› انجمن ها › ثبت سفارش – اخذ مجوز بازرگانی › مشکلات فنی سایت ثبتارش › “مشکلات فنی سایت ثبتارش”
کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است قوانین را مطالعه نمایید.
به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید.
این جستار شامل 35 پاسخ ، و دارای 3 کاربر است ، و آخرین بار توسط
IBfon.Org در 6 روز، 22 ساعت پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
سلام
دکمه ارسال اطلاعات سبز رنگ را دوباره بزنید تا دوباره اطلاعات تو سیستم گمرک و بانک بشینه. همچنین اظهار حمل را می بایستی تکمیل و ارسال کنید. البته اگر ثبت سفارش شما اصلاح شده می بایستی بانکتون دوباره اطلاعات ثبت شده جدید را تو سیستم خودشون ثبت بکنه تا موقع ثبت اظهار حمل برگشت نخوره.
البته اگر حمل به دفعات بوده و شما قبلا کلی ثبت کرده باشین به مشکل می خورین.
صادقیبا سلام
من یک ثبت سفارش انجام دادم که به دلیل مشکلات با بانک مقصد تخصیص ارز انجام نشد و لان دوباره از بانک دیگر و تغییر ارز و تغییر شماره پرفرم ثبت سفارش جدیدی را انجام دادم ولی ثبت سفارش جدید روی پورتال بانک دیده نمی شود
اطفا راهنمایی کنید
سلام
نیازی به ثبت سفارش جدید نبود و می بایستی جایگزین می زدید. البته اگر شماره اعتبار توسط بانک مشخص شده بود اصلاحیه می بایستی می زدید.
دکمه ارسال به گمرک را بزنید تا اطلاعات جدید در سیستم جایگزین اطلاعات قبلی شود.
صدرا تجارت پالیزان<h4>با سلام من سر کار در سایت ثبتارش این اواخر خیلی به مشکل برخوردم که نمونش ارسال به گمرک نشدن و پرداخت کارمزد نکردن و… که زیادن ولی اینا الان واجب شده برامون ممنون میشم راهنمایی کنید.</h4>
سلام
اگر در موقع پرداخت کارمزد علیرغم تایید پرداخت صفحه خطا برای شما اومد راست کلیک کرده و رفرش کنید تا مرحله تکمیل گردد.
سیستم پرداخت سایت ثبتارش اخیرا با خطای زیاد همراه شده است.
تا وقتی که پرداخت شما تایید نهایی نشده باشد و آیتم انتخابی شما از لیست پرداخت کارمزد حذف نشده باشد دکمه ارسال به گمرک با خطا مواجه خواهد شد.
صدرا تجارت پالیزانبا سلام دوباره و ضمن تشکر از پاسخ گویی شما دوست عزیز من چک کردم و مطمئنم که کارمزد پرداخت شده و از لیست حذف شده فقط ارسال به گمرک نمیشه.مجبور شدیم یکی دیگه بزنیم که باید دوباره کارمزد پرداخت کنیم ولی نمیدنم درس بشه یا نه.قسمت شناسه حمل هم چنتا مشکل داریم.یه مشکل بزرگی هم که اخیرا دوبار اتفاق افتاده برگشت تایید ثبت سفارش ماست.ینی با اینکه همه کارای ثبت سفارشش تموم شده و تایید نیز شده بعدا تایید برمیگرده و میشه بررسی نشده
در بعضی موارد که صفحه خطا میاد روی صفحه کلیک راست و رفرش کنید تا فرآیندی که با خطا متوقف شده تکمیل شود.
همچنین اگر جایگزین می زدید تنها 500 تومان کارمزد پرداخت می کردید.
رسولسلام . 2 روز است که در پرداخت کارمزد مشکل دارم . با زدن دکمه پرداخت صفحه بعد از 10 ثانیه رفرش میشود و به صفحه پرداخت وارد نمی شود . لطفا راهنمایی بفرمایید .
در صفحه ای که خطا میده . کلیک راست و refresh بزنید. تا دوباره صفحه بارگزاری بشه. چند بار اینکار تکرار کنید تا به نتیجه برسید و صفحه باز بشه.
متاسفانه یکی از مشکلات رایج سایت ثبتارش است.
صدرا تجارت پالیزانبا سلام در قسمت انتخاب گمرک مقصد اسامی طولانی تر کامل نیوفتادن.لطفا راهنمایی کنید من گمرک مقصدم شهریار است ولی تو لیست تنها چیزی که پیدا کردم “منطقه ویژه اقتصادی ش” که بقیش نیوفتاده و فکر میکنم همینه.لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
-
نویسندهنوشته ها