بدم؟
-
نویسندهنوشته ها