خانه › انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › واردات قطعی › نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است قوانین را مطالعه نمایید.
به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید.
برچسب ها : =title
این موضوع شامل 322 پاسخ ، و دارای 38 کاربر است ، و آخرین بار توسط alinejhad در 17 ساعت, 43 دقیقه پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
eslamبا سلام خدمت جناب فرزاد
ممنون میشم راهنمایی کنید چه موقع واسه وارد کردن خودرو 2014 مناسبه.واسه استفاده شخصی میخوام.
یه راهنمایی در مورد خودرو اسقاطی بکنید که چیکار کنیم کمتر بیفته.مثلا خودم میتونم واسه خودرو فرسوده اقدام کنم؟
eslamسوال دارم دوستان
گمرکی خودروهای 2400 سی سی 40 درصده یا 55 درصد؟
با سلام
دوستان راجع به ترانزیت داخلی خودرو (حمل یکسره) از گمرکات مرزی به مثلا گمرک شهریار چندین بار سوال پرسیدند.
چندتا نکته راجع به ترانزیت داخلی بگم در جریان باشند تا در انتخاب این رویه راحتر بتونید تصمیم گیری کنید.
ما دو نوع ترانزیت داخلی داریم:
1. ترانزیت داخلی اداری 2. ترانزیت داخلی غیر اداری
1. ترانزیت داخلی اداری وقتی صورت میگیره که به عنوان مثال گمرک جهت انجام امور ترخیص یک کالا امکانات لازم رو در اختیار نداره
مثلا ازمایشگاه مورد نیاز یا انبار مخصوص نگهداری اون کالای خاص رو نداره که به درخواست گمرک کالای شما به گمرک دیگری که اون امکانات رو داره ترانزیت داخلی اداری میشه و کارهای ترخیصش اونجا انجام میشه.
2. ترانزیت داخلی غیر اداری که به درخواست صاحب کالا از گمرک انجام میشه و میتونه به هر دلیلی باشه. مثلا بعضی از تجار تو شهر خودشون مثلا تهران انبار های اختصاصی دارند و میخوان کالاشون تو شهر خودشون و تو انبار خودشون تحت نظارت گمرک باشه تا بتونن شخصا کار های ترخیصش رو راحتر انجام بدن و هزینه انبار داری هم به گمرک پرداخت نکنند.
حالا چیزی که برای واردات خودرو مد نظر دوستان هست معمولا به اشتباه این تفکره که وقتی ماشینشونو ترانزیت داخلی کنن ریسک حمل و نقل خودرو تا مثلا تهران رو به گردن گمرک انداختن که البته فکر اشتباهیه.
تو رویه ترانزیت داخلی غیر اداری تقریبا همه چیز به گردن صاحب کالا است چرا این رویه به درخواست اون انجام شده. به عنوان مثال اگر میوه ترانزیت داخلی کنید و تو راه میوه ها فاسد بشه و غیر قابل استفاده باشه عینا تو قانون ذکر شده که حقوق ورودی تمام و کمال دریافت میشه بدون توجه به کیفیت کالا. حالا اگر تو ترانزیت داخلی ماشین شما هر اتفاقی بیفته برای ترخیص ماشینتون باید حقوق ورودی رو کامل بدید و ماشین رو ترخیص کنید. مسِِؤلییت هر اتفاقی رو در عمل صاحب کالا به گردن میگیره که البته از لحاظ باربری بیمه شده.
حالا برای واردات ماشین بهترین کار اینه که تو همون گمرکات بندری کار ترخیص قطعیتونو انجام بدید بعد ماشینتونو بارنامه کنید به هرجا که میخواید. اینجوری خدایی نکرده اگر مشکلی واسه ماشین پیش بیاد شما میمونید و شرکت حمل و نقل و بیمه. دیگه گمرک نیست که برای ترخیصتون کار گره بخوره وپروسه اداری طولانی بشه و خدایی نکرده شما تو این جریان مضر بشید. البته نکته مهم دیگه اینه که اگر ترخیص کنید بعد بارنامه کنید هزینش کمتره.
