در صورت نیاز به استخدام نیروی فعال در زمینه بازرگانی آماده همکاری می باشم

انجمن ها اشتغال – درخواست همکاری در صورت نیاز به استخدام نیروی فعال در زمینه بازرگانی آماده همکاری می باشم

کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است  قوانین را مطالعه نمایید.

به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید. 

این موضوع شامل 1 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط  noushin در 11 ماه, 3 هفته پیش بروز شده است.

در حال نمایش 2 نوشته - 1 تا 2 (از کل 2)
  • نویسنده
  • #2802 با سلام خدمت کلیه کاربران محترم انجمن تجارت ... پاسخ

san1
    مشارکت کننده
    • موضوع : 4
    • جواب : 2

با سلام خدمت کلیه کاربران محترم انجمن تجارت بین الملل

اینجانب فارغ التحصیل رشته مترجمی زبان انگلیسی مدت 4 سال است که به انجام امور بازرگانی مشغولم و بینهایت علاقه مند به کسب تجارب جدید در این زمینه می باشم و با براوردی که از خود دارم فکر میکنم استعداد و توانایی لازم برای موفق شدن در این مسیر را دارم.لذا در صورت نیاز هر یک از کاربران محترم انجمن به استخدام نیروی فعال در زمینه بازرگانی آماده همکاری می باشم.
    نشانی ایمیل اینجانب:[email protected]

#3518 با سلام و خسته نباشی . شرکت ... پاسخ

noushin
    مشارکت کننده
    • موضوع : 2
    • جواب : 1

با سلام و خسته نباشی . شرکت دارویی در نظر دارد مدیر بازرگانی بین المللی با تجربه در زمینه صادرات و واردات استخدام نماید . چنانچه مایل بودید در مورد جزییات بیشتر به میل ادرس میل زیر پیام بفرستید تا در مورد جزییات همکاری صحبت هایی انجام شود . موفق باشید
    [email protected]

ibfon directory
در حال نمایش 2 نوشته - 1 تا 2 (از کل 2)
پاسخ به : در صورت نیاز به استخدام نیروی فعال در زمینه بازرگانی آماده همکاری می باشم
اطلاعات شما :

+ 58 = 61