› انجمن ها › ترخیص کالا و تشریفات گمرکی › صادرات قطعی › نیاز به اطلاعات تکمیلی راجع به تجارت چمدانی
کاربر گرامی قبل از فعالیت در انجمن لازم است قوانین را مطالعه نمایید.
به کامل ترین و پیشرفته ترین سایت تجارت خارجی در ایران خوش آمدید. جهت استفاده از امکانات سایت راهنمای انجمن را حتما مطالعه نمایید.
این جستار شامل 5 پاسخ ، و دارای 2 کاربر است ، و آخرین بار توسط سندباد در 4 روز، 5 ساعت پیش بروز شده است.
-
نویسندهنوشته ها
-
رضابا سلام
سوالی که دارم این هستش که آیا صادرات چمدانی تنها از بازارچه های مرزی آن هم منحصرا محدود به بازارچه های مرزی شمالی کشور است یا اینکه در گمرکات دیگر مثلا از گمرک فرودگاه امام خمینی یک کیلوگرم زعفران رو چمدانی همراه مسافر به امارات صادر میشود و فرقی نیست؟ هم چنین اگر من نوعی چنانچه در امارات توسط شخصی مطمئن به مشتری اماراتی زعفران دسترسی داشته باشم ولی چون کارت بازرگانی ندارم میتونم کار ترخیص رو به یکی از ترخیص کاران گمرک فرودگاه بسپرم تا برایم ترخیص کند درسته؟ ضمنا آیا برای صادرات زعفران بصورت چمدانی نیاز به اخد مجوز از اداره بهداشت و استاندارد است؟
منتظر پاسختون هستم. با تشکر
رضایعنی هیچ بزرگواری توی انجمن ایبفون نیست که چیزی از تجارت چمدونی بدونه یا تجربه ای داشته باشه؟!
فقط میخوام بدونم با پرداخت هزینه ترخیصکار میتونم بی دردسر جنسم رو بصورت چمدونی با خودم ببرم یا خیر؟
لطفا اگر کسی از بزرگواران چیزی میدونه در میون بگذارهسلام
تجارت چمدانی مربوط به گمرکات شمالی نیست و در هر گمرکی که مسافرین در آنجا زیاد تردد دارند تجارت چمدانی نیز رونق دارد.
به لحاظ قانونی یک کیلوگرم زعفران به صورت چمدانی قابل خروج نیست. اما بعید است که گمرک هم متوجه آن شود . مگر اینکه در بسته بندی متعدد باشد و حجیم باشد که جلب توجه کند.در خصوص امارات نیز اگر متوجه بشوند و بخواهند با نگاه تجاری با آن رفتار کنند به نام شما یا هر کسی که شما گفتید قبض انبار می کنند ( بهتر است از مشتری خود این مورد را سوال کنید )
صادرات و واردات زعفران مشمول اخذ مجوز قرنطینه بهداشت نباتی می باشد.
رضاخیلی ممنون از پاسختون. ولی چنانچه کالا تجاری باشد و کسی که قصد صدور اون کالا را داشته باشد اگر کارت بازرگانی تداشته باشد غیر قانونی است اما همانطور که عرض کردم مگر نمیشود در همان گمرک به ترخیصکاری که دارای کارت بازرگانی است هزینه ها پرداخت کرد و اینگونه قانونیش کرد! ضمنا مگر واردات در امارات برخلاف ایران آزاد نیست؟
یا اینکه نمیشه مقصد رو مناطق آزاد امارات
تتانتخاب کرد که اونطرف هم مشکلی پیش نیاید؟ البته منظورتون رو از قبض انبار درست متوجه نشدم ولی فکر نمیکنم منظورتون این باشه که کالا رو ضبط کنند
ضمنا صادرات فله ای زعفران چون مشمول عوارض صادراتی میشه با بسته بندی خارج میشه به اجبار
رضاو یک چیز دیگر آیا میدانید عوارض صادرات فله ای چقدره؟ اگر کم باشه که فله ای بصرفه تر خواهد بود. و اینکه خیلی عجیبه که برای صادرات زعفران بسته بندی برند های معروف که همه جور تائیدیه دارند باید مجوز گرفت!
یک مطلب دیگه اینکه آیا میدونید صادرات زعفران مافیا دارد یا نه؟ هر چند بعید میدونم صادرات کلا مافیا داشته باشه
سندبادشما در سایت ….. میتوانید به صادرات محصولات خود مشغول شوید
-
این پاسخ 4 روز پیش توسط
IBfon.Org اصلاح شده است.
-
این پاسخ 4 روز پیش توسط
IBfon.Org اصلاح شده است . دلیل : تبلیغ در محتوای انجمن ممنوع است. اگر دوست دارید سایتتان را معرفی کنید تنها می توانید از طریق تبلیغات و پرداخت وجه اینکار را بکنید. این چندمین بار است که اقدام به گذاشتن تبلیغ می کنید !! برای محیط این انجمن سال ها کار و هزینه شده است
-
این پاسخ 4 روز پیش توسط
-
نویسندهنوشته ها