پس در کل نتیجه گیری میکنیم که ترخیص خودرو تو همون گمرک مرزی و ارسال اون به شهر خودتون هم هزینه کمتر و هم ریسک کمتری داره.
به امید پویایی تمامی دوستانبا سلام
وارد کردن خودرو 2014 اشتباهه. چون الان خودرو های 2015 تو گمرکات هستن و این ماه پلاک میشن.
نمایندگی ها تمام سعیشونو کردن تا خودرو های 2014 خودشونو چه لیزینگی چه هر جور دیگه بفروشن.
فرزادسلام دوست عزیز به نظر من از ایران خودرو 2014 صفر بگیر چون اختلاف قیمت چندانی ندارد میتونید به مثال دوستمون توجه کنید که سوناتا واردکردن و سود آنچنانی نداشته واسشون پس به دردسرش نمی ارزه البته این نظر منه و اینکه به خودرویی که می خواهید وارد کنید هم بستگی داره!
مهدیباسلام احتراما بنده از 22 تیر ماشینم را تحویل گرفتم توسان 2014 ولی تا امروز شرکت وارد کننده خودرو نتوانسته پلاک برای ماشینم بگیرد
میگویند مشکل تبصره 13 دست دولت است میخوام بدانم درست میگویند یا سر کاریم .چه کاری میتونم بکنم و چه طوری پیگیری کنم
امین الهیبا سلام
میخواستم بدونم مصرف سوخت منظور مصرف ترکیبی است یا مصرف شهری یا مصرف در اتوبانبا درود و ضمن تشکر از مدیر سایت بابت پاسخ گویی به سوالات دوستان !
در مورد مرحله خرید در دبی, والا خودم رفتم اونجا و این در اون در زدم تا اشنا و اینا پیدا کردم
قیمت فوب سوناتا حدود 80000 درهم برام افتاد
برای دفعه بعدی اگر بخوام ادامه بدم قطعا بیشتر باید پرسجو کنم چون میدونم قیمت پایین تر وجود داره
موقع خرید باید با فروشنده طی کنید که کارای مربوط به دبی یا هرجاشو بکنه تا ماشین بتونه صادر شه و بعدش هم تحویل کشتی بده و برسه بندر – این ها رو باید باهاش فیکس کنید از هر جهتمتظور از سوخت هم سوخت ترکیبی هستش تا جایی که میدونم
2400 سی سی هم 55% هستش
از دوستمون هم بابت توضیح در مورد ترانزیت ممنونم اگرچه چند سوال کوچیک هست که بعدا میپرسم
برای اسقاط هم با توجه به اینکه دلال ها حسابی تو کار هستن فرقه زیادی تو قیمت نداره و باید با یکی از این مراکز اسقاط هماهنگ کنید
با سلام
samcj عزیز میشه لطفا پروسه خریدتون رو در دوبی توضیح بدید؟ چون اول باید فروشنده رو حضوری پیدا کرد بعد پیش فاکتور گرفت و ثبت سفارش کرد بعد پول رو داد و خرید رو قطعی کرد. لطفا اگه عکسی از اسناد خرید دارید واسمون بزارید. منظورم اینه که وقتی دوبی بودید چطوری ثبت سفارش انجام دادید؟ پروسه خرید حضوری یکم واسم مبهمه اگه میشه به ترتیب واسم توضیح بدید.
با تشکر از اینکه تجارب با ارزشتون رو در اختیار دوستان میزارید.با سلام و خسته نباشید .
1- لطفا در مورد روش محاسبه هزینه های زیر در پروسه شماره گذاری توضیح بفرمایید :
ارزش افزوده
عوارض سالیانه
مالیات شماره گذاری
عوارض شماره گذاری
مالیات شهرداری2- با توجه به قانون جدید اسقاط خودرو مراحل کار چگونه است ؟
3-پروسه عملیات ترخیص در گمرک چقدر زمان می برد ( از ورود خودرو به گمرک تا ارسال به تهران)
4- چگونه از ورود خودرو به گمرک مطلع می شویمبا تشکر و سپاس فراوان
-
نویسندهنوشته ها