› انجمن ها › سامانه های الکترونیکی › سامانه تجارت فرامرزی گمرک – EPL › ثبت ارزش در TSC و مشکل در ترخیص کالا
کاربر گرامی، ارسال تبلیغات و اطلاعات تماس در متن پیام ها ممنوع می باشد.
- This topic has 13 پاسخ, 4 کاربر, and was last updated 1 year، 7 months پیش by
IBfon.Org.
-
نویسندهنوشته ها
-
IBfon.Orgسرپرست کلدر راستای اجرای بخشنامه 156 و متعاقباً دستورالعمل های بعدی در مواردی که در سامانه tsc سابقه و یا شناسه ارزش مرتبط وجود ندارد کارشناس مجازی ملزم است به دفتر ارزش ، در خواست ایجادشناسه tsc کرده و با درج کد 0000 تأیید نهایی کند ،تا امکان ترخیص محیا شود، لذا در این حین برخی از ردیفهای تعرفه هستند که نمیتوان به طریقی که خدمتتان عرض کردم با کد 0000 رد کرد و یکجورایی سیستم روی این ردیفها با کد مزبور قفل میشود، در این موارد تا ایجاد شناسه از طرف دفتر تعیین ارزش امکان ترخیص وجود ندارد.
درخواست تی اس سی توسط کارشناس به دفتر ارزش صادر میشه و معمولاً بین 2 تا 3 روز جواب اون میاد و تا جواب بیاد از صف خارج هستید،اگه تا 3 روز جواب نیومد هم میشه باز نوبت گرفت و از کارشناس خواست تا پیگیری کنه و هم میشه با مراجعه حضوری به دفتر ارزش با توجه به شماره کوتاژ مورد نظر پیگیری کرد.
جواب دفتر ارزش به صورت نظریه در قسمت پیغام های اظهارنامه درج خواهد شد.
مهدی
میهمانبا عرض سلام و تشکر از خدمات عالی شما .
کالایی را قصد واردات دارم که قبلا با برندی دیگر اما با قیمت بسیار بالاتر از قیمت خرید من در سامانه تی اس سی ارزش گذاری شده است .
از این نگران هستم که در موقع واردات با مشکل ارزش گذاری بیش از قیمت خرید مواجه شوم در حالی که تمامی اسناد و پروفرم های من واقعی و با قیمت های بازار برابری میکند .
آیا با تی اس سی به مشکل خواهم خورد .لطفا من را راهنمایی فرمایید .متشکرمadel86
مشارکت کنندهبنظر شما ارزش ها در سامانه tsc بالا نیستند؟؟؟؟
IBfon.Orgسرپرست کل@adel86
در برخی کالا ارزش بالایی دارند و در برخی ارزش کمتری نسبت به قیمت واقعی.کلا ارزش ها در TSC از لحاظ مقایسه و اطلاعات لازم وضعیت خوبی ندارد. برای ارزیابی ارزش کالاها آیتم های زیادی دخیل هستند که TCS در کمترین آیتم ها کار خود را انجام می دهد. مثل وزن کیلویی و تعداد.
میلاد
میهمانبرای تغییر ارزش یک کالای بخصوص ( که به طرز عجیب و غیرصحیح در سامانه ، ارزش آن بسیار بالا درج شده) باید چه مراحلی رو طی کنیم؟
IBfon.Orgسرپرست کلاز بخشنامه زیر استفاده کنید:
بیس الکترونیک
میهمانبا سلام
برخی کالاها در سامانه tse در کد تعرفه نامربوطی ثبت شده اند. البته از نظر تعرفه گمرکی، هر دو کد تعرفه یکسان دارند. آیا ما هم باید از همان کد تعرفه نامربوط استفاده نماییم؟
IBfon.Orgسرپرست کلجواب ” بیس الکترونیک”
خیر. می بایستی از تعرفه درست استفاده کنید.
بله بعضی کالاها تعرفه درستی در تی اس سی ندارند. بنابراین مجبورید با شناسه 0000 ثبت ارزش کنید.Tstco
میهمانبا سلام و احترام
بنده کالای را وارد کرده و با توجه به رکورد های موجود سامانهTsc به صورت کیلوی اعلام نمودم در حین مراحل ترخیص با توجه به تایید کارشناس از نظر ارزشی متاسفانه کارشناس دفتر تعیین ارزش بدلیل اینکه اسناد دارای کلی گوی است تفاوت ۱۰۰%و جریمه ۵۰%را نظر دادند پس از اعتراض به این موضوع و درخواست بررسی مجدد و ارایه نمونه و پرفرما و همچنین سه فقره فاکتور از فروشگاه های مختلف و اعلام قیمت حرده فروشی کالا در داخل و اعلام این موضوع که محموله فوق از نظر ماهیتی یک نوع کالا می باشد و شماره تعرفه هم یکسان می باشد
و بیان این موضوع که برندهای معرفی شده در سامانه tsc دارای قیمت های بالاتری نسبت به برند و کالای بنده می باشد ولی متاسفانه کارشناس دفتر ارزش با این موضوع مخالفت میکنند و با بیان این موضوع که تغییر نظریه خیلی بعید است کار ترخیص کالا را با مشکل مواجه کرده لطفا در این مورد راهنمای می فرماید
با سپاس فراوانtstco2017
مشارکت کنندهTstco
با سلام و احترام
بنده کالای را وارد کرده و با توجه به رکورد های موجود سامانهTsc به صورت کیلوی اعلام نمودم در حین مراحل ترخیص با توجه به تایید کارشناس از نظر ارزشی متاسفانه کارشناس دفتر تعیین ارزش بدلیل اینکه اسناد دارای کلی گوی است تفاوت ۱۰۰%و جریمه ۵۰%را نظر دادند پس از اعتراض به این موضوع و درخواست بررسی مجدد و ارایه نمونه و پرفرما و همچنین سه فقره فاکتور از فروشگاه های مختلف و اعلام قیمت حرده فروشی کالا در داخل و اعلام این موضوع که محموله فوق از نظر ماهیتی یک نوع کالا می باشد و شماره تعرفه هم یکسان می باشد
و بیان این موضوع که برندهای معرفی شده در سامانه tsc دارای قیمت های بالاتری نسبت به برند و کالای بنده می باشد ولی متاسفانه کارشناس دفتر ارزش با این موضوع مخالفت میکنند و با بیان این موضوع که تغییر نظریه خیلی بعید است کار ترخیص کالا را با مشکل مواجه کرده لطفا در این مورد راهنمای می فرماید
با سپاس فراوان -
نویسندهنوشته ها