› انجمن ها › کارت ها › کارت بازرگانی › دریافت کارت بازرگانی
کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است قوانین را مطالعه نمایید.
به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید.
این جستار شامل 55 پاسخ ، و دارای 10 کاربر است ، و آخرین بار توسط
IBfon.Org در 2 ماه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
سلام
واقعا ممنونم که با حوصله به جواب تمامیه سوال های انجمن پاسخ میدید 😉حالا اگر کارتم طول کشید اومدنش و خواستم همین هفته که میرم بیارمش , اگر بخوام از کارت دیگران استفاده کنم شما پیشنهاد میکنید از کجا پیدا کنم مطمئن رو و اون قرار دادی رو که میبندم در قبال اینکه خودرو به نام صاحب کارت به نام میخوره محکم هستش ؟ میشه با خیال راحت با کارت دیگران آورد؟
اگر بخوام با کارت دیگران بیارم تو قرار داد چه چیزی باید ذکر بشه (نمونه قرار دادی که بچه ها یا خودتون از کارت دیگارن استفاده کردید رو ندارید ؟؟)
ممنون میشم راهنمایی کنید چون احتمالا تا کارتم بیاد یک کوچولو زمان میبره و من تو همین سفرم میخوام یک bmw 528 و یک النترا بیارم که فکر کنم مجبور بشم از کارت دیگران استفاده کنم
ضمنا هزینه ای که در مقابل دادن کارتشون به من هست تقریبا چقدره (صرف میکنه؟)شرمنده زیاد شد
خدا بهتون سلامتی بدهاگر بخوام از کارت دیگران استفاده کنم شما پیشنهاد میکنید از کجا پیدا کنم مطمئن رو و اون قرار دادی رو که میبندم در قبال اینکه خودرو به نام صاحب کارت به نام میخوره محکم هستش ؟ میشه با خیال راحت با کارت دیگران آورد؟
اگر بخوام با کارت دیگران بیارم تو قرار داد چه چیزی باید ذکر بشه (نمونه قرار دادی که بچه ها یا خودتون از کارت دیگارن استفاده کردید رو ندارید ؟؟)حق العمل کارها و ترخیص کاران گمرک خودشون کارت بازرگانی دیگران را اجاره می کنند. بیشتر بارهایی که در گمرک به استفاده از کارت بازرگانی دیگران و توسط ترخیص کارها ترخیص می شود بدون قرارداد انجام می شود. اگر یک ترخیص کار مطمئن پیدا کنید 90 درصد قرارداد و واردات را انجام داده اید. قرارداد بستن خوب است. اما یک قرارداد محکم با طرف نامطمعن دردسر ساز است. بنابراین اول ترخیص خوب و مطمئن بعد قرارداد
معمولا ترخیص کارها نمونه قرارداد دارند. می توانید رو آن قرارداد نکته نظرات و مفاد خودتان را بگنجانید.
دنیاسلام.فرق بین کارت بازرگانی حقیقی و حقوقی در چیست ؟
آیا در نوع فعالیت با هم تفاوت دارند ؟
برای شرکت بهتر است این کارت حقیقی باشد یا حقوقی ؟ یا اینکه تفاوتی در نوع گستره فعالیت کارت بازرگانی حقیقی یا حقوقی وجود ندارد؟سلام.
به جز موارد خیلی خاص هیچ فرقی از لحاظ واردات ندارند. در صدور و تمدید کارت بازرگانی حقوقی مفاصا حساب بیمه تامین اجتماعی نیز گرفته می شود که در کارت بازرگانی حقیقی این وجود ندارد.
برای شرکت بهتر است از کارت بازرگانی حقوقی استفاده شود تا اسناد مالیاتی درست تنظیم شود.
سیاوشسلام بر دوستان گل و اساتید گرامی ..
آیا تهیه کارت بازرگانی در صورتی که کالایی وارد یا صادر نکنی بهش مالیاتی تعلق میگیره ؟ هزینه تمدید کارت چقدره ؟ و اینکه چرا ترخیص کارها و حق العمل کارها از کارت بازرگانی دیگران استفاده میکنن ؟
سلام بر دوستان گل و اساتید گرامی ..
آیا تهیه کارت بازرگانی در صورتی که کالایی وارد یا صادر نکنی بهش مالیاتی تعلق میگیره ؟ هزینه تمدید کارت چقدره ؟ و اینکه چرا ترخیص کارها و حق العمل کارها از کارت بازرگانی دیگران استفاده میکنن ؟
سلام.
نخیر تعلق نمی گیرد. حتی اگر وارد هم بکنید اگر درآمد شما از سقف معافیت مالیاتی سالیانه تجاوز ننماید باز نیز مالیاتی به شما تعلق نخواهد گرفت.
هزینه تمدید کارت نیز با توجه به میزان سرمایه فرق می کند. با صدور آن تفاوت چندانی ندارد.
در حقیقت این واردکنندگان هستند که از کارت بازرگانی دیگران استفاده می کنند نه ترخیص کار.
وارد کننده ها چون می خواهند از مالیات فرار کنند از کارت دیگران استفاده می کنند.
سیاوشممنون از پاسختون . پیشنهادتون واسه بازاریابی کارهای ترخیصی چیه ؟ چطور افراد و بازرگانان رو جذب کنیم ؟ میشه کارت بازرگانی حقیقی رو به حقوقی تبدیل کرد ؟
نمی توان تبدیل کرد. بلکه یک شخصی که مدیرعامل یک شرکت هست می تواند یک کارت بازرگانی حقوقی برای شرکت با نام خود اخذ کند و یک کارت بازرگانی حقیقی مستقل داشته باشد
با سلام و خسته نباشید
بنده قصد تهیه کارت بازرگانی دارم البته صرفا برای صادرات می خوام و هنوز برای واردات برنامه ای ندارم
با توجه به اینکه مدرک دیپلم دارم و تا کنون تو هیچ شرکت بازرگانی هم کار نکردم و دفتر کاری هم ندارم
چطور می تونم کارت بازرگانی بگیرم؟
یا اینکه به نظر شما برای اینکار کارت بازرگانی نیاز ندارم؟ و می تونم از کارت دیگران استفاده کنم؟
با تشکر از وقتی که می گذارید و جواب می دید
سلام.
اونهایی که از کارت بازرگانی دیگران استفاده می کنند معمولا برای واردات استفاده می کنند که از پرداخت مالیات فرار کنند برای صادرات مالیاتی وجود ندارد. اگر کار شما ادامه دار باشد بهتر است کارت بازرگانی به اسم خود اخذ کنید.
می توانید یک دفتر اداری و یا تجاری حتی یک مغازه را اجاره کنید. اگر به نام پدرتان سند تجاری یا اداری چیزی وجود دارد می توانید یا قرارداد اجاره با ایشان نیز تنظیم کنید.
-
نویسندهنوشته ها