› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › واردات قطعی › نحوه واردات خودرو و محاسبه هزینه های ترخیص ، شماره گذاری و سایر هزینه های مرتبط
کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است قوانین را مطالعه نمایید.
به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید.
این موضوع شامل 624 پاسخ ، و دارای 64 کاربر است ، و آخرین بار توسط نيكا در 2 هفته, 2 روز پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
امیدبا سلام
از آلمان برای وارد کردن یک بی ام و مدل دو هزار و سیزده بدون داشتن کارت بازرگانی و با داشتن تابعیت آلمان چه قدر هزینه ( گمرک و ترخیص و غیره )در مجموع شامل حال این خودرو خواهد بود؟
با سپاس
با عرض سلام
آیا مقدار ۵ درصد فوب که در قانون بودجه ۹۳ بود هنوز در گمرک اعمال میشه؟دوستان کسی اطلاع نداره؟
رضاtd<span style=”font-family: terminal, monaco, monospace;”>g</span><!–more–>
Sinaبا سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم اگه کارت بازرگانی داشته باشی و برای خرید خورد دسته دوم یا صفر وارد کشور مثلا امارات شده و تا گمرک با ماشین صفر کرده و خودم اقدام به ورد خودرو بکنم میشه یا فقط باید کالا یا ماشین با باربری حمل و نقل بشه و تو ایران تحویل بگیرم
تا محاسبات شما یه خودرو 50 میلیون تو امارات
چقدر هزینه انجام میشم تا با پلاک ملی وارد ایران بشه هزینه تمام شده چقدر میشه
ممنون از راهنماییتون
حمید<p dir=”ltr”>سلام میخاستم ببینم میتسوبیشی لنسر اوولیشن 2000cc با تمام هزینه هاش چقدر میشه قیمتش30000دلاره</p>
جلال احمدپورسلام و عرض ادب.
تمایل به خرید پنج خودرو لکسوس ان ایکس ۳۰۰ هیبریدی از گمرکات دارم. می توانید راهنمایی بفرمایید چگونه متوجه شوم این نوع خودرو موجود می باشد یا خیر؟ و در صورت موجود بودن قیمت خودرو و هزینه های جانبی چقدر است؟ با سپاس فراوان
علیسلام من میخواستم بدونم که هزینه ترخیص و پلاک گذاری سانتافه 2400 با قیمت 27000دلار چقدر است؟
ashkan065واردات خودرو توسط بازرگانان غیر قابله انجام شده؟
سلام و عرض ادب.
تمایل به خرید پنج خودرو لکسوس ان ایکس ۳۰۰ هیبریدی از گمرکات دارم. می توانید راهنمایی بفرمایید چگونه متوجه شوم این نوع خودرو موجود می باشد یا خیر؟ و در صورت موجود بودن قیمت خودرو و هزینه های جانبی چقدر است؟ با سپاس فراوان
سلام.
لیست خودروهای مجاز وارداتی را این لینک می توانید دریافت کنید.
برای هزینه ها می بایستی از یک ترخیص کار کمک بگیرید.
-
نویسندهنوشته ها