نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط

انجمن ها ترخیص کالا و تشریفات گمرکی واردات قطعی نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط

کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است  قوانین را مطالعه نمایید.

به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید. 

این موضوع شامل 605 پاسخ ، و دارای 64 کاربر است ، و آخرین بار توسط  ashkan065 در 4 روز, 4 ساعت پیش بروز شده است.

در حال نمایش 10 نوشته - 591 تا 600 (از کل 606)
  • نویسنده
  • #9904 با سلام آیا امکان وارد کردن خودروی رفرش وجود ... پاسخ

عبود
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع :
      • جواب :

با سلام

آیا امکان وارد کردن خودروی رفرش وجود داره؟ در گمرک اصلا میدونن خودرو رفرش شده یا خیر؟

کلا اطلاعاتی در مورد خودرهای رفرش شده هست ممنون میشم در اختیارم بذارید.

#9906 سلام خسته نباشیدایامیتونیم خودروی دست دوم وارد کنیم ... پاسخ

عباس
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع :
      • جواب :

سلام خسته نباشیدایامیتونیم خودروی دست دوم وارد کنیم اگرمیشودتوضیح بدهید مرسی

#9907 سلام.من یخ رافور66900 درهم  میخوام از دبی بیارم ... پاسخ

salari
    مشارکت کننده
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع : 0
      • جواب : 1

سلام.من یخ رافور66900 درهم  میخوام از دبی بیارم دقیقا چقدر واسم هزینه بر میداره.؟با تشکر

#10233 با سلام روش خرید خودروهای برقی چگونه است ... پاسخ

فرهاد
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع :
      • جواب :

با سلام روش خرید خودروهای برقی چگونه است وشرایط ترخیص در گمرک 

#10234 <p style="text-align: right;">با سلام روش خرید خودروهای برقی ... پاسخ

فرهاد
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع :
      • جواب :

<p style=”text-align: right;”>با سلام روش خرید خودروهای برقی چگونه است وشرایط ترخیص در گمرک </p>

#10297 من کریمی‌ هستم از آلمان بابت اطلاعات خوب ... پاسخ

مهران کریمی‌
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع :
      • جواب :

من کریمی‌ هستم از آلمان بابت اطلاعات خوب و کامل تان سپاسگزارم.

#10402 سلام. من و همسرم بعد از حدود 30 ... پاسخ

شهلا باورصاد
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع :
      • جواب :

سلام. من و همسرم بعد از حدود 30 سال اقامت در آلمان مهاجرت مجدد به ایران کرده ایم و در ایران زندگی می کنیم. خودرویی که به تازگی خریده بودیم در آنجا ماند، چون هیچ کس نتوانست به ما اطلاعات دقیقی در مورد شرایط ورود و پلاک گذاری خودرو بدهد. اینجا هم کمی سرچ کردم. همه ی کسانی که سئوال کرده اند، خود هنوز محل سکونت شان خارج از ایران است. اگر موردی شبیه به من در سایت تان دارید ممنون می شوم لینک اش را برایم بفرستید.
    سپاس،

#10403 سلام. من و همسرم بعد از حدود 30 ... پاسخ
    IBfon.Org
    IBfon.Org
    کلید دار
    • شهر : ماکو
    • شماره تماس :
      • موضوع : 90
      • جواب : 956

سلام. من و همسرم بعد از حدود 30 سال اقامت در آلمان مهاجرت مجدد به ایران کرده ایم و در ایران زندگی می کنیم. خودرویی که به تازگی خریده بودیم در آنجا ماند، چون هیچ کس نتوانست به ما اطلاعات دقیقی در مورد شرایط ورود و پلاک گذاری خودرو بدهد. اینجا هم کمی سرچ کردم. همه ی کسانی که سئوال کرده اند، خود هنوز محل سکونت شان خارج از ایران است. اگر موردی شبیه به من در سایت تان دارید ممنون می شوم لینک اش را برایم بفرستید.
    سپاس،

سلام.

به جز خودرو شما بقیه لوازم منزل خود را می توانید با استفاده از معافیت گمرکی وارد کشور نمایید.

برای واردات خودرو قوانین اختصاصی ایرانیان مقیم خارج به جز بعضی دیپلماتها وجود ندارد. یعنی همین قوانین واردات خودرو نیز بر شما صدق می کند.

#10442 با سلام من یک دستگاه هیوندای النترا 2014 وارد ... پاسخ

احسان
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع :
      • جواب :

با سلام

من یک دستگاه هیوندای النترا 2014 وارد کردم . میخواستم بدونم بعد از خروج از گمرک هزینه شماره گذاری از 0 تا 100 چقدر خواهد شد ؟ و نحوه محاسبه رو هم تشریح کنید لطفا

با تشکر از وب سایت خوبتون

راستی قیمت تمام شده از خروج گمرک 45 میلیون می باشد.

#10470 <hr /> قيمت خودرويي كه وارد بشه با بازار ... پاسخ

اميد
    • شهر :
    • شماره تماس :
      • موضوع :
      • جواب :

<hr />

قيمت خودرويي كه وارد بشه با بازار ازاد چقد تفاوت داره حدودا؟!ميدونم تعرفه ها به نوع ماشين هست ولي حدودشو ميخوام بدونم مثلا كيا اسپورتيج چقد تفاوت قيمتي داره…به ٢٠ تا ٣٠ مليون ميرسه؟!

ibfon telegram
در حال نمایش 10 نوشته - 591 تا 600 (از کل 606)
پاسخ به : نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
اطلاعات شما :

+ 33 = 35