نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط

انجمن ها ترخیص کالا و تشریفات گمرکی واردات قطعی نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط

کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است  قوانین را مطالعه نمایید.

به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید. 

این موضوع شامل 622 پاسخ ، و دارای 64 کاربر است ، و آخرین بار توسط IBfon.Org IBfon.Org در 2 هفته, 2 روز پیش بروز شده است.

در حال نمایش 10 نوشته - 601 تا 610 (از کل 623)
  • نویسنده
  • #10593 سلام من مى خواهم توسط شخصى تعداد سانتافه ... پاسخ

اكبر

سلام من مى خواهم توسط شخصى تعداد سانتافه وارد كنم كه ايشان فقط خودرو را دريكى از گمركات تحويل مى دهد از ابتد من بايد چه كارى انجام بدهم ايا اول بايد ثبت سفارش به كنم بايد شركت تأسيس كنم بايد كارت بازرگانى حقيقى بگيرم يا حقوقى وخيلى سوْال هاى ديگر كه شما مى توانيد من راهنمايى كنيد تا إز گمراهى دراييم متشكرم اگر توضيحات كامل دهيد

#10602 سلام من مى خواهم توسط شخصى تعداد سانتافه ... پاسخ
    IBfon.Org
    IBfon.Org
    کلید دار

سلام من مى خواهم توسط شخصى تعداد سانتافه وارد كنم كه ايشان فقط خودرو را دريكى از گمركات تحويل مى دهد از ابتد من بايد چه كارى انجام بدهم ايا اول بايد ثبت سفارش به كنم بايد شركت تأسيس كنم بايد كارت بازرگانى حقيقى بگيرم يا حقوقى وخيلى سوْال هاى ديگر كه شما مى توانيد من راهنمايى كنيد تا إز گمراهى دراييم متشكرم اگر توضيحات كامل دهيد

سلام.

بهترین کار فعلا برای شما کسب اطلاعات لازم هست. همین موضوع را کامل از اول تا آخر بخوانید. جواب بیشتر سوالات شما داده شده است .

همین موضوع 61 صفحه دارد.

رعایت دستور العمل تکمیلی واردات خودروی سواری توسط اشخاص حقیقی و حقوقی فاقد نمایندگی رسمی

8703 – تعرفه واردات خودرو

#10983 سلام 1.درحال حاضر امکان ثبت سفارش خودرو وجود دارد؟ 2.برای ... پاسخ

ashkan065
    مشارکت کننده

سلام

1.درحال حاضر امکان ثبت سفارش خودرو وجود دارد؟

2.برای واردات خودروهایی که در لیست موجود نیست اما شرایط واردات رو داره چه کار باید کرد؟

#10990 سلام 1.درحال حاضر امکان ثبت سفارش خودرو وجود دارد؟ 2.برای ... پاسخ
    IBfon.Org
    IBfon.Org
    کلید دار

سلام

1.درحال حاضر امکان ثبت سفارش خودرو وجود دارد؟

2.برای واردات خودروهایی که در لیست موجود نیست اما شرایط واردات رو داره چه کار باید کرد؟

سلام.

1- بله

2- می بایستی از سه مجوز سازمان استاندارد، سازمان حفاظت محیط زیست، گواهینامه خدمات پس از فروش را از وزارت صنعت معدن و تجارت دریافت کنید. همچنین می بایستی نمایندگی یک برند خودرویی را کسب کنید.

#10991 سلام بنده به طور شخصی میخوام خودرو وارد کنم ... پاسخ

ashkan065
    مشارکت کننده

سلام

بنده به طور شخصی میخوام خودرو وارد کنم کارت بازرگانی بگیرم خودرو وارد کنم.

این کار شدنه؟بازرگانان میتونن اقدام بهثبت سفارش خودرو و وارد کردن خودرو کنند؟

گرفتن نمایندگی چه قدر سرمایی میخواد؟

#10992 سلام مجدد در اینترنت میخوندم که به زودی واردات ... پاسخ

ashkan065
    مشارکت کننده

سلام مجدد

در اینترنت میخوندم که به زودی واردات خودرو فقط و فقط توسط نمایندگان رسمی امکان پذیره امکان واردات شخصی وجود نخواهد داشت.

این قضیه ی نا خوشایند عملیه یا اینکه فقط ادعا بوده ؟

تا جایی که بنده میدونم چنین کاری با اصل 44 مغایرت داره .

#11101 با سلام. ميخواستم بپرسم الان من بخوام یک ... پاسخ

محمد

با سلام. ميخواستم بپرسم الان من بخوام یک خودروی BMW I8 وارد کنم از خود آلمان امکانش هست؟ هم جانباز آشنا داریم هم کسی که منطقه مرزی ميشينه، و هم آلمان برای خرید کسی رو داریم،اگر براتون مقدور بود توضیح کلی بديد لطفا 0تا 100 این کار رو،ممنون

#11176 سلام ممنون از گروه خودتون 1.آیا شخص حقیقی میتونه ماشین ... پاسخ

علی

سلام
    ممنون از گروه خودتون
    1.آیا شخص حقیقی میتونه ماشین وارد کنه؟
    2.سود واردات ماشین چه میزان هست؟
    ۳.آیا با سرمایه 100,000,000 میشه به واردات ماشین مشغول شد؟
    ممنون

#11180 سلام ممنون از گروه خودتون 1.آیا شخص حقیقی میتونه ماشین ... پاسخ
    IBfon.Org
    IBfon.Org
    کلید دار

سلام
    ممنون از گروه خودتون
    1.آیا شخص حقیقی میتونه ماشین وارد کنه؟
    2.سود واردات ماشین چه میزان هست؟
    ۳.آیا با سرمایه 100,000,000 میشه به واردات ماشین مشغول شد؟
    ممنون

سلام.

سوالهایتان قبلا در همین موضوع جواب داده شده است. کاش وقت بذارید و مطالعه نمایید. سرمایه اصلی همین هست.

#11216 با عرض سلام و خسته نباشی تحت چه شرایطی ... پاسخ

فرهاد بزرگ قاضیانی

با عرض سلام و خسته نباشی

تحت چه شرایطی امکان ترخیص خودروبا تعرفه پایینتر از تعرفه معمول برای اشخاص حقیقی وجود دارد ؟

لطفا راهنمایی نمایید.پیشایش سپاسگذارم

ibfon telegram
در حال نمایش 10 نوشته - 601 تا 610 (از کل 623)
پاسخ به : نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
اطلاعات شما :

+ 13 = 